Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2022 18:09 - НОВИ ПАСПОРТИ ЗА ВСИЧКИ: БИЛ ГЕЙТС РЕШАВА ДА ПРОВЕРИ ДЖОБОВЕТЕ НИ - 1
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 125 Коментари: 0 Гласове:
0



НОВИ ПАСПОРТИ ЗА ВСИЧКИ: БИЛ ГЕЙТС РЕШАВА ДА ПРОВЕРИ ДЖОБОВЕТЕ НИ - 1   Автор: zahariada

  понеделник, 16 май 2022 г.

НОВИ ПАСПОРТИ ЗА ВСИЧКИ: БИЛ ГЕЙТС РЕШАВА ДА ПРОВЕРИ ДЖОБОВЕТЕ НИ - 1
 

image

 Тихо и без много шум Европейският съюз и Световната здравна организация (СЗО) започнаха работа по глобално споразумение, което ще въведе задължителен за всички хора по света "паспорт за ваксинация" като част от глобална програма за цифрова идентификация и наблюдение на финансовите дейности на хората. И Русия участва в това престъпление срещу човечеството.

Планетарно значение

Съветът на ЕС разреши започването на преговори за "Международно споразумение за превенция, готовност и реагиране при пандемии" (накратко ще го наричаме "Споразумение за пандемиите"). Това политическо решение на Съвета на ЕС беше прието на 3 март, но не беше широко отразено в международната преса. Това е много странно, тъй като тя има буквално планетарно значение. Може би затова се е загубило в купчината прессъобщения, издадени от бюрокрацията в Брюксел.

Необходимостта от такова споразумение беше обсъдена на Световната здравна асамблея през декември, която е най-висшият орган на СЗО. Междувременно СЗО в никакъв случай не е автор на тази "гениална" идея. Предложението за глобално "Споразумение за пандемиите" беше представено за първи път не от служител на СЗО, а от председателя на Европейския съвет Шарл Мишел на така наречения "Парижки форум за мир" (среща, организирана от френския президент Макрон) през ноември 2020 г.

"Трябва да отидем по-далеч и да извлечем поуки от пандемията. Виждаме, че е абсолютно необходимо да можем да действаме по-бързо и координирано, да осигурим наличието на медицинско оборудване и да обменяме бързо информация помежду си, за да защитим нашите граждани по възможно най-добрия начин", заяви Шарл Мишел.

Същата идея беше изразена от лидерите на Г-7 в изявлението им от 19 февруари 2021 г. На заседанието на Европейския съвет през февруари 2021 г. лидерите на ЕС също така подчертаха необходимостта от глобално многостранно сътрудничество за справяне с настоящите и бъдещите заплахи за здравето и постигнаха съгласие да работят по международно споразумение за пандемиите в рамките на СЗО и да насърчават глобалната здравна сигурност.

Кой поръча музиката?

От тази бъркотия от решения и прокламации става ясно, че глобалното споразумение се ръководи от евробюрокрацията, а СЗО играе само ролята на платформа, на която служителите на ЕС вземат решенията, от които се очаква да зависи животът на всички хора по света. Същевременно решенията се представят от името на СЗО, а самата организация придобива планетарна власт, която не ѝ е делегирана, като се предполага, че всички решения за признаване или непризнаване на дадена болест за пандемия и за действия срещу нея за всички ще бъдат взети в рамките на СЗО.

Приема се, че причината за това споразумение е пандемията от коронавирус, обявена от СЗО. И горните думи на Шарл Мишел щяха да изглеждат съвсем уместни и оправдани, ако не беше фактът, че едно споразумение, което уж е в интерес на всички хора на Земята, ще бъде подготвено единствено въз основа на мнението на брюкселската бюрокрация.

Според уебсайта на Съвета на ЕС е създаден неразкрит "междуправителствен преговорен орган", който да постигне съгласие относно условията и сроковете за сключване на глобално "Споразумение за пандемията". Тя ще се събере "до 1 август 2022 г. , за да обсъди напредъка по подробния проект". По този начин Съветът на ЕС даде на преговарящия орган "указания за водене на преговори", които "определят целите и принципите на споразумението". След това органът ще представи своите констатации на 76-ата Световна здравна асамблея през 2023 г. с оглед на окончателното приемане на "Споразумение за пандемиите" през 2024 г. , изготвено отново въз основа на директивите на ЕС.

Опаковано е плътно и не може да се забележи веднага. А какво представлява ЕС и какви персонажи са част от евробюрокрацията, е добре известно. Те са представители на глобалистичен ултралиберален елит, който обслужва интересите на транснационалния финансово-промишлен капитал, а не на обикновените хора.

