Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2022 18:44 - Нашите Знамена: "Свобода и Живот" и „Свобода или ваксина“!
Автор: stamat2015 Категория: Политика   
Прочетен: 269 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.01.2022 18:46


 https://stamat.org/

Днес, ний живеем в пределно измамно, лъжовно, опасно и убийствено, но същевременно и твърде интересно, вдъхновяващо, извисяващо и истинно време. Време, в което всеки един от нас поистина заема и завинаги отстоява доживотна позиция! Тази Нравствено-етична позиция във всички случаи, или Духовно ще осмисли, или съвсем реално и материално ще унищожи настоящото му превъплощение!

image

Днес, ний в действителност живеем на барикадите! Но тези барикади не са построени от Илюминатите и Масоните по градските улици, както по време на Френската и другите подобни революции, а са издигнати в Сърцата и Душите ни от Правителствата, Образователната система и масмултимедиите – всичките завсякога собственост на Илюминатите и Масоните!

image

Днес, ний отново имаме лозунги, но за разлика от лозунга на Парижката комуна „Хляб или куршум“ или пряпореца на Априлското въстание „Свобода или смърт“, нашите знамена са „Свобода и Живот“ и „Свобода или ваксина“!

image

Днес, на Българска земя, Поробителите на Човечеството отново ни разделиха по верски принцип на два враждуващи лагера. В наши дни, обаче, разделящите ни Религии не са Исляма и Християнството.

Днес, огромната част от цивилизованите вярват в Религията, наречена „Сциентизъм“! Масонската Религия Сциентизъм постулира, че Човек може да добие познание за съществуващия Свят единствено посредством уж достоверните научни изследвания и техните фалшифицирани резултати! По такъв начин, Атеистично-материалистическият Сциентизъм, основавайки се на псевдонаучни методи, възкачи своите учени на божествен пиедестал и обяви техните фантасмагорични „открития“ за Божии заповеди, като създаде и ежеминутно пропагандира Демоничната си етика и политика, чрез Образователната система и масмултимедиите.



image

Днес, Сциентизмът, бидейки Религия, също като останалите Религии създава Етично-ценностни модели и направлява Политическата и Моралната дейност в Постхуманистичното общество на Новия Световен Ред!

Днес, обаче, от другата страна на барикадата, противопоставящи се на обезумелите от масмултимедийната страхова психоза и беснеещи анти-човеци Сциентисти-ваксари, се намираме ний, Свободните Човеци, поддържащи жива връзката си с Твореца-Творение, осъзнаващи изконната си Духовна, Вечна и Свободна същност, знаещи истинската физиология на Човека и прилагащи единствено правилните методи за чист и дълголетен живот в абсолютно желязно здраве, безоблачно щастие и дълговечна Всеблагост!


СТАМАТ

17-ти Януари 2022 Григорианска година












Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stamat2015
Категория: Технологии
Прочетен: 282202
Постинги: 235
Коментари: 30
Гласове: 70