Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2023 17:14 - "Путин Сегодня": Да не повтаряме грешката на Сталин: България трябва да се унищожи!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 49 Коментари: 0 Гласове:
0



"Путин Сегодня": Да не повтаряме грешката на Сталин: България трябва да се унищожи! 08.01.2023
image  

 

Кадър Путин Сегодня

Руският сайт "Путин днес" е публикувал анализ, който съдържа значима геополитическа визия.

Павел Попов я преведе и предлага на вниманието без коментар, за да бъде показана и "другата гледна точка".

Публикуваме текста с уговорката, че той съдържа голям брой теории на конспирацията и изопачени факти, които са част от руския наратив за света и конкретно за България.

Линк към оригинала на статията вижте тук: https://www.putin-today.ru/archives/170038

"Преведох текста от руски, понеже познавам шегите на съдбата: тези които най-силно биха приветствали съдържанието, най-трудно биха го разбрали на оригиналния език", посочва Попов:

НЕ БИВА ДА ПОВТАРЯМЕ "БЪЛГАРСКАТА ГРЕШКА" НА ДРУГАРЯ СТАЛИН

Към края на Великата отечествена война другарят Сталин, в компанията на американския президент и британския министър-председател, обсъжда най-малко два пъти следвоенното устройство на света. Дошлите по-късно исторически реалности ни показаха съдбата на много земи: Прусия, Силезия, Судетите ... Известна е позицията на Сталин, благодарение на която поради някакво недоразумение и до днес съществува немска държава, наречена Германия.

И днес ясно се вижда още една грешка на генералисимуса: не беше унищожена държавата България. Същата страна, чието съществуване се основава на руската кръв, пролята във войната с Турция. Да видим как малките братя "се отблагодариха" на Русия за това, че нашето любимо Престолно Отечество, с цената на живота на нашите воини, даде държавност на това географско недоразумение.

1. В Първата световна война България застава на страната на нашите противници, тоест воюва на страната на нашите врагове.

2. По време на Втората световна война братята славяни също водят война като съюзници на Вермахта и хитлеристкия нацистки режим.

3. В съвременната история България направи всичко, за да допринесе за стратегията на Запада, насочена към унищожаването на Русия, руския народ и руския свят:

а) Беше отхвърлен проектът за нефтопровод Бургас-Александропулос беше отхвърлен.

Всъщност това беше аналог на днешните взривени Северни потоци, когато беше изградена инфраструктура за заобикаляне на Босфора и Дарданелите за износ на нашия петрол. През 2012 г. България се отказа от създадения през 2007 г. консорциум с Гърция и Русия.

б) Същата съдба застигна и друг важен геополитически инфраструктурен проект: Южен поток. И то във фаза, когато много етапи от конкретна работа вече бяха изпълнени.

Отбелязвам, че според мен именно позицията на България по двата газопровода принуди Русия радикално да промени отношенията си с Турция, залагайки на изграждането на практически приятелски отношения с нея, което Ердоган използва многократно в ущърб на собствените ни национални интереси.

в) Третата стъпка в демонстративно оплюване на Русия направиха малките братя в проекта за изграждане на АЕЦ Белене. Отказът от сътрудничество беше реализиран изцяло в рамките на стратегията на Брюксел и Вашингтон за максимално сдържане на Русия и в ущърб на собствената им българска икономика.

г) През 2004 г. България се присъедини към НАТО. Тоест тя влезе в „демократичното семейство на европейските народи“, чиято цел е унищожаването на Русия и избиването на колкото се може повече руски хора, което последните събития в Украйна превърнаха в неопровержим факт.

д) България е една от страните, които с особена пъргавина се присъединиха към всички санкции на своите брюкселски и задгранични господари. Особено показателен беше демаршът, с който тази страна отказа самолетът с нашия министър Лавров да лети за Сърбия.

Така е съвсем очевидно, че е дошъл моментът да се поправи “българската грешка” на другаря Сталин. Предлагам, както в случая с Казахстан, Украйна и Закавказието, да се приеме решение на заинтересованите страни под условното наименование „Конференция за България“ между Русия, Турция и Сърбия:

а) Част от България отива към Сърбия.

б) Черноморското крайбрежие и коридорите към Сърбия и Гърция отиват към Русия.

в) Турция получава останалото.

