Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2022 18:30 - Отровното ухапване от „боен комар“ е много по-ефективно от куршум
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 130 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.11.2022 18:31


 
Отровното ухапване от „боен комар“ е много по-ефективно от куршум

01.11.2022    
image

Русия предупреди: САЩ използват бойни комари 

Според постоянния представител на Русия в ООН Василий Небензя САЩ разполагат с патентован дрон, който може да пренася комари, заразени с опасен вирус. „Такъв дрон транспортира контейнер с голям брой комари, които пренасят зарази в даден район и ги пуска. При ухапване комарите заразяват атакуваните хора с патогени на особено опасни заболявания“, сподели Небензя. Той обясни, че борбата с комарите може да бъде по-ефективна от „най-модерните оръжия и военна техника“. В обяснителната записка към проекта се посочва, че заразен войник няма да може да изпълнява поставените му задачи.

Съществува специален вид биологическо оръжие, което използва заразени насекоми – ентомологическо оръжие „Бойните комари“ могат да разнасят причинители на малария и на други много по-токсични и заразни вируси

Напразно се надсмиват над изявлението на Василий Небензя в ООН за американския БПЛА, който разпространява комари, заразени с опасни вируси. Някои дори виждат аналогия с прословутата епруветка с разтвор от прах за пране на К. Пауъл.

По времето на заседанието в ООН Небензя заяви: „Такъв БПЛА транспортира в зададения район контейнер с голямо количество комари – преносвачи на инфекции, и ги освобождава. При ухапване комарите инфектират атакуваните хора с причинители на много опасни заболявания.“

Най-добре се смее онзи, който се смее последен

Постоянният представител на САЩ в ООН Линда Томас-Гренфийлд иронизира изказването на Небензя и с нея се солидаризираха много експерти; тя посочи, че Русия отново разпространява „дезинформация“.

Изявлението на Небензя насочва вниманието въобще към биологическото оръжие, включително и към „бойните комари“.

„Бойните комари“ са свръхтехнологично природно средство Ето какво пише разработчикът на дрона, който разпространява „бойните комари“

Съществува и дрон, който пренася заразения комар в района, където се намира врагът; той открива врага, дори когато се намира в укритие. „Бойният комар“ скрито прониква на територията на противника, открива конкретния враг и го заразява абсолютно без предупреждение. Военните могат да използват „бойни комари“, които предизвикват болести и смърт, сред вражеските войски без нито един изстрел.

„Когато врагът бъде ухапан от комара, той няма да разбере, че това отровно ухапване е много по-ефективно от куршум.“

Този дрон е много евтин и може да направи онова, което не могат да постигнат авиоударите, които струват милиарди долари.

За военни цели комарите могат да се използват за доставка на причинителя на малария и за по-токсични и силно заразни вируси. Един силно заразен вирус може да унищожи на 100% вражеските войски, тъй като онези, които не са ужилени, ще се заразят от своите съслуживци.

Системата с пускането на опасни комари от въздуха е нова и необходима технология. В конфликтите повече няма необходимост да се харчат безброй милиарди долари и да се унищожават цели райони с бомбардировки, да се губят ранени или убити.

 

Всичко изброено по-горе е извадено от лицензията на БПЛА, предназначен за разпространение във въздуха на заразени комари. Неговият номер US 8,967,029 B1 е регистриран през март 2015 г.; документацията на дрона е в свободен достъп.

В Русия също пишат за използването на насекоми в научни статии. В тях пише, че Щатите търсят ефективни методи за използване на насекоми, които пренасят причинители на опасни арбовирусни болести, включително и с БПЛА. Авторите смятат, че то може да се използва както за борба с насекоми вредители, така и за терористическо разпространяване на заразени насекоми за формирането на изкуствени огнища на опасни инфекции.

Например, ако във вашия район никога не е имало епидемия от т.нар. конго-кримска хеморагична треска и изведнъж започват да я диагностицират, е напълно възможно да са разпространени заразени с болестта насекоми, включително и комари.

Със сигурност е установено, че в украинските биолаборатории и в други страни американците работели върху вирусите на конго-кримската треска. Може да се зададе въпросът, защо е необходимо на САЩ да работят с причинителя на болестта, след като в Америка тя липсва.

Военните трескаво изучават инфекциите, опасни за човека и за животните.

Има и други интересни военни изследвания на американците. Те се опитват да „заставят“ насекомите да пренасят инфекции, които не се разпространяват в природата и могат да се пренасят чрез ухапване от насекоми – ебола, СПИН, тежък остър респираторен синдром. С хепатит В те успяха и получиха култура комари, заразени с вируса. Някои ще кажат, че военните учени го правят от научен интерес. Но такива фантазии вече никой не вярва.

Аргументи и факти, издателство Pacпep
https://thebulgariantimes.com/




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19697085
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031