Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2021 17:11 - Проф. Слатински: Трифонов се подреди до ГЕРБ и ДПС във войната срещу Кирил Петков
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 106 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.08.2021 17:13


Проф. Слатински: Трифонов се подреди до ГЕРБ и ДПС във войната срещу Кирил Петков    

18 Август 2021 3574     image Автор: Lupa.bg

Професор Николай Слатински не не пропуска възможност да изрази гражданската си позиция, особено когато става дума за политика. Последните актуалните политически събития у нас го развълнуваха, както и всеки един нормален българин.

Проф. Слатински, който отскоро е пенсионер, сподели мнението си в профила си във Фейсбук.

Ето какво написа той:

"СТ направи доста грешки, особено през тези последните седмици. Някои от тези грешки бяха направо глупости.

Но най-голямата глупост сред най-големите му грешки бе това да се подреди до ГЕРБ и ДПС в изначално загубената война срещу Кирил Петков!

Аз практически не гледам телевизия и може би затова не съм прекалено пленен от обаянието и интелекта на Кирил Петков.

Но моето символ верую от доскорошното ми блажено време (от което Злото ме изхвърли) на преподаване в студентските аудитории е, че имаме златни млади хора - не само единствената, но и последната надежда за България.

В унилото и безпътно време на обърналия посоката си от порива и енергията за нормалност към блатото на корумпираното, проолигархично, арогантно и оперирано от ценности статукво Преход, СТ си отгледа мнозинство от сурогатна чалга-патрЕотарска тълпа загубили социална ориентация не-граждани. Това е мнозинство, което е твърдо Против всичко, което се случва и прави у нас, но не знае изобщо за какво е За.

Тези не-граждани, уви, са наистина огромно мнозинство.

Но те не са цялото младо поколение. 10-15 процента от това младо поколение са хора с достойнство, с биография, с визия, с истинска образованост, с характер, с ценности. 

Те са успяващи по света и у нас.

Те са носители на знаене и можене, на честност и почтеност, на самочувствие и вяра в силите, на социална отговорност и обществен оптимизъм.

Те излизат на сцената.

Те са по-доброто за България настояще.

Те са утрото и утре-то на страната ни.

Те не са чалга-патрЕоти, това им личи отдалеч.

Тях не можеш да си ги представиш да пеят пошлотии и тъпотии като седем-осем и ще си паднала!

Те са много над този асоциален, еректирал поп-фолк.

СТ не ги разбира тези млади хора, толкова различни от мнозинството, което получава емоционални полюции на концертите му.

Тези млади хора не се подвластни на харизмата му, те не могат да бъдат манипулирани от него.

СТ даже не си дава сметка как подсъзнателно, асъзнателно, безсъзнателно, несъзнателно е против тях!!!! 

Той не е от тяхната кръвна група.

Той е вече минало, неспособно да промени настоящето и вредно за бъдещето.

СТ с първичната си сетивност долавя, че тези млади хора искат да отвоюват България не само от ББ, но и от него, от онзи него с чалга-патреотарството, с циничния език, с пошлите скечове, с ширпотребния хумор.

Тръгвайки срещу Кирил Петков и нареждайки се в противната и обречена кохорта на статуквото наред с (лидерите на) ГЕРБ и ДПС, СТ брани вчерашния себе си от младите хора като Кирил Петков, които са отрицание на статуквото и носители на надежда за Промяна.

С това СТ се превръща в ретроградна и реакционна персона.

Единственият полезен ход на СТ е да излезе от досегашния си медиен чалга-патрЕотарски образ и да даде шанс на младите кирилпетковци.

Да покаже, че се е променил, че е станал нов СТ, помагайки на хората като Кирил Петков да отвоюват България не само от ББ, но и от досегашния СТ!!!"

https://lupa.bg/

***АЗ НЕ ЗНАМ ЗАЩО ПРОФЕСОРЪТ СЛАГА ДО ЧАЛГАТА -ПАТРИОТИЗМА. ОТЧИТАМ,ЧЕ ТОВА Е ПОЛИТПРАВИЛНО ЗА ВСИЧКИ ЗАБЛУДЕНИ И ОСОБЕНО ИСКАЩИТЕ ДА СЕ ХАРЕСАТ И ДА СА В ТОН НА НОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ,КОЕТО СЕ ОТРАЗЯВА ПОЛОЖИТЕЛНО НА КАРИЕРНОТО ИМ РАЗВИТИЕ,КАТО ВАЖЕН КРИТЕРИЙ! ЗА ТОВА ДНЕС ВСЕКИ БЪЛГАРОМРАЗЕЦ И РОДООТСТЪПНИК ГЛЕДА ДА ОМАЛОВАЖИ И ОПЛЮЕ ПАТРИОТИЗМА,ДА МУ ЛЕПНЕ,Я ПОПУЛИСТКИ,Я РЕТРОГРАДЕН,Я НЕМОДЕРЕН И ПР.,НО:   Б Е З   П А Т Р И О Т И З Ъ М   Н Я М А   Н А Р О Д   И    Н Я М А   Д Ъ Р Ж А В А, ГОСПОДА ИБРИКЧИИ. ТОЧНО ЗА ТОВА, ДНЕС БЪЛГАРИЯ СИ ОТИВА ,ИЗЧЕЗВА,УБИВАТ Я,СЪСИПВАТ Я МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО,НО...НЯМА ПАТРИОТИ,КОИТО ДА СЕ ЗАСТЪПЯТ ЗА НЕЯ. ТА,ПРОФЕСОРЕ,НА КОЙ БОГ СЕ КРЪСТИШ?!  Н.М.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19825853
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930