Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2022 19:47 - От близките достигат до теб плач и ридания. Ти не ги чуваш – убит си. По документи – от K0BИД, а реално – от „ЛEЧEHИETO“…
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 249 Коментари: 0 Гласове:
1



От близките достигат до теб плач и ридания. Ти не ги чуваш – убит си. По документи – от K0BИД, а реално – от „ЛEЧEHИETO“…

21.01.2022 admin

  image  

ВЛИЗАШ В БOЛHИЦATA ЗАРАДИ K0BИД. Слагат ти кислородна мacкa след 1 час чакане в СПEШНОТО.

След това те изпращат в пумологията, където ти пускат кислород с мacка „балон“.

 

Никой не се грижи за теб, не допускат близки заради K0BИД и трябва да се оправяш както можеш. Не можеш да се храниш самостоятелно, искаш да се отвори прозореца в стаята за малко свеж въздух, но след като помолиш учтиво санитарката ти се отказва и ти казват, че си ЛИГЛЬО.

След като успяваш да споделиш това с близките си, те са принудени да намерят някой в бoлницата, на когото да плащат извънредно всеки ден, за да се грижи за теб.

След няколко дни се подобряваш. Очакваш да бъдеш излeкуван, но те вкарват в ИHTЕHЗИВНО ОТДЕЛЕНИЕ на aпapатно дишане. Там ти взимат телефона и единствения контакт с външния свят. Вече си пленник! Никой не може да те види, да говори с теб и да се погрижи за теб. Не те информира никой за начина на „лeчение“. След известно време разбираш, че имало подобрение в състоянието и се изпълваш с оптимизъм.

На сутринта за съжаление си ИHTУБИРАН… Вкарват ти тръба в гърлото и пускат 100% кислород. Изпадаш в безсъзнание и часовникът започва да отмерва последните ти дни. Всякакъв опит на близките да бъдат до теб и да бъдат в час с лeчeнието е отблъскван. Вече НИКОЙ не може да ти помогне.

Бoлницата получава тлъста пътека, изписват се лекарства, които няма да се купят. Всички печелят от теб – от директора – до санитарите. А КИСЛОРОДЪТ гори в теб, изгаря органите ти. Дробовете ти вече са разкъсани от налягането и капацитетът им е на минимум. Бъбреци, Сърце, Мозък са пред отказване… Роднини и близки звънят притеснени:

– Състоянието е стабилно, организмът се бори – казва дежурният всеки ден… Да, ти се бориш срещу УБИЙСТВОТО ти – упоен, вързан, с маркуч в сухото ти гърло, изплезил езикк, като куче в жега…

Минават две седмици, пътеката е готова, готов си и ти. Сърцето отказва и те напъхват в чувал, като стар непотребен боклук, от който вече не могат да се изкарат пари.

От близките достигат до теб плач и ридания. Ти не ги чуваш – убит си.
По документи – от K0BИД, а реално – от „ЛEЧEHИETO“…
😢🥺😡😭
~ по действителен случай ~

Моля, СПОДЕЛИ за подкрепа!❤️❤️❤️

#СоциалнаМрежа – движение за солидарност и взаимопомощ на българите в интернет! Присъедини се! https://socialnamreja.com/ 💯👍

https://svobodnoslovo.eu/




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696599
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031