"Тихата стъпка"

Първият въпрос, който може да се зададе, е защо преговорите бяха обявени тихо, а не бяха оповестени? Първо, защото ушите на глобалистите при изготвянето на този документ са твърде видими. На второ място, обяснението вероятно трябва да се търси в силната неприязън на европейците към зверски антиковидни ограничения, сред които на първо място са "паспортите за ваксиниране" ("здравните паспорти"). Те са били раздавани в замяна на ваксинации, което далеч не е убедило хората, че те действително ги предпазват от коронавируса. Във Франция, Италия, Германия, Австрия, Австралия, Канада, САЩ и други страни липсата на "паспорт за ваксинация" поради отказа на хората да се подложат на съмнителна ваксинация е превърнала хората в изгнаници, лишила ги е от работа и средства за препитание. Така че всяко споменаване на някакво "Споразумение за пандемията" може да предизвика предварително крайно негативни реакции от страна на гражданите на различни държави.

Ако допуснем, че СЗО реши да обяви пандемия и наложи ограничения на държавите, като тези през 2020-21 г. , с тежки икономически и политически последици, СЗО придобива характеристиките на глобален управляващ орган. Междувременно никой не го е избрал и не е ясно какво общо има това с демокрацията.

Система за контрол и принуда

Вече няма съмнение, че пандемията е използвана от глобалистичния елит за тестване на система за контрол и манипулиране на световното население, включително електронен контрол. "Ваксинационните паспорти" бяха свързани с електронни системи за управление на документи и позволяваха на властите да използват тези паспорти не само за наблюдение на гражданите, но и като инструмент за налагане на непопулярни сред населението мерки.

Противниците на задължителното ваксиниране в чужбина изтъкват, че през последните две години глобалистите оправдават безпрецедентните посегателства върху демокрацията, гражданските и индивидуалните свободи, включително правото на избор на лечение, в "интерес на защитата" на хората от инфекции. Сега СЗО, или по-скоро глобалистите чрез СЗО, искат да направят своето лидерство "в борбата с пандемията" постоянно и да го разширят до здравните системи на всяка страна. Несистематичната западна преса отбелязва, че "много страни дори не знаят за предстоящото глобално "Споразумение за пандемиите" и е възможно СЗО да се опита да го приложи пилотно преди 2024 г. , и то без участието на обществеността.

Лекари, юристи и учени от различни страни създадоха Световния съвет по здравеопазване (ССЗ), който има за цел да се бори срещу диктатурата на СЗО. В едно от становищата си WCH посочва:

Предложеното споразумение със СЗО е ненужно и представлява заплаха за суверенитета и неотменимите права на човека. Това засилва контрола на СЗО върху обявяването на необосновани пандемии, налагането на нечовешки забрани и използването на скъпи, опасни и неефективни лечения против волята на хората.

СЗО не включва международната общност в работата си.

Без безпристрастен демократичен процес всяко споразумение в рамките на СЗО, дори представено чрез ООН, ще бъде незаконно и невалидно", казва WCH.

Кой поддържа СЗО?

Царьград многократно е писал, че не трябва да се позволява на СЗО да контролира световната здравна програма. Най-вече защото постоянно получава значително финансиране от частни инвеститори, които използват вноските си, за да влияят върху решенията на СЗО. Според Mercola. com фондацията на Бил и Мелинда Гейтс предоставя повече от 1 милиард долара годишно на СЗО, за да популяризира нейните ваксини.

Защо Гейтс е толкова щедър към СЗО? Защото СЗО е голяма платформа с глобална власт за човек, който е близо до вземането на решения в тази организация. Член 2 от Хартата на СЗО гласи:

За да постигне целта си, функциите на Организацията следва да бъдат: а) да действа като ръководен и координиращ орган на международната здравна дейност; . . . й) предлага конвенции, споразумения и разпоредби и отправя препоръки по международни здравни въпроси; . . . (s) Създава и преразглежда, ако е необходимо, международни номенклатури за болести, причини за смърт и практики в областта на общественото здраве. .

Властта на СЗО вече е много голяма и целта за превръщането ѝ в глобална диктаторска структура "за здраве" е записана в нейния устав. На организация с такива правомощия в джоба й остава само да измисли пандемия от непозната болест, чрез която, използвайки присъщия на хората страх от смъртта и укротените медии, да манипулира световното население в своя полза.





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696998
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031