Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2022 16:07 - ЕНИЧАРИТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 139 Коментари: 0 Гласове:
0



ЕНИЧАРИТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ

31.10.2022

  image        

Страстите македонски продължават да бълбукат и омирисват всичко, до което се докоснат. Македонстващите се българи в съседната ни държава се чувстват значими и се хранят от антибългарската риторика, нашенските патриоти си имат дъвка за пред електората, ЕС се чувства, че насърчава евроинтеграцията на Западните Балкани. Изобщо всички се чувстват полезни по някакъв начин.

За мен Македония е ясна. Там са българи. Македонска нация няма, а има изкуствено създадена такава и то с активното участие на българите. Всички знаем историята още от Коминтерна, Тито и прочие, които са решили от тук до веки веков да има македонска нация, история и език. Тогава никой „мъц“ не е казал. То и сега не казва, поне официално.

 

История не може да се краде. Може само да се пришива като бял конец върху черно платно. Но пришитото си личи и е грозно. Език също не се краде. Езикът е жив. Култура също не се краде. Или я има, или я няма.

Друго е важното. Ние Македония сме я изпуснали. Още преди доста десетилетия. Там живеят българи, които мразят българите и се срамуват от тях. Там живеят еничари! Еничар е човек, откъснат от род и Родина, откъснат от историята и културата на народа си. Човек, забравил корените си. Това са македонците днес – най-обикновени ЕНИЧАРИ. Те не са българи вече и няма смисъл да се борим за тях. Гоце Делчев, Яне Сандански и хиляди други българи са дали живота си, за да може българите от Македония да се освободят и да се обединят с Отечеството. Днешните македонски еничари плюха върху делото им, докато се опитват да го откраднат. Но нека да не се борим за тези, които забравиха, че са българи. Историята ще им докаже, че хора, откъснали се от Отечеството си и забравили корените си, нямат бъдеще. Оставете ги на съдбата им!

Да влизат в ЕС – по-голямо зло не мога да им пожелая. Децата им да ходят по прайдове и да избират от 31 пола. Щастието на кокошките им да е по-важно от достояния живот на пенсионерите им. Правите краставици да са по-важни от правото правосъдие. Да влизат и в НАТО – да им разположат американски бази безплатно, да ги въвлекат във война. Да изпратят военните им на майна си райна да се бият за американските интереси. Като искат – да си го получат. Насила можеш да вземеш, но не и да дадеш.

Това, което можем да направим е, да осъзнаем, че те са враг. И няма по-голям враг от този, който е с нашата кръв и от нашия род. Трябва да осъзнаем грешките си с признаването им като държава, с отстъпките, които им правихме, с танковете, които им подарихме. Да се отнемат българските паспорти на тези, които са от Македония, а който иска да е българин – да се връща в България. Македонски клубове да си правят на макя си македонска, не в България.

Който не ще мира, ще има….! Като българи ще ни разберат….

Елена Гунчева-Гривова
https://svobodnoslovo.eu/

***С "ОСОБЕНО МНЕНИЕ"!  Н.М.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702863
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031