Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2021 16:52 - Бомба!Трета любовна афера на ГЕРБ-Невяна Митева – в интимния ѝ капан попаднал командирът на ВВС
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 276 Коментари: 1 Гласове:
0



Бомба!Трета любовна афера на ГЕРБ-Невяна Митева – в интимния ѝ капан попаднал командирът на ВВС 31.10.2021

image

Поредна любовна афера на кандидата на ГЕРБ за вицепрезидент Невяна Митева бе осветлена от източник под пагон. Вече разказахме за две интимни премеждия на полковничката – с Димитър Марашлиев – Марата и Тити Папазов, която незаслужено се кичи в високия военен чин. Сега продължаваме любовните романи на Невянка, мома хубава, пише информатор от редиците на Българската армия.

От 2000 г. Невяна Митева постъпва във ВВС, където е назначена на размита длъжност между ПР и експерт по човешки ресурси, но реално не върши като хората нито едното, нито другото.

 

Оправната спортистка набързо се ориентира в обстановката и се прицелва успешно в тогавашния командващ ВВС ген. Димитър Георгиев, завърта му главата и с поредната си любовна връзка отново осребрява подобаващо битието си на куртизанка.

Заради нея през 2003 г. променят наредбата за прием във Военната академия, според която там могат да учат само офицери, завършили висше военно училище, а тя не е завършила такова. Това е и истинската причина да не бъде приемана три години поред, а не тиражираната от нея лъжа по медиите, че била дискриминирана.

Влизайки под кожата на генерала, командващ ВВС, Невяна коли и беси в щаба и съсипва съдбите на десетки достойни офицери, дръзнали да ѝ противоречат и да се опълчат на потресаващо наглото ѝ и безпардонно поведение.

Много от тях са уволнени буквално за часове или натирени в далечни поделения, само защото са дръзнали да ѝ подирят сметка за нескончаемите безобразия.

 

През целия си престой във ВВС Митева е показала не само ограничени интелектуални възможности, но и пълен непрофесионализъм и неадекватност в работата си. Разчитайки обаче на височайшата генералска подкрепа и закрила, повратливата Митева, тогава с чин майор, изкарва десетки курсове и специализации в чужбина, трудно достъпни за обикновените военнослужещи.

Когато обаче генералът покровител се пенсионира в края на 2006 г., оправната любовчийка набързо го зарязва и се прехвърля на служба в Генералния щаб на лов за нови генерали покровители, така необходим трамплин за по-нататъшното израстване.

Едно важно уточнение – споменатият ген. Димитър Георгиев почина през 2017 г. Той бе от първите с трансплантиран черен дроб във ВМА през 2008 г.

image

Явно съсипан след нейната гавра в края на 2006 г., генералът системно е прекалявал с алкохола от мъка и се докарал до чернодробна цироза.

Истината е, че бе много свестен и добър човек, но явно от този рицарски тип мъже, които жени като Невяна изпепеляват без капка милост и пощада.

https://www.informiran.net/




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. planinitenabulgaria - В Архива на Центъра има подробности за този инциднент.
01.11.2021 09:30
Мацката, която е хиперстрастна винаги заклещва партноьорите си, но този път така го е заклещила, че е извикана мидицинска помощ. При опит да разтворят входа на вагината й се се строшил спекулумът. Ползван е съветски спекулум, защото е от много здрава стомана и така фалосът на байшлафпартньоър й е бил освободен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705880
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031