Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2021 17:25 - ОБЩИ ЧЕРТИ НА МАКЕДОНСКИЯ И ГЕРМАНСКИЯ НАЦИЗЪМ
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 448 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.01.2022 16:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ОБЩИ ЧЕРТИ НА МАКЕДОНСКИЯ И ГЕРМАНСКИЯ НАЦИЗЪМ
Автор:
shtaparov



 ОБЩИ ЧЕРТИ НА МАКЕДОНСКИЯ И ГЕРМАНСКИЯ НАЦИЗЪМ


   "Македонските" нацисти и расисти,вилнеещи във Вардарска България имат силна прилика с германските,а основните сходства между тях са показани в следната таблица (кликни за да увеличиш):
             image

  Излишно е да напомням,че нацистката държава "Македония" бе създадена по изрично настояване на Сталин,който се преструваше на "освободител" от фашизма,а всъщност го вкара за първи път в България. Целта на тази държава е да възпитава поразени от расистката идеология хора и да я превръща в начин на живот,което в много отношения вече се е случило.

                                  image

  Нацизмът и комунизмът са най-добрите средства за борба с патриотизма,които глобалистите са измисляли- където тези лъжеучения се пръкнат,масовия патриотизъм в крайна сметка загива и накрая бива изместен от масов нихилизъм. В бившите земи на нацистка Германия това отдавна се е случило,а в "Македония" този процес още не е стигнал до логичния си край но един ден неминуемо ще стигне,макар нещата там да се развиват неописуемо бавно в сравнение с онези,които се случиха в другите "кафяви" и "червени" страни. Основните признаци на нацизма и фашизма в тази расистка държава обаче са налице- "външните" Българи в нея са обявени априори за престъпници или персона нон грата,а "вътрешните" Българи – за "македонци" по генетичния си код а не по името на държавата,която ги отродява и прекръства!

      image

  Бавния ход на нещата е един от последните експерименти на социализма-глобализма,чиито отрочета са либерализма и фашизма. Той позволи на Скопските расисти да оцелеят необикновено дълго време за разлика от германските,които бяха унищожени след истерично 12-годишно буйстване из цяла Европа. "Генетичния код" обаче се оказа въздух под налягане чиито номера вървят само там,където народът е безпросветен и можеш да го баламосаш с въображаеми "гръцки", "еврейски", "германски", "славянски", "хунски" и "македонски" гени. Истината е,че в науката и в реалността такива гени НЕ СЪЩЕСТВУВАТ: те са измислени от съвременни спекуланти,чиято задача е да пазят статуквото въпреки крещящите му несъвършенства!

  Приликите на "македонския" и германския нацизъм са поразяващи и единствената сериозна разлика е тази,че "Македония" е прекалено малка и слаба,та не може да нападне и анексира всички съседни народи така,както го правеше Хитлерова Германия. Това не й пречи обаче да трови живота и нервите на всичките си съседи (с изключение на държавата-майка Сърбия),като непрекъснато им поставя условия, ултиматуми и червени линии,като ги обвинява в измислени от Белградските й шефове "престъпления" и "кражби" на "македонска" идентичност и "културно" наследство. Ограничеността на "македонския" проблем обаче не го прави малък: той също лесно би излязъл от контрол ако намери силен съюзник,какъвто се явява днешната Путинова Русия. Членството в НАТО не гарантира нищо- и Турция е формален член на НАТО,но краде технологии от него и е готова още утре да тръгне с Русия, Сърбия, Китай и "Македония",ако Ердоганските капризи й наложат това!

  Съществуването на македоноеничарския фашизъм днес е поставено на карта и Скопските расисти отлично осъзнават,че и най-малката стъпка в посока към истината ще ги ликвидира по-бързо от нов Нюрнбергски процес! Затова се стремят да намърдат държавата си в Евросъюза,за да получат тъй нужната за оцеляването глътка въздух под формата на големи финансови средства,с които да укрепят дивия си анти-Българизъм и да го превърнат в общоевропейска политика. Твърдата съпротива на България обаче ги спира и води нацистката им държава към разпад който ще настъпи неминуемо,ако нашите държавници продължат да следват досегашните безкомпромисни позиции. Това може да отнеме време но ще се отплати богато на народа на България,понеже ще премахне най-злостния му враг и ще ликвидира едно от най-опасните расистки огнища на Балканите!
***ВСЪЩНОСТ ГОВОРИМ ЗА СРЪБСКИ МАКЕДОНИЗЪМ! Н.М.


 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19823957
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930