Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2021 19:01 - Кукловодът при Слави Миро Мършата – пистолети, ликвидирано животновъдство, един труп и Иван Пилето (част ВТОРА + СНИМКИ)
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 241 Коментари: 0 Гласове:
2




  • Кукловодът при Слави Миро Мършата – пистолети, ликвидирано животновъдство, един труп и Иван Пилето (част ВТОРА + СНИМКИ)
image Uncategorized Кукловодът при Слави Миро Мършата – пистолети, ликвидирано животновъдство, един труп и Иван Пилето (част ВТОРА + СНИМКИ) imageот admin на 19.07.2021

Продължаваме разследването за кукловода в партията на Слави Трифонов – бившия земеделски министър Мирослав Найденов с миризливия прякор Миро Мършата.

 

Сега продължаваме с обръщение към покровителите на Мършата и крадливата му шайка

НА ВНИМАНИЕТО НА РЪКОВОДСТВОТО И КАДРОВИЦИТЕ НА „ИМА ТАКЪВ НАРОД”. СЛЕД КАТО ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ТОВА, ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА СТОПЛЯТЕ, ЧЕ СХЕМИТЕ ВЪРВЯТ И БЕЗ ВАС. ВИЕ СТЕ САМО СРЕДСТВО, НЕ СТЕ ФАКТОР. ЧРЕЗ ВАС СЕ ОВЛАДЯВА ВЪРХЪТ НА ПИРАМИДАТА И ОТТАМ НАТАТЪК СТАВАТЕ НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ. ТЕЗИ МЕРЗАВЦИ СА СИ САМОДОСТАТЪЧНИ, ТЕ ЩЕ ЗАТВОРЯТ КРЪГА.

Както вече писахме, Мършата си е приготвил водачи на листи в три области в Северозапада, бъдещ министър на земеделието, Пи Ар агенция, която да замазва и сътворява пропаганда, в други партии също има подпъхнати експерти по земеделие. И, разбира се, старата схема в Българската агенция по безопасност на храните, а също така МЗХ и ДФЗ.

Narod.bg представя част от шайката, подвизаваща се през цялото управление на ГЕРБ-ДПС в Българска агенция за безопасност на храните и МЗХ. Всички тези типове са съратници на Мършата  и започват да се осветяват от времето на историята с 20-годишното ирландско месо.

image

Историята с ирландското месо е от времето, когато Миро Найденов е Главен секретар на НВМС. Като такъв е запомнен с арогантната демонстрация на недосегаемост, разхождайки се по коридорите на Националната ветеринарномедицинска служба (НВСМ) с два пистолета под мишниците.

Той е основният движещ участник в аферата с вноса на 20 тона замразени пилешки бутчета и скандала с другия внос на 75 тона замразено 20- годишно ирландско говеждо месо, 20 тона от което преработено в месни продукти от „Булимпекс” ЕООД, гр. Ямбол. Това разследване става достояние на широката публика благодарение на предаването на Валя Ахчиева по БНТ.

Благодарение на Миро Мършата и неговите схемаджии с лека ръка се унищожиха районните ветеринарни институти във Велико Търново и Стара Загора, оборудвани със скъпоструваща апаратура, обслужвана от хабилитирани и надеждни млади научни специалисти.

Също така ликвидираха и 110-годишния Национален диагностичен научноизследователски ветеринарномедицински институт „Проф. д-р Г. Павлов”, находящ се в сграда на бул. „Пенчо Славейков” № 15 в София, с два референтни центъра: по здравеопазване на животните и по безопасност на хранителните продукти от животински произход.

На европейско ниво с научна, референтна и диагностична дейност са ангажирани общо 80 хабилитирани, млади научни специалисти и лаборанти, чиято бъдеща съдба вероятно ще бъде свързана с борсата на труда. Чрез обявяване на фалити и последваща приватизация сградния фонд и лабораторното оборудване на изброените обекти ще стане частна собственост. Вместо юбилей, във връзка с 110 годишнината от създаването на този важен за страната Институт, някои хора ще станат притежатели на перфектна сграда на „пъпа” на София с модерно оборудване за милиони евро.

