Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2022 18:54 - «YOUNG GLOBAL LEADERS» – школа за диктатори на Клаус Шваб и тяхната роля в операцията «СОVID-19» ОБНОВЕНА – Клаус Шваб за кои са завършилите глобалистката му шк
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 184 Коментари: 0 Гласове:
1



«YOUNG GLOBAL LEADERS» – школа за диктатори на Клаус Шваб и тяхната роля в операцията «СОVID-19» ОБНОВЕНА – Клаус Шваб за кои са завършилите глобалистката му шк   Автор: panazea
«YOUNG GLOBAL LEADERS» – школа за диктатори на Клаус Шваб и тяхната роля в операцията «СОVID-19» ОБНОВЕНА – Клаус Шваб за кои са завършилите глобалистката му школа (ВИДЕО – БГ СУБ) 16.02.2022    ЛЮБОПИТНО  

 https://thebulgariantimes.com/young-global-leaders-%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D1%83%D1%81-%D0%A8%D0%B2%D0%B0/
 

Вече две години сме свидетели на глобален преврат, в хода, на който финансовата и идеологическа елита успя да поеме контрола над националните правителства, държавни и частни учреждения, средства за масова информация, политици и религиозни лидери.

Мистериозно начало

Историята започва със «Световният икономически форум» (WEF), неправителствена организация, основана от Клаус Шваб, германски икономист и машинен инженер, в Швейцария, когато е само на 32 години.

Ежегодните конференции, които той провежда в Давос, Швейцария, всеки януари, имат за цел да съберат заедно политически и бизнес лидери от цял свят, за да обсъдят проблемите на деня. Днес това е една от най-важните мрежи в света за глобалистката властна елита.

WEF, който до 1987 година се наричаше «Европейски форум за управление», вече на своята първа среща през февруари 1971 година успява да събере заедно 440 ръководители от 31 страни, което било неочаквано постижение за някой като Шваб.

Причината може да бъде свързана с контактите, които Шваб е установил по време на университетското си образование, включително обучението с бившия съветник по национална сигурност на САЩ и държавен секретар Хенри Кисинджър.

«Младите глобални лидери» на Шваб, инкубатор на «великото зануляване»

«Световният икономически форум, отдавна се занимава с търсене, подбор, обучение и насърчаване на кадри в световен мащаб, които се превръщат в проводници на политиката на глобалната елита.

В 1992 година Шваб основава паралелно учебно заведение – «Global Leaders for Tomorrow», което в 2004 е преименувано на «Young Global Leaders» (млади глобални лидери), за по-кратко наричано «Global Leaders».

https://www.younggloballeaders.org

Всяка година се формира група от 200 студента. «Младите глобални лидери» се номинират от завършилите за шестгодишен срок. Кандидатите трябва да са на възраст под 38 години (което означава, че активните кандидати са на 44 години и по-млади).

През 2012 година Шваб и WEF основаха още едно учреждение «Global Shapers Community» (общност на глобалните шейпъри), което обединява онези, които смятат, че имат лидерски потенциал от цял свят и още нямат 30 години.

https://www.globalshapers.org

На днешна дата през тази програма са преминали около 10 000 участници, които редовно провеждат срещи в 400 града.

Това е още един изпитателен полигон, където бъдещите политически лидери се подбират, проверяват и подготвят, преди да заемат място в световния политически апарат.

Световният Икономически Форум не афишира особено съдържателната страна на тази дейност. В много страни WEF има «свои хора», които негласно търсят и подбират кандидати.

Програмата подготвя лидери в политиката и държавното управление, които след известно време стават министри, премиери и президенти на държави.

WEF работи също така като трамплин за определена категория млади хора в такива области, като средства за масова информация (СМИ), бизнес, култура.

За 30 години функциониране на програмата, WEF създаде критична маса «свои хора» във всички страни по света

По удивителен начин, повечето страни реагират еднакво на командите, спуснати «отгоре» от ООН и нейните специализирани органи, Световна банка, МВФ, СЗО и др.

Когато през март 2020 година «Световната здравна организация» (СЗО) обяви «пандемия», лидерите на всички страни, както и техните здравни министри и други служители, възприеха това като даденост. Въпреки, че според професионалните лекари тогава нямаше основание да се говори дори за епидемия.

Когато от страна на СЗО и други международни организации последваха «препоръки» за въвеждане на карантини и локдаунии, всички страни възприеха това като команда, задължителна за изпълнение. И я изпълниха, сривайки своите икономики, пораждайки сред хората атмосфера на страх.

Когато от СЗО постъпи «препоръка» за провеждане на всеобща «ваксинация», отново всички страни, подобно на съгласуван механизъм, взеха решение за «ваксинации» въпреки, че «ваксини» като такива в света все още няма, съществуват единствено експериментални препарати.

Бившият вицепрезидент на «Пфайзър» доктор Майкъл Йедон (Michael Yeadon), изказващ се с рязка критика към действията на правителствата по въпросите на «пандемията», отбелязва изненадващата съгласуваност на тези действия.

«Десетки и десетки правителства казват едни и същи лъжи и правят едни и същи неефективни неща, които очевидно отнемат живота на хората».

Нарушават се Конституции и други закони, въвеждат се «санитарни паспорти», извършват се доброволно-принудителни «ваксинации». Игнорират се много от основополагащите положения на медицинската наука.

