Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2021 17:23 - Любо Кольовски: Кой и кои има интерес от пубертетните действия на Тошко Йорданов?!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 96 Коментари: 0 Гласове:
0



Любо Кольовски: Кой и кои има интерес от пубертетните действия на Тошко Йорданов?! image Любо Кольовски
Кой и кои имат интерес от тези пубертетни действия? И какъв интерес има ИТН от едни нови извънредни и предсрочни избори? Тези въпроси задава анализаторът Любо Кольовски.  

Вижте още какво пише той във фейсбук:

"От декларацията на "Има такъв народ" (ИТН), прочетена от шефа Тошко, става ясно, че Христо Иванов е изменил на намеренията си и иска да прави кабинет, а пък финансовият министър в служебния кабинет имал фирма, която фалирала, а министърът откраднал интелектуална собственост. Има и още различни твърдения и внушения, които оставят у публиката впечатлението, че политическото ръководство на ИТН е съставено от финансови ревизори, данъчни инспектори и полицейски дознатели, които внезапно са се докопали до информация и сведения с дълга история.

 Но това не е важно. Важното е, че политбюрото на ИТН разджурка обстановката и вероятността да бъде изъчено редовно правителство все повече клони към нулата. С действията си ИТН за сетен път показва, че е маша на сараите. ИТН е формация тип шоу и е несериозно да се разчита на сценаристи, артисти, шоумени и балерини, когато трябва да се управлява държавата и да се защитават интересите на българските граждани.

ИТН на изборите на 4 април се класира на второ мсто, а на изборите на 11 юли спечели първото място. И какво от това? ИТН участва в политиката с една роля: да създава суматоха и да предизвиква безредици, несигурност и дестабилизация. Няма логика в това да печелиш избори и да не искаш да поемеш отговорността да управляваш.

 ....Сякаш по телепатичен път Тошко Йорданов и Йордан Цонев са стигнали до въпроса, който си задавам и аз, а и още много други читатели: "Защо служебното правителство не се преобразува в редовно?" и така да се сложи край на мъките и държавата най-сетне да влезе в релсите на нормалното, дори и в българския му вариант?"

И ето, днес и двамата ми отговориха."

https://frognews.bg




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19801697
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930