ЗА МИРО МЪРШАТА СА НАЙ – ВАЖНИ МЕДИЙНИТЕ ИЗЯВИ. ТОЙ, ЗАЕДНО С ПРИДВОРНИТЕ МУ ПИАРИ И АГЕНЦИЯТА НА ЕДНА ПРЕСТАРЯЛА МУМИЯ, ВЪВЕДОХА УРОДЛИВАТА ПРАКТИКА ДА ХРАНИШ МЕДИИТЕ С ЕВРО ПАРИ. САМО ПРЕЗ ПЪРВАТА ГОДИНИ СА ЛАПНАЛИ 3,5 МЛН. ЛЕВА, ЗА ДА МОЖЕ ТОЗИ ВЗЕЛ СЕ СЪВСЕМ НА СЕРИОЗНО ДАЛАВЕРАДЖИЯ ДА БЪДЕ ПОКАЗАН ПО БНТ, bTV, НОВА ТВ И ВЕСТНИЦИТЕ С ПРЕДИМСТВО ДА ОТРАЗЯВАТ „ИЗКЛЮЧИТЕЛНОТО МУ УМЕНИЕ“ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ПРЕХРАНАТА НА НАРОДА СИ.

 

Не се намериха нито журналисти, нито някой от земеделския бранш да го хване за ревера и да го пита защо ликвидира държавния ветеринарен лабораторен контрол на хранителните продукти от животински произход, защо и с какво частните лаборатории ще бъдат по- добри и обективни от държавните.

Отговорът е лесен – защото е собственик на няколко такива. Защото, ако Найденов наистина искаше да бъде осъществяван строг микробиологичен и физикохимичен контрол  на хранителните продукти от животински произход, милионите щяха да бъдат оползотворени за закупуване на хранителни среди и химикали, вместо безумието, наречено пиар.

 

Българска Агенция по безопасност на храните БАБХ, като администрация със скъпо струващи на държавата чиновници, е създадена, защото за Мършата е важно да докаже пред обществото, че е успял да реализира безумното начинание, което в този си вид няма бъдеще.

Това, че Агенцията няма да функционира по предназначение е сигурно, защото са повече от ясни нечистоплътните замисли на човек, който след време не разбира абсолютно нищо от ветеринарно- санитарна експертиза на хранителните продукти, чрез необмислени и безотговорни съкращения смело провежда ликвидация и сриване на държавния ветеринарен лабораторен контрол, изграждан през годините и доказал през десетилетията правото си на съществуване… Тази Агенция в настоящия момент е известна със сатрапските си и корупционни практики и фалшиви епидемии:

  • златния гьол, където 32 милиона са се изпарили;
  • инсенераторите, които не функционират, но са усвоили 60 милиона лв.;
  • унищожените животни в Странджа, които доказано вече не са били болни;
  • чумата по свинете и унищожаването на популацията на дивата свиня;
  • птичия грип – за да остане само фермата на Иван Пилето;
  • нодуларния дерматит по кравите, който помежду другото се лекува;
  • средството за изнудване български държавен стандарт;
  • картелите за внос на месо;
  • точенето на субсидии, чрез пръскане на картофите със свръх отровния МОКАП;
  • покровителството на нелегален внос на торове и препарати с незнаен произход и състав от Турция;
  • рекета на магазини и заведения и много, много други.
 

След безчинствата му в НВМС и след като и ДПС, подобно на СДС, не пожелава да се ангажира с явната му реабилитация, този съвременен комбинатор успява да се уреди на поста Управител на ОП „Екоравновесие”, София към Столична община и да се сближи с г- н Бойко Борисов. Оттам идва и прякора му КУЧЕТО и „г-н 10 процента” заради хвалбите му, че от отпуснатите 3 000 000/ три милиона/ лв. за издръжката на ОП „Екоравновесие”, София, от тях за него са останали 10% , или внушителната сума от 300 000/ триста хиляди/ лв.

Е КАК СТАВА ТОВА? ОТ ЧЛЕН НА ДПС СКОРО СЕ ЗАПИСВА В ПП „ГЕРБ”, С КОЕТО СТАРТИРА ГЛАВОЛОМНАТА МУ ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА И ОТНОВО С ИЗМАМА, ПРЕЦАКВАЙКИ ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА ПРЕЗ 2009 ГОДИНА, ЦЪФВА НА МИНИСТЪРСКИЯ СТОЛ.

