Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2021 16:19 - „Калинка“ в Narod.bg: Калин Каменов да покаже дипломата за висше! (нищят кмета от ГЕРБ за рушвет от 1 млн. лв.)
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 68 Коментари: 0 Гласове:
0



„Калинка“ в Narod.bg: Калин Каменов да покаже дипломата за висше! (нищят кмета от ГЕРБ за рушвет от 1 млн. лв.) imageот admin на 05.12.2021

Герберският кмет на Враца Калин Каменов да си покаже дипломата за висше, защото май ще се окаже поредната некадърна „калинка” на Баце с власт за грабежи! Това поиска в сигнал до Narod.bg историкът Милена Върбанова, паднала жертва на гербопитеците покрай своя инициатива в Италия, за която вече писахме.

Сега историкът и специалист по теория и история на културата настоя кметът да докажа, че има висше образование предвид факта, че е очевадно скаран с четмото и писмото.

Както първо Narod.bg разкри още в началото на 2020 г., Калин Каменов е главен участник в криминална обществена поръка за тролеи в областния град, която чу е донесла 1 млн. лева рушвет.

По този повод гербопитекът вече е на мушката на МВР, КПКОНПИ и ДАНС.

Ето цялото писмо на Милена Върбанова до Narod.bg:

Уважаем екип,

В събота беше публикуван опит за „очистване на репутацията“ на врачанския кмет Калин Каменов, който като капак на всичко бе избран за „Кмет на годината“ от Сдружението на общините в България. Това са гербаджийските похвати – когато някой от някой от тях затъне, гербаджийските структури му окачват фалшив медал за мними заслуги.

 

Оправданията на Калин Каменов (защото това не са нищо друго, освен оправдания на уплашен индивид ), са взети от неговия фейсбук профил и са публикувани от сайта „Конкурент“.

Тъй като не смятам, че Калин може да напише дори една фраза, (той, горкият, не е на „ти“ с писането и говоренето), се обръщам към лицето, което е написало оправданията му: Не пиши подобни глупави общи лафове, те са комични, по-добре да беше посъветвал шефа си да си мълчи, както досега. Бай Тошо имаше стратегия за такива случаи: „снишаване и приземяване“.

 

Когато в Европа някой политик иска да докаже невинността си, публикува декларация за имущественото си състояние – преди да заеме дадената висока длъжност и днес – след като са изтекли шест години от първия му избор за кмет. Би било интересно за публиката и ако К. Каменов покаже дипломата си за висшист.

„Конкурент” предвидливо е изключил коментарите, иначе щях да поздравя Калинчо за потресаващите му успехи в Италия и за сензационното интервю, което е дал за bTV!

 

Както писах и преди – поне да беше прочел и зазубрил два реда от студията ми, преди с кака Танка от Ямбол да тръгнат за Болгаре в Ломбардия и да обсебват моя труд!

С уважение към екипа на Narod.bg:

Реклама

Милена Върбанова

Следва текстът на Калин Каменов, публикуван в „Конкурент“:

Кметът на Враца Калин Каменов определи като абсолютна лъжа серия „материали“, с които през последните дни беше наводнено интернет пространството.

Вижте какво написа градоначалникът на личния си профил:

 

Последните няколко дни близки и познати ми звъняха и писаха, за да питат какво се случва. За съжаление доживях и мен да опетнят по най-грозния и унизителен начин. И то чрез жълти сайтове-бухалки, създадени с цел да изпълняват поръчки за злепоставяне, да бълват лъжи, мръсотия и фалшиви новини.

 

Истината обаче е, че всички глупости, които организирано се изписаха по мой адрес, са абсолютна лъжа. Единственото вярно е, че проверки се извършват по всички проекти. Откакто съм кмет работата ми се проверява непрекъснато от всички институции.

И тъй като няколко сайта упорито разпространяват фалшиви новини за новия ни градски транспорт, то е добре за пореден път да подчертая – обществената поръчка е проверявана няколко пъти от всевъзможни органи и няма нарушения.

 

Доставените превозни средства са проверявани и също няма констатирани разминавания. Съжалявам, ако истината не допада на някого. За това пък свободно и неограничено може да споделяте фалшиви новини.

Всеки, който ме познава, знае, че може да съм строг, понякога чепат, често пъти прекалено сериозен и взискателен към всички около мен, но да ме нарекат крадец е нагло.

Вярно е, че всеки скрит зад компютъра или телефона може да се изявява като прокурор и да раздава безнаказано присъди особено ако той самият е изпълнен с гняв и злоба към целия свят заради собствените си провали и неудачи.

 

Аз обаче няма да се променя! Знам, че единственото, което остава след нас, е доброто, направено от нас самите. Вярвам, че справедливостта рано или късно ще възтържествува.

Животът ми е поднасял много трудности и предизвикателства и съм се убедил, че няма ненаказано добро.

Въпреки това, докато съм здрав и имам сили, ще бъда винаги на разположение, ще продължавам да си върша работата съвестно и ще помагам. Защото така е правилно и така трябва да възпитаваме децата си”, завършва текстът, написан от врачанска „мисирка”, както менторът на Калин Каменов – мутрата Бойко Борисов, описва журналистките микрофонодържачки.






Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19807509
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930