Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2023 17:30 - Вече знам къде е погребан Христо Ботйов. В тъпия филм на Максим Генчев
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 943 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вече знам къде е погребан Христо Ботйов. В тъпия филм на Максим Генчев

БНБ пуска монета на пазара, с която ще увековечи образа на нашия национален герой Христо Ботев!
БНТ пусна филм, с който отново уби Ботев...и не само него!

Стоян Стоянов
image


image

Валери Станков: 

ВЕЧЕ ЗНАМ КЪДЕ Е ПОГРЕБАН ХРИСТО БОТЙОВ

До снощи никой в България не можеше да посочи къде е погребан Великият Поет Христо Ботйов.

Сега вече знам къде. В тъпия филм на Максим Генчев.

 

Искрен Красимиров:
Филмът БОТЕВ няма НИЩО общо с историческата истина. Хубаво е да го знаете, приятели.

 

Юлиян Желев:
След като тоя Максим Генчев обеси отново Левски със скудоумния си филм, сега застреля отново и Ботев с още по-скудоумния си филм. Някой трябва да забрани на този човек да прави филми за националните герои на България.

 

Лила Джонсън:
Максим Генчев или смешен плач

Изгледахте ли комедията на режисьора Максим Генчев на име „Ботев“ ? Не спирах да се смея. Не, не е на Ботев, на Максим Генчев е.

Във филма Ботев беше на около 40 години и говореше изключително с цитати от своите статии и стихотворения. Униформите на четниците не се изцапаха до самия край на сраженията, а те продължиха около час и половина филмово време. Удивително е, че нашите млади, яки четници бяха надвити от противника на средна възраст 70 години. Сигурно за това не помръдваха от огневата линия. Само стояха като статуи и наблюдаваха как Ботев тича по скалите и стреля по орлите. Има и други интересни моменти. При завземането на кораба „Радецки“, като наскачаха нашите хайдути и заизваждаха оръжия от сандъците, това никак не впечатли европейските дами с чадърчета. Те просто продължиха да се разхождат по палубата. Дори застанаха зад тежко въоръжените ни войни и гледаха с безизразни погледи. Вярвам, че така се държи жена при подобни обстоятелства. Дамите стояха на палубата до момента, в който юнаците скочиха на брега на Козлодуй, паднаха на колене, а един от тях си посипа главата с пясък.

В четата участваше и юнак под прикритие. Защото всъщност това се оказа девойка на име Вела, която в разгара на безкрайното сражение отиде да се изкъпе в един вир. Беше облечена в ефирна прозрачна премяна и с калпак. Но….зад един камък да се криел юнак с умен калпак. Че като скочи, че като изрева, че като и бутна калпака, че като разбра, че това е мома. Какво мислите, че стана? Да не си помислите нещо, бре циници? Не. Двамата започнаха да плуват в потока.

В това време черкезинът уби Ботев, но Юнакът с умен калпак беше наблизо и простреля черкезина.

Така той се превърна в героят на филма, а не Ботев.

Максиме, Максиме!

Докога ще правиш халтури и ще трошиш народна пара?!

Вземи се кротни.

 

Пламен Начев:
Филма „Ботев“ от снощи ми съсипа нервната система. Не успях да изгледам повече от 20 мин. Ако си чужденец, въобще не можеш да разбереш събитията. То аз и като българин, и историк ми е трудно да кажа какво точно се случваше и кое точно реално събитие е във филма. Да не говорим за безумните диалози – просто падаш. На тоя трябва да му забранят да прави филми на историческа тематика!

 

Емил Попов:
Следващият филм на Максим Генчев ще е за Румен Радев.

Afera.bg

Любо Кольовски:
Филми, монументалистика за Ботев, Левски, Априлското въстание и пр. исторически личности и събития от всякъв вид, би трябвало да се подлагат на всенародно обсъждате, референдуми, допитвания и др. отечественофронтовски събрания, много преди тези ялови опити на разни бездарници да бъдат финансирани с пари на данъкоплатците. И преди 1989 г., а и след това ХАЛТУРАТА безнаказано владее ефира, хартията и други носители на произведеното от некадърниците.
http://www.budnaera.com/




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19801325
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930