Та до тук Мършата е преминал през всички партии – БКП, БСП, СДС, ДПС, НДСВ, ГЕРБ. От всякъде е изгонен заради измами. Следващите са ИТН, защото изглеждат лесна жертва за омотаване.

Като за начало Narod.bg ще Ви представи неговите най-верни корумпета в БАБХ през годините ирландското месо, та до днес: Янко Иванов, Йордан Войнов, Николай Лилов, Светозар Василев, Любомир Кулински, Михаил Бащавелов, Кирил Киров, Людмил Антов, Венцеслава Тасева, Мирослав Комитски.

Д- Р ЯНКО ИВАНОВ


image

Доскоро беше заместник министър на земеделието и храните в третото правителство на Борисов, отговарящ точно за Българската Агенция за безопасност на храните (заместник на Десислава Танева). От 18.11.2009 г., директор на Национален диагностичен научноизследователски ветеринарномедицински институт /НДНИВМИ/ „Проф. д- р Г. Павлов” в София. Като генерален директор на НВМС в периода 1997 г.- 2003 г. д- р Я. Иванов разрешава противозаконен внос на хиляди тонове трупни брашна, които са основен източник на причинителя на болестта „Луда крава”, от страни, където заболяването е установено и официално обявено, с което се поставя в сериозен риск страната ни от поява на тази опасна за животни и хора инфекция. Янко Иванов е замесен и афера за източване на милиони евро в периода 2009 -2010 – по времето на ГЕРБ, по ваксинационата програма за бездомни кучета. Вече правите ли връзката с главния кучкар на София и директор на Екоравновесие- Мършата.

Д-Р ЙОРДАН ВОЙНОВ

Реклама

image

До миналата година директор на БАБХ- София област. Един от най-приближените хора на Найденов, който създава специално за него Българската Агенция по безопасност на храните. Първите джипове („джипките“) закупени и предоставени на Бойко Борисов за ползване са именно с подписа на Йордан Войнов през 2011.

От 01.01.2009 г. е несменяем генерален директор на НВМС. С протекциите на д- р Я. Иванов от времето, когато е бил ген. директор  на НВМС, д- р Й. Войнов от участъков ветеринарен лекар в Самоков бива преназначен за  РВМС, София област. От тази позиция, с намесата на ДПС чрез д- р Я. Иванов, който му е кум, д- р Й. Войнов е назначен за ген. директор на НВМС- едно стремително издигане, което е прецедент и абсурд в цялата история на ветеринарната служба в България.

Д-р Николай Лилов

През цялото управление на ГЕРБ и към настоящия момент подвизаващ се в БАБХ като главен директор на ГД „Верификация на официалния контрол“. Ръководител е на щаба за справяне с „епидемията“ по чифтокопитните в Странджа, чумата по свинете и птичия грип. Сиреч, ръководител на групата сатрапи, унищожила българското животновъдство.

Пак по времето на ГЕРБ е заемал длъжността Главна дирекция „Контрол на ветеринарната дейност” при Централно Управление на БАБХ, което в „превод” звучи като „Директор на водопад”. Това синектурна длъжност в БАБХ, измислена за „кибик”, какъвто е Лилов – кадровик и „интендантско обслужване”. Организира лов на дивеч с участието на министри, депутати, бизнесмени /Мирослав Найденов, Бойко Борисов, Валентин Златев, Емил Димитров – Фаса/ на банкети, делови срещи на високо ниво с присъствието на скъпо платени компаньонки.

Д-Р СВЕТОЗАР ВАСИЛЕВ

image

Понастоящем собственик на фирмата „Гратакомерс” за производство на сирене, усвояване на субсидии и проекти от ДФЗ по мярка 4.1. Всички тези благини ги е придобил по време на управлението на ГЕРБ и са надграждане на пребиваването ми на държавната хранилка. Неслучайно продукти на марката му се изнасят в Дубай, Саудитска Арабия и Катар. Спомнете се мантрите и лъжите на Найденов за Катарските инвестиции и фонд в България.