Изпълняват тези команди същите «креативни млади лидери», които са преминали през филтрите и програмите на WEF.

Пипалата на WEF посредством «Млади глобални лидери» се простират навсякъде, оказвайки влияние върху много сектори: средства за масова информация, образование, медицина, икономика, финанси, политика и правителства..

Хиляди «перспективни лидери» от десетки страни, които впоследствие станаха важни либерални политически фигури, претворяват в живота плановете на глобалната финансова елита, генерирани в недрата на «Римския клуб» за узурпиране на световната власт.

  • Спиране растежа на икономиката и населението
  • Размиване на националните суверенитети
  • Деиндустриализация
  • Цифровизация
  • Глобално затопляне
  • Демонтиране на националните държави
  • Създаване на световно правителство
Въпреки, че списъка на участниците е огромен и WEF публично не рекламира своите «Глобални лидери», а имената на много от тях се държат в тайна ето някои по-известни личности:

Емануел Макрон – президент на Франция
Ангела Меркел – канцлер на Германия
Йенс Шпан – министър на здравеопазването на Германия
Себастиан Курц – канцлер на Австрия
Тони Блеър – бивш премиер-министър на Великобритания, лобист за въвеждане на «глобален ваксинационен паспорт» (global vaccine passport)
Виктор Орбан – министър-председател на Унгария
Джъстин Трюдо – министър-председател на Канада
Ли Сиан Лун – министър-председател на Сингапур. Въвел строг закон срещу «фалшивите новини» през 2019 година, за да участва активно след това в операцията «COVID-19» с ограничения, карантини, ваксинации и «санитарни паспорти».
Джасинда Ардърн – министър-председател на Нова Зеландия
Сирил Рамафоса – президент на Южна Африка
Александър Сорос – син на Джордж Сорос и заместник-председател на Фондации «Отворено общество».
Джеф Безос – основател на Amazon.
Сергей Брин и Лари Пейдж – основатели на Google.
Марк Зукерберг – основател и главен изпълнителен директор на Facebook (Meta), САЩ.
Лин Форестър де Ротшилд – основател на Конференция за «Инклузивен капитализъм», основател на «Съвета по инклузивен капитализъм» към Ватикана и съуправител на компанията «Inclusive Capital Partners».

 

 

 

 

Натаниел Ротшилд.
Дейвид де Ротшилд.
Бил Гейтс.
Джефри Зайентс – координатор на Белия дом (САЩ) по реагиране на «пандемията».
Стефан Бансел – главен изпълнителен директор на фармацевтичната корпорация «Moderna».
Васудха Вас – вице-президент на фармацевтичната корпорация «Pfizer», САЩ.
Лейф Йохансон – шведски бизнесмен. Неизпълнителен председател на AstraZeneca plc от юни 2012 г.
Джеръми Хауърд – основател на влиятелната лобистка група «Masks for All» (Маски за всички).
Лиана Ван – анализатор на CNN, «Zero-covid» (нулев ковид).
Ерик Фейг-Динг – Twitter активист, идеолог на «Zero-covid» (нулев ковид).
Гавин Нюсъм – губернатор на Калифорния.
Дейви Сридхар – британски професор, идеолог на «Zero-covid» (нулев ковид).
Раджив Шах – президент на «Фондация Рокфелер», САЩ.
Анатолий Чубайс – през 1990-те години приватизира руската национална собственост, като я предаде в ръцете на западната финансова елита чрез поставени лица (олигарси) – виновен за смъртта на милиони. Има пръст в аферата с производството на руската ваксина «Спутник V», която се внася в Русия. Награден от Путин в 2019 година с орден за заслуги пред отечеството.

Непълен списък: WEF, «Global Leaders for Tomorrow» (1993-2003).
Непълен списък: WEF, «Young Global Leaders» (2005-2021).

Агенти на влияние в България завършили програмата на WEF «Young Global Leaders»

Филип Димитров.
Жан Виденов.
Надежда Нейнски – Михайлова.
Виктор Папазов.
Ирена Комитова.
Апостол Апостолов.
Милен Велчев.
Иван Кръстев.
Николина Ангелкова.
Яна Бюрер Тавание.
Петя Димитрова.YGL2006List

Клаус Шваб «Младите глобални лидери» (2017):

 

 

Шваб: «Трябва да кажа, когато споменавам такива имена, като г-жа Меркъл, Владимир Путин и така нататък.

Всички те бяха в редицата на «младите глобални лидери» на «Световния икономически форум».

Това, с което действително се гордеем сега, е младото поколение като премиера на Канада – Трюдо, президента на Аржентина и така нататък.

Тоест, ние проникваме в кабинетите. Вчера бях на прием при премиера на Канада – Трюдо. И зная, че половината от кабинета му се състои от редицата на «младите глобални лидери» на WEF».

Водещ: Така е и в Аржентина, нали?

Шваб: «Така е и в Аржентина и във Франция.. Господин президента на Франция също е от «младите глобални лидери»

В заключение трябва да отбележим, че WEF със своите възпитаници от «Young Global Leaders» приема дейно участие в стратегическото управление на операцията «COVID-19», където въображаемата «пандемия» се използва в качество на катализатор за цифрова трансформация и депопулация на обществото.

Източник:  Тони Георгиев Карамфилов




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696636
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031