Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2021 18:36 - „Лагери на смъртта в болници“: Адвокатът казва, че пациентите с COVID са хванати в капан и получават вредни лечения
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 114 Коментари: 0 Гласове:
1



„Лагери на смъртта в болници“: Адвокатът казва, че пациентите с COVID са хванати в капан и получават вредни лечения

Автор:
zahariada
  „Лагери на смъртта в болници“: Адвокатът казва, че пациентите с COVID са хванати в капан и получават вредни лечения
Адвокатът каза, че федерално финансираните болници са „икономически стимулирани“ да държат пациентите хоспитализирани и на потенциално вредни лекарства, дори против волята им.

image

Тод Калъндър
екранна снимка Ашли
Садлър

вт, 7 декември 2021 г. – 15:48 EST

( LifeSiteNews ) – Адвокат, който говори по време на конференцията „Уволнен за свобода“ на 7 декември, организирана от фондация „Истината за здраве“, описа работата си, опитвайки се да спаси пациенти с COVID от „лагерите на смъртта в болниците“, където каза, че хората се държат против волята им в отделения за интензивно лечение (ICU), получаващи неефективни или дори вредни лекарства.

Проведена на 80-ата годишнина от японската атака срещу Пърл Харбър, която пусна Съединените щати във Втората световна война, конференцията „Уволнен за свобода“ изтъкна смелите личности, които са рискували всичко в днешната битка за медицинска свобода и правото на упражняване нечия съвест.

„Днес е наистина важен ден и добър ден, за да извадим това“, каза международният адвокат и член на правния консултативен съвет „Истината за здравето“ Тод Калъндър.

„[Ние] сме склонни да продължаваме да се сблъскваме с един и същ сценарий отново и отново“, каза Календер, обяснявайки, че работи с хора, които са били хоспитализирани с COVID и след това са „заседнали в болница при различни обстоятелства, които не нека си тръгнат, затова го наричам затвор за интензивно лечение.

 

Адвокатът обясни, че пациентите с COVID, приети в болници, финансирани от федерално финансиране, са включени в протоколи за лечение, които включват лекарства, които според него са склонни да им навредят, отколкото да им помогнат, като същевременно са лишени от други лекарства (като ивермектин), които не са включени в протоколите.

Календер каза, че понякога дори пациенти, които влизат в болницата по причина, несвързана с COVID и по-късно положителна проба за вируса, могат да бъдат отведени в „сегрегация на COVID“ и в крайна сметка в интензивното отделение, „където често са лишени от хранене [и] им дават коктейл от лекарства, включително ремдесивир, който спира бъбреците им.

Според Календер федералното финансиране за болници създава опасна структура за стимулиране, която води до „ужасното обстоятелство, което наричаме затвор за интензивно отделение“ с лечебни заведения, „икономически стимулирани“ да държат пациентите хоспитализирани.

Календер каза, че работата му се състои в опити да помогне на пациенти, които искат да напуснат болницата и да се откажат от вреден режим на лекарства, но се оказват неспособни.

„Всъщност сме имали случаи, в които хората са изключвали интравенозните си интравенозни инжекции и са се опитвали да излязат [и] накарали медицинските сестри да ги носят обратно“, каза той, добавяйки, че „след като влязат в интензивното отделение, е много трудно да ги извадят, защото тогава те разчитат на еквиваленти на медицински грижи“, което означава, че пациентите в интензивното отделение могат да напуснат отделението само ако бъдат прехвърлени на идентична форма на грижи.

„Това е всичко около отговорността и протоколите“, каза Календер. "Така че е много трудно."

Адвокатът каза, че основните права, които той се бори да защити, са правото на телесна автономия и правото на възрастните американци да изберат да напуснат болницата по свое желание, ако желаят.

„Първо и основно е правото на телесна автономия“, каза той. „Те залепват всякакви лекарства и коктейли в тези пациенти [и] понякога дори не го осъзнават. Това е медицинска батерия за болницата, за да ви даде лекарство, което не искате. И все пак това се случва. На второ място, и също толкова важно, е вашето право да напуснете болницата."

Дори и с правна намеса, адвокатът каза, че успява да помогне на клиентите да напуснат болницата само през половината време.

„Имам само около 50 процента шанс действително да изведа някой от болницата“, каза той, подчертавайки, че ситуацията, притискаща пациентите в нежелана медицинска помощ, „всичко е резултат от федерално финансиране“.

— Това е проблемът — каза Калъндър. „[Аз] на практика създадох болнични лагери на смъртта.“

Адвокатът описа настоящ случай, в който се опитва да помогне на клиент, на когото е забранено да получава ивермектин и не може да напусне болница в Илинойс, след като е дал положителна проба за COVID-19.

„Говорих с юридическия съвет на болницата, питайки дали ще ни позволят да донесем наш собствен консултант и да предоставим ивермектин в този конкретен случай“, каза той. „Болничните протоколи няма да позволят това.“

Календер каза, че протоколите в американските болници включват даване на пациентите на серия от лекарства, включително мидазолам и ремдесивир, които според него „ефективно тровят“ пациентите.

„Те не им помагат, но такъв е протоколът“, каза той.

Според Календер най-доброто нещо, което американците могат да направят, е да „стоят извън болницата“.

„Останете извън болницата и ако имате нужда от помощ от лекар, потърсете частен лекар“, каза той. „Отидете в клиника, която не е федерално финансирана, защото веднага щом попаднете в тази парадигма на федерално финансиране, болницата казва: „Ръцете ни са вързани и трябва да следваме протокола“ и това не включва външни лекари. Това означава, че ще останеш там и често ще умреш."

Календер каза, че помагането на пациентите да се измъкнат от болницата не е мястото, където законната му работа спира. Той също така помага на лекари, които искат да предписват определени терапевтични лекарства на пациенти, но нямат право да го правят, тъй като лекарствата не са изброени в протокола за COVID на болницата.

Адвокатът каза, че „прекарва изключително много от времето си напоследък, помагайки на ... лекари, които искат да предписват терапевтични средства като ивермектин [и] хидроксихлорохин“, но им е забранено да го правят.

Callender призова загрижените слушатели да се включат в борбата, за да хвърлят светлина върху случващото се в болниците и да се предпазят от това да станат жертви на опасна структура за стимулиране.

Според Календер много болници „нарушават конституционните права на хората, техните човешки права, правата на пациентите им. И трябва да спре.”

„И докато не получим известна обществена светлина върху това, докато хора като вас не извадят това от общественото полезрение, те просто ще продължат да го правят, защото всъщност получават икономически възнаграждение да го направят“, каза той.

https://zahariada.blog.bg




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19821850
Постинги: 45028
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930