Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2022 16:21 - За Алепо и жълто-сините истерици
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 101 Коментари: 0 Гласове:
0



За Алепо и жълто-сините истерици Актуално САЩ и коалиция бомбардираха по-късно града, разрушиха и го сринаха до основи, дори според докладите на Амнести интернешънъл над 90% от сградите са тотално опустошени. Използваха и фосфорни бомби.

image

Гост-автор | 29/04/2022

 

Автор: Дахер Ламот, ФБ

Баста! Хората, които споменават Алепо и го ползват като "жокер" в писанията им за Украйна трябва най-малкото да са засрамят.
  Защото, когато го споменавате, е хубаво да го съпоставите с друг сирийски град - Ракка.
Ракка беше първият изцяло "освободен" от бунтовниците град в Сирия, попадна под тотален контрол на Ал-Нусра и Свободната армия. В резултат на което всички църкви, шиитски джамии и арменски мемориали бяха разрушени. Всички християни (10% от населението на града) бяха или убити, или изгонени. Ракка логично се превърна в столицата на идеологическите продължители на бунтовниците, ИДИЛ.
  САЩ и коалиция бомбардираха по-късно града, разрушиха и го сринаха до основи, дори според докладите на Амнести интернешънъл над 90% от сградите са тотално опустошени. Използваха и фосфорни бомби.   Днес, някога шестият по големина град в Сирия, е призрачна сянка, просто кюрдска и американска база, която да служи като крайна граница преди постъпите към газовите находища на изток, окупирани от САЩ и "съюзници".   Американците не са възстановили нито една сграда, а кюрдските им съюзници (уточнявам, че това е изцяло арабски град) веят знамената на кюрдския сепаратист Йоджалан. Самият Йоджалан е обявен за терорист от американците и преди войната в Сирия го предадоха на турците.   Турците използваха гнева на арабите в тяхната инвазия срещу кюрдите и така завладяват изцяло почти кюрдския град Африн, наред с много други в Северна Сирия. И двете страни се въоръжават от САЩ.   Призовавам да прочетете докладите на самите Амнести интернешънъл за Ракка, долу в линковете. ----- За разлика от тях Алепо и хората от Алепо се пребориха за града и изгониха брадатите елементи, удобно наричани "борци за свобода". Ако не вярвате, отидете в самия Алепо да питате хората. Само преди седмица имаше шествие в Алепо в памет на арменските жертви от османските гонения. Видеото е оттам. Църквите се възстановяват. Над 3000 завода и работилници бяха откраднати и изнесени в Турция. От същите борци за свобода, които бяха на заплати при натовски държави. ---- И къде са химическите оръжия, ползвани в Алепо, в кой квартал? Поне прегледайте картите преди да говорите глупости. Къде са хората със симптоми? Момчето, което показваха от град Дума с кадри от белите каски е живо и здраво, а семейството му е в Дамаск, всеки ден разказват за ужасите и мъченията на бунтовниците и нагласените им клипове.https://youtu.be/se-yhYVwYa0        ---- Затова уважаеми жълто-сини истерици не отваряйте темата за Алепо. Не е във ваша полза. То че нямате нито интелекта, нито морала, нито достойнство дори да го разберете. Затова давайте други примери. --- И е прав Tihomir Chergov . Вие не трябва да слагате украински знамена, а задраскани руски, защото това е което ви ръководи. Омразата, а не грижата за Украйна. Или за Алепо, който го забравихте. Дано можете поне да го намерите на картата .   И аз бих ви разбрал, ако сте честни и казвате "вижте, руснаците да се сърдят сами на себе си, но ние като страна нямаме интерес да сме в тяхната сфера на влияние, нито имат развит пазар, нито предлагат стоки или мащабни проекти, нито могат да са работодатели, или даже сигурен военен партньор. Всеки има интерес, ние също като тях, но нямаме интерес да сме с тях. Никой не е ангел, но всеки се бори за по-добро. Точка. Рационално, прагматично, честно и достойно.
Нашите завършени олигофрени обаче се надпреварват да бълват омраза, лижат гъзове и показват кой колко голям морален демократ е, да рецитират Туитър клишета като Путлер, руски трол, комунисти, сОвецки съюз, и да се правят, че са загрижени за Соломоновите острови (които впрочем подписаха пакт с Китай и САЩ ги заплаши, ако не го знаете, слагайте си флагове и на тях). Повечето от тях бивши агенти на ДС, или деца на послушни партийни членове. ---- Ем, къде са ми рублите, преди някой да е попитал. https://raqqa.amnesty.org/   https://www.amnesty.org.uk/…/syria-us-led-coalitions-aerial…   https://www.amnesty.org.uk/…/War%2520of%2520annihiliation… 

https://www.lentata.com/  



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696394
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031