От опита с България вече е ясно, че трябва да се „унищожи” нацисткото образувание, наречено Украйна. Думата унищожавам тук е сложена в кавички, за да подчертая, че на унищожение подлежи именно държавността на русофобското географско недоразумение.

image

В края на бележката искам да припомня едно показателно събитие, случило се преди време. Всяка година Русия внася резолюция в ООН за предотвратяване на прославянето на фашизма и нацизма. По традиция две осини гнезда на световния нацизъм винаги са гласували против нашата резолюция: Съединените щати и Украйна. Но тази година няколко забулени досега "красавици" показаха истинското си лице: към нацистите от Съединените щати и киевската банда на Бандера се присъединиха "бившите": Германия, Австрия, Италия.*

Затова не трябва повече да повтаряме „българската грешка” на другаря Сталин: всички тези нацистки държави трябва да бъдат унищожени. Защото, ако ние не ги унищожим, те ще ни унищожат!

"А защо ни е такъв свят, ако там я няма Русия?"
https://petel.bg

***В ТОВА НЯМА НИТО ИСТИНА,НИТО СПРАВЕДЛИВОСТ.АКО НЯМАШЕ БЪЛГАРИЯ,НЯМАШЕ ДА ИМА И РУСИЯ,ПОНЕ В ТОЗИ СИ ВИД. РУСИЯ,ПО-СКОРО УПРАВНИЦИТЕ И НИКОГА НЕ СА ИСКАЛИ СИЛНА БЪЛГАРИЯ И В ТОВА НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ЗАПАДА /ЕЛИТИТЕ И НА РУСИЯ И ЗАПАДА ИМАТ ЕДИН ГОСПОДАР/. ПРЕДАТЕЛ В СЛУЧАЯ Е РУСИЯ.ЗА ПРОСЛОВУТАТА РУСКО-ТУРСКА ВОЙНА,РУСИЯ НИКОГА НЯМАШЕ ДА Я СПЕЧЕЛИ,АКО НЕ БЯХА БЪЛГАРИТЕ!ВОЙНАТА ОСВЕН ТОВА Е ПЛАТЕНА В ПАРИ,ЗЛАТО,СКЪПОЦЕННИ КЪМЪНИ,ДВА ПЪТИ!НЕ ЕДИН ПЪТ, СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО,ДВА ПЪТИ! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПОДКРЕПАТА НА БЪЛГАРИТЕ В МНОГОБРОЙНИТЕ РУСКО-ТУРСКИ ВОЙНИ,ЗАПЛАТЕНИ С КРЪВ,ИЗДЕВАТЕЛСТВА И ИЗСЕЛВАНИЯ. ДА ПЕРИФРАЗИРАМ ИЗКАЗВАНЕТО НА РУСКИЯ ЕВРЕИН ЖИРИНОВСКИ,НЕ БЪЛГАРИЯ,РУСИЯ ТРЯБВА ДА ЦЕЛУВА КРАКАТА НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ,ЗА ЧЕТМОТО И ПИСМОТО СИ,ЗА ХРИСТИЯНСТВОТО,ЗА ПЪРВИТЕ КНИГИ,ДЪРЖАВНО И РЕЛИГИОЗНО УСТРОЙСТВО,500 БЛАГОРОДНИЧЕСКИ БЪЛГАРСКИ ФАМИЛИИ.МОСКВА Е ОСНОВАНА ОТ БЪЛГАРИН,НЕ Е ОТ ДЪЛГОРУКИ,ТА И КРЕМЪЛ Е КОПИЕ НА БЪЛГАРСКИ ДВОРЕЦ ОТ КАЗАН! ЩЕ СПРА ДО ТУК.НЕ ОБВИНЯВАМ РУСНАЦИТЕ,ТАКА ГИ УЧАТ,НО Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПОЗАИНТЕРЕСУВАТ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ИСТОРИЯ,КОЯТО Е САМО ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКАТА,КАКТО И ЗЕМИТЕ ИМ. КАКТО КАЗВА ЕДИН РУСКИ АКАДЕМИК:"РУСИЯ,ЕТО НЕРАЗУМНАЯ ДОЧЬ БОЛГАРИИ!" МЕКО СЕ Е ИЗКАЗАЛ И РУСНАЦИТЕ ОТНОВО СА СБЪРКАЛИ ПЪТЯ,НО СЛЕПЦИ ВОДЯТ СЛЕПЦИ!   Н.М.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19824685
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930