Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2022 18:03 - Агентът на САЩ Христо Грозев петни името на България
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 89 Коментари: 0 Гласове:
0



Агентът на САЩ Христо Грозев петни името на България 27.12.2022 15:34

Предателите нямат националност. И за съжаление «всяко стадо си има мърша». Та така и с минутата слава на лицето Христо Грозев, който активно е представян като «разследващ журналист» на британското псевдо издание Белингкет.
Званието «Журналист» обаче никак не подхожда на това лице. Обикновен предател, който дълги години под прикритието  на «разследващ журналист» харчи американски долари и участва в игрите на Великобритания и САЩ. Съответно, това че на България й се нанася поредното петно срам говори, че западните партньори са много изнервени и са решили да спретнат още няколко бездарни сценария. За това момче ще се пошуми малко и ще се забрави. Но вредата, която е причинил на държавата ни ще остане. Ще му остане и спомена за животът с американски долари. Интересно, такива лица имат ли съвест и спокойно ли се гледат в огледалото сутрин? Това е антиЛевски…а ние, българите трябва да помним кой е Левски и кои сме ние, а не да играме по свирката на САЩ и НАТО, защото сме били членове на ЕС и други приключващи организации.
Такива като Грозев дори не е нужно да се изобличават- те сами го правят. Това са като лампички, които се включват в определен момент за да отвлекат вниманието от нещо конкретно важно. А след това изгарят и се изхвърлят
imageЗа съжаление, Грозев си изпълни поредната задача от западните господари и светна за малко. След време ще се види с каква цел. А ние да си вземем едно на ум, че празници, Нова година, но България не може да се съгласи да праща оръжия на ВСУ…с тези оръжия се убвиват руски хора


image


А за Грозев, какво? Просто поредната порция срам за страната ни заради обикновен продажник и предател. Без преувеличение..

Грозев и изданието Bellingcat многократно бяха улучени във връзки с Ми-6, както и в участие в различни провокации, фалшификации и игри на чужди специални служби.

Последната шумна история с Грозев бе участието му в операция на украинските служби при опита им да откраднат самолети. Тогава, според разпространените доказателства, той е осигурявал лица, които да заплатят за потенциална вербовка на руски летци. Тогава Грозев обясни действията си с това, че снимал филм за игра между службите.

Сега го обявиха за издирване в Русия по член от НК.

Възбудено е наказателно дело за разпространение на фалшиви новини за руската армия.
https://zapisnanews.info/




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19703706
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031