Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2021 16:57 - Сигнал до Narod.bg: Плевен на бунт срещу професор-калинка от ГЕРБ, вкара в НС сина на Богдан Николов – авера на Румен Петков (КЪДЕ СА 24 млн. от ЕС?)
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 142 Коментари: 0 Гласове:
0



Сигнал до Narod.bg: Плевен на бунт срещу професор-калинка от ГЕРБ, вкара в НС сина на Богдан Николов – авера на Румен Петков (КЪДЕ СА 24 млн. от ЕС?) imageот admin на 24.07.2021

Поредната калинка на ГЕРБ с титла „професор” изпълзя в Плевен! След пишман професорите Костадин Ангелов – Коце Ботокса и Асен Балтов, Narod.bg ще извади кирливите ризи и на проф. д-р Григор Горчев, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Плевен на последните избори, от която бяха избрани само двама народни представители.

Сигнал до редакцията разкри вакханалията, с която гербопитеците и техните далавери съсипват Плевен и скритите им връзки с уж омразните социалисти около бившия вътрешен министър Румен Петков, който е бивш кмет на града.

Плевенчани, които вече събират подписка срещу безобразията на шайката в града им, питат професора и къде се стопиха близо 24 милиона лева, отпуснати на града по „Наука и образование за интелигентен растеж“?!

imageАлександър Николов е щастлив от врътката с професора-гербераст (вдясно)

Малко след изборите на 11 юли професорът-калинка Григор Горчев, който преди време бе уличен в плагиатство, изведнъж се отказа от 46-ия парламент и така отстъпи мястото си на следващия в листата – съвсем неслучайния Александър Николов, сина на почетния председател на Българската федерация по мотоциклетизъм Богдан Николов, който пък е най-близкият приятел на лидера на АБВ Румен Петков.

Ето целия сигнал на плевенчани до редакцията:

Уважаеми редактори от информационния сайт Narod.bg,

Преди дни ние, будните и свободни граждани на Плевен, създадохме подписка в подкрепа на борбата ни за справедливост и свобода на словото и против феодализма и шуробаджанащината, които нагло върлуват в нашия град. Вече събрахме над 1000 подписа – доказателство, че плевенчани повече не искат да търпят безчинства!

Вярваме, че журналистите трябва да дадат гласност на позицията ни – ние няма да се откажем!

С уважение

Инициативен комитет, гр. Плевен

До Парламента и Правителството на Република България

Реклама

ПОДПИСКА от 20-и юли 2021 г.от гражданите и жителите на Плевен и Плевенска област

Отчаянието, госпожи и господа парламентаристи и политици, от феодалните безобразия и бездействието е толкова голямо, че решаването на нашия хроничен проблем с незаконната, но явна „приватизация“ на държавния Медицински университет в Плевен не търпи отлагане!

Вече над десетилетие ръководителката на отдел „Човешки ресурси“ при държавния МУ-Плевен Ивалена Василева, която е и управител на частната „университетска“ (по стария режим) МБАЛ „Света Марина“ Плевен ООД (ЕИК 114521594), чийто действителен собственик е Григор Горчев, се намира в открит конфликт на интереси.

Този конфликт е източник на корупционни практики, тормоз и дискриминация на хабилитирани лица и докторанти чрез потъпкване на трудовото законодателство и всевъзможни злоупотреби.

Василева (от Мездра) е завършила селскостопанска икономика в Свищов и през този период е била също и прокурист на Медицински център „Света Марина“ – диагностика и терапия ООД и прокурист на АИПСИМП по акушерство и гинекология „Света Марина“ ЕООД.

Всички дружества са свързани с Григор Горчев, който и по настоящем е собственик и/или управител на редица лечебни заведения, опериращи в гр. Плевен.

imageГорчев стана поредният доктор, влачен от Баце влачи по строителни обекти с прословутата джипка

Горчев след два мандата и половина като ректор на МУ Плевен стана известен със скандала за плагиатство, повторното кандидатстване за академик (без да знае чужди езици) и отказа си да влезе в 46-то НС, след като загуби над 9000 гласа за ГЕРБ между изборите. Освен явната им и неприкрита „топла“ свързаност, видна и от най-елементарната справка в Търговския регистър, Василева е и тъща на Горчев.

Обръщаме се към всички Вас преди компетентните европейски институции, тъй като подчиненият, на практика, сегашен (новоизбран) ректор д-р Д. Димитров призна пред министър д-р С. Кацаров, че действа под диригентството на Г. Горчев, защото „той държи академичната общност в Плевен от 18 години поне!“ с искане да ОСВОБОДИТЕ държавното висше училище от феодалната хватка на управляващата шайка квази-академични и семейно свързани лицемери, както е ясно за всички – а има и безкрай примери и доказателства, ако ги потърсите!

Освен това настояваме компетентните органи да проверят задълбочено: Изпълнението на европейски проект по оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ BG05M20P001-1.002-0010-C01 на обща стойност 23 695 179,29 лв.

И по-нататък участието на Горчев, Горчева и Василева (с Берта Якова – юрист както в Университета, така и в частните дружества на Горчев) в изпълнението на Проекта по оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013, Проекта „Студентски стипендии“ – Съфинансиран от ЕСФ по ОП „Развитие на човешките ресурси 2007-2013“, Проекта „Студентски практики“, Проекта към ОПРЧР: „Развитие на електронни форми на дистанционно обучение в системата на висшето образование”, Проекта „Строително-ремонтни и монтажни работи на…“, съфинансиран по ОП „Регионално развитие“ 2007-2013; Проекта „Извършване на ремонт и реконструкция на спортна зала на Медицински университет в гр. Плевен“.

Настояваме за решителна намеса преди новата вълна на пандемията. Нашият град се гордее, че е известен като Градът на здравето, а МУ Плевен е най-голямата ни надежда децата ни да останат да живеят и да се развиват тук.

Инициативен комитет от гр. Плевен

https://narod.bg/




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19826265
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930