Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2021 15:26 - Най-новата калинка на ГЕРБ: Асен Балтов властвал в „Пирогов” с фалшива диплома?
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 89 Коментари: 0 Гласове:
0



image ДнесМнения Най-новата калинка на ГЕРБ: Асен Балтов властвал в „Пирогов” с фалшива диплома? imageот admin на 22.07.2021

Уволненият заради колосални далавери шеф на „Пирогов“ проф. Асен Балтов е управлявал болницата цели две години без диплома по здравен мениджмънт, която се изисква за високия пост, дочу Narod.bg.

 

Разкритието направи от Балтов най-новата калинка на ГЕРБ, промушена през задния вход по върховете на държавата, предаде Lupa.bg. Сайтът дори разполага с дубликат на тапията на пишман професора.

Топ реститутът Балтов стана директор на най-големия спешен институт в страната в началото на 2017 г., а дипломата, с която е назначен, е издадена две лета по-късно – през 2019 г.

image

Лекар от „Пирогов” пред Narod.bg: Асен Балтов взимаше по 100 бона на месец! Купи умивалник за 14 000 и перде за 2000 лв. (вижте заплатата и на Коце Ботокса)

imageNarod.bg

 

 

 


Интересен факт е, че едва през март 2021 г. той я е „входирал“ в здравното ведомство. Това поражда обосновани притеснения, че медикът, яхал джипката заедно с Баце да наглежда магистралите, е управлявал болницата или без диплома, или пък с фалшива такива.

Според източници от Центъра по обществено здраве проф. Балтов изобщо няма необходимата квалификация, за да управлява иначе елитния спешен институт. А за да има такава, трябва да има курс от 200 часа по здравен мениджмънт.

image

Капанът щракна: Как проф. Асен Балтов и хунтата крадат милиони от „Пирогов”? С измислени операции (ДОКУМЕНТИ)

imageNarod.bg


 

Шефът на спешния институт бе отстранен от поста си миналата седмица след проверка на Здравната каса, която установи няколко протокола за неоснователно получени суми в размер на общо над 1 млн. лв.
 

Балтов, спри се! Храниш болните за стотинки със сухо сирене и хляб, а отчиташ 3 лв.? Народът ще те измете от „Пирогов”!

image

Посинял кренвирш с хляб, кренвирш със зеле, старо сирене с хляб, сирене със сладко, кренвирш със сирене – „менюто“ на повечето български болници може да се нарече „боклук”, „отрова” и „гавра”, но не и „богато“, „разнообразно“, „полезно“ и „вкусно“. Десетки сигнали от цялата страна показват ужаса, който се предлага за храна на пациентите в болниците. … Продължете с четенето на Балтов, спри се! Храниш болните за стотинки със сухо сирене и хляб, а отчиташ 3 лв.? Народът ще те измете от „Пирогов”!

imageNarod.bg

 

 

„Отстраниха ме заради сценарий, който тръгна още с встъпването на поста на новия министър на здравеопазването. Той назначи проверка в болницата, като обясни, че липсват около 1,5 млн. лв. Ние всеки месец подаваме документи със своите разходи. Няма източени средства от Здравната каса“, каза Балтов.

Притеснен от разкритията, обаче, хитрецът побърза да вдигне кръвно 220 и се върна в „Пирогов” вече като болник в Спешното.
 

image

Асен Балтов: Бойко е добре, Радев да върви под карантина?! Професоре, кажи за подкупа от 300 бона за кетъринга в „Пирогов”, има ли заподозрян?

Шефът на „Пирогов” проф. Асен Балтов шокира публиката с призова президентът Румен Радев, който е с отрицателни резултати от ковид-теста, да върви под карантина, установи Narod.bg. За да е пълен абсурдът, професорът се изцепи, че доказано заразеният с коронавирус Бойко Борисов е добре… „Доколкото знам състоянието на премиера е стабилно, колегите от ВМА ще го … Продължете с четенето на Асен Балтов: Бойко е добре, Радев да върви под карантина?! Професоре, кажи за подкупа от 300 бона за кетъринга в „Пирогов”, има ли заподозрян?

imageNarod.bg

 

 

Препатили пациенти сега му желаят същата храна, каквато те са консумирали по време на престоя си – посиняло пилешко и мухлясало сирене, която е само една от далаверите на професора през четирите години врастване.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19831303
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930