Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2023 18:19 - Déjà vu ефект: Соня ван ден Енде за «черните трансплантолози» от Холандия в Украйна. Причастна ли е Холандия в извличането на човешки органи в
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 100 Коментари: 0 Гласове:
1



Dйjа vu ефект: Соня ван ден Енде за «черните трансплантолози» от Холандия в Украйна. Причастна ли е Холандия в извличането на човешки органи в Донбас? 16.01.2023 14:45

Темата за вземане на органи от смъртно ранени и загинали военни в Украйна и изпращането им в западните страни не е нова. Според думите на холандската журналистка Соня ван ден Енде този процес е стартиран в Донбас от самото начало на конфликта. Затова поредната поява на известната „колекционерка на органи“ Елизабет Дебрю в Украйна не е изненадваща.

Както отбеляза журналистът в рубриката на ФАН, тази практика е разпространена и в Сирия, където бунтовниците изземват органи и ги изпращат в Израел.
image

Тя разказа и за ролята на Холандия в украинския конфликт и по темата за отнемане на органи от мъртви и смъртоносно ранени войници. Те са тук и специалисти по събиране на доказателства за «военни престъпления» на Русия», и «справедливи» съдии, и «съдебномедицински екип», в който Дебрю е член. