Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2021 17:55 - ВМРО иска референдум за ЛГБТ+, Северна Македония и циганизацията
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 80 Коментари: 0 Гласове:
0



ВМРО иска референдум за ЛГБТ+, Северна Македония и циганизацията
image  
27 Юли 2021, Автор: Флагман.Бг

Призивът е отправен към президента Румен Радев,  "Има такъв народ" и останалите парламентарни групи

ВМРО иска референдум, на който българите да си кажат тежката дума за ЛГБТИ-пропагандата в училищата и детските градини, за Македония в ЕС и за пълзящата циганизация.

"Настояваме за национално допитване по тези три теми и призоваваме институциите да организират такова", се казва в прессъобщение на ВМРО. Войводите напомнят за задълбочаващото се разединение на Европа по темата, свързана с правата на децата и правомощията на НПО, които се опитват да прокарват ЛГБТИ+ политики в образователните системи на страните от ЕС.

ВМРО смята, че демографската катастрофа, пред която сме изправени и сбърканата държавна политика по отношение на циганския етнос и социалния паразитизъм на маргиналните групи, водят до пълната дискриминация на образованата раждаемост и интелигентните, работещи млади семейства.

 

Призивът за референдум е отправен към президента Румен Радев, партията, спечелила изборите "Има такъв народ" и останалите парламентарни групи.

От ВМРО са притеснени и от поредица публични декларации, в които се иска да се загърбят обидите и антибългарската политика, провеждана от Скопие, и позицията на България да се промени в полза на членството на Македония в ЕС. "За нас от ВМРО това е недопустимо. Това е национално предателство", заявяват патриотите.

Както е известно, Европа е много чувствителна към правата на ЛГБТИ. Тя не се трогва от терористичните актове, в които загиват стотици невинни европейци, от закланите посред бял ден от ислямски фанатици бели християни, от Ковид-пандемията и другите реални проблеми на европейците. Когато Европа бе залята от смъртни случаи заради коронавируса, ЕС-лидерите обсъждаха как Европа да стане свободно място за ЛГБТИ.

Доблестна Унгария, която прие закон, който забранява на гейове и лесбийки да развращават децата й, сега е заплашена със спиране на възстановителните фондове в размер на 7,5 милиарда евро. Унгарците обаче показаха, че няма да се огънат и няма да продадат бъдещето на децата си за европари.


В категории: Политика



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19823526
Постинги: 45041
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930