В предходни години директор на РВМС, гр. Пловдив. Активен участник в схемата за внос на ирландско месо и шкембе от Нова Зеландия без документи, за което през 2006 г. е отстранен от поста директор на РВМС Пловдив, за да заеме по- късно същия пост.

Задкулисен собственик на частна Изпитвателна лаборатория „Алименти- БГ”, гр. Пловдив за „мултидисциплинарен” подход при изследване на хранителни продукти от животински произход.

Д-Р ЛЮБОМИР КУЛИНСКИ

image

През цялото управление на ГЕРБ работи в БАБХ. Друг виден член на кризисния щаб са справяне с болестите по животните – Групата на сатрапите на българското животновъдство. Понастоящем директор на най- ключовата дирекция Контрол на храните в Централно управление на БАБХ. ТОВА Е ЧОВЕКЪТ, ЗАРАДИ ЧИЕТО БЕЗДЕЙСТВИЕ ЯДЕМ БОКЛУЦИ И СМЕ НАЙ-БОЛНАТА И УМИРАЩА НАЦИЯ В ЕВРОПА. Години наред ежедневно пътува от Пазарджик до София и обратно на държавни разноски със служебен автомобил. Лакей от висока проба, използван от министър Найденов при всички свои циркови изпълнения – въвеждане на стандарти за храните, пържене на риба на открито и много други..

Д- Р МИХАИЛ БАЩАВЕЛОВ

image

През цялото управление на ГЕРБ и в настоящия момент е директор на Регионалното подразделение на БАБХ в Благоевград, отговаря и за КПП – Кулата. Активен участник в схемата за внос на ирландско месо и шкембе от Нова Зеландия. Преди това е бил директор на РВМС – Благоевград.

Д-Р КИРИЛ КИРОВ

Директор Централна лаборатория по ветеринарно- санитарна експертиза и екология/ при НВМС. През 2004 г., като генерален директор на НВМС, д-р Кирил Киров разрешава закупуването на нерегламентиран диагностикум за изследване на кланични говеда за причинителя на заболяването „Луда крава”. С това престъпление по служба саботира провеждане на утвърден мониторинг в страната ни по отношение на това заболяване и обрича на риск здравето на хората. Сезирани са НСБОП и прокуратурата. През септември 2004 г. Софийската градска прокуратура образува секретно дело № 20 срещу Кирил Киров.

Д- Р ЛЮДМИЛ АНТОВ

image

Кандидат за кмет на Монтана от партията на ортака на Трифонов – Росен Петров и бивш Директор на РВМС, гр. Монтана.

Д-Р ВЕНЦЕСЛАВА ТАСЕВА

image

През цялото време на ГЕРБ заема ръководни длъжности в БАБХ. Била е Директор и заместник директор на агенцията. Много близка до Войнов и Найденов. Преди това е  Директор на Дирекция „Безопасност на храните” при МЗХ.

МИРОСЛАВ КОМИТСКИ

image

По времето на третия Кабинет на мафията ГЕРБ е заемал длъжностите областен и заместник-областен управител на Област Враца. Преди това Директор на ОД „Земеделие”- Враца. През месец ноември 2009 г. е установена липса на 15 000 лв. ( петнадесет хиляди лева) от касата на Областна Дирекция „Земеделие”- Враца за предходни 5 месеца отчетни пари по събирани такси от издаване на скици, решения и др. услуги в Общинска служба „Земеделие” Враца.

По това време гл. счетоводител е Мирослав Комитски. Липсващите пари и до ден днешен не са възстановени и не е потърсена отговорност от М. Комитски. Служителката от Общинска служба „Земеделие” – Враца, оторизирана за отчитането на парите, изчезва. Обявена е за национално издирване и на 30.11.2009 г. е открита мъртва във Врачанския балкан. Полицията не е сезирана да разследва случая, което е много странно! Случаят е приключен с констатация за самоубийство и забравен! Незнайно защо г- н Комитски е повишен и става Директор на ОД „Земеделие”- Враца с личните протекции на министър Мирослав Найденов.

Narod.bg ще продължи с осветяване на новите пионки в схемата на Северозападния кукловод. Време е България да научи какви хора са се устремили към властта. Стига с тези Мърши, умирисахме се!

https://narod.bg/




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19823891
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930