Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2021 17:36 - ИСТИНАТА ЗА ЕС Е ГРОЗНА И УЖАСЯВАЩА
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 254 Коментари: 0 Гласове:
0



ИСТИНАТА ЗА ЕС Е ГРОЗНА И УЖАСЯВАЩА

30.09.2021

  image  

„Зелената сделка“ със сигурност ще ни излезе през носа. Покрай некадърниците, изреждащи се в правителствата от последните тридесет години и националните предатели, които, за да се задържат на власт и да захлебят покрай предателството си, България се превръща в треторазрядна колония от третия свят.

Министър Пеканов заяви: „Kpaйнo вpeмe e дa ce paздeлим c ĸлимaтичнитe cи илюзии – чe вcичĸи тeзи нeщa, ĸoитo cмe ги пoдпиcвaли, нямa дa ги пpилaгaмe. Чacт cмe oт вcичĸи тeзи пpoцecи.“. Тоест герберасткото правителство на Борисов се е съгласило да затвори въглищните мини и централи дори без преходен период и отстъпки. И веднъж подписан, договорът трябвало да се спазва!

 

Повтарям отново мнението си, че Борисов и цялата шайка около него трябва да бъдат обвинени, съдени и осъдени. Ако зависи от мен – много недемократично и неевроатлантическо – на тежък каторжен труд, поне да видят как нормалните хора си изкарват парите! Подписването на „Зелената сделка“, е равнозначно на национално предателство и държавна измяна! Продължаването на тази политика – също! И подписаният вече договор не е оправдание.

Като юрист мога да Ви кажа, че дори най-перфектният договор може да бъде развален. Или просто да не го изпълниш и да си понесеш санкцията. Зависи кое ще е по-голямата вреда. „Зелената сделка“ на Урсула фон дер Лайен е една далавера на богатите капиталисти от Европейския съюз. Тя ще ги направи още по-богати, а бедна България освен голямата безработица като последица от тази сделка, ще стане още по-бедна енергийно. Хората и без това едва си плащат за тока. Зелената енергия, освен че е много скъпа, е и несигурна. Всички видяхме в САЩ при студовете и бурите как екоенергията просто отказа и всички останаха на тъмно и студено.

Плодородната българска земя я напълниха с фотоволтаици и вятърни турбини. Които произвеждат ток на цена от майка си и баща си. Интересно е също как огромната част от тези нови мощности са собственост на политици и приближени до тях лица.

Поредицата от абсурдни мерки, които ЕС предвижда, и сумата от 1 ТРИЛИОН ЕВРО, нас не ни устройват. В съюз, в който умират хора от бедност, липса на достъп до здравеопазване, липса на дом и храна, богатите си размятат един трилион за безумия. Предвиждат се поредица от мерки, които пряко ще се отразят върху джоба на всеки един българин и то не към добро. Бедна България не може да издържи зелената сделка на богатите в Европа.

Крайно време е да се постави въпросът имаме ли полза от този ЕС? Затворихме си блокове от АЕЦ „Козлодуй“, а сега ще трябва да затворим и мините и ТЕЦ-овете. Съсипаха ни селското стопанство, а ни подхвърлят мизерни субсидии. Идват да ползват евтината работна ръка, но печалбите се изнасят навън.

Време е да защитим БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ! Ако ЕС не е съгласен, на нас не ни трябва! 13 века сме оцелели въпреки Европа. Борейки се и воювайки със същата тази Европа. А сега се предадохме без бой, само с химикалката на националните предатели!

Време е за България!

Елена Гунчева

https://svobodnoslovo.eu




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19798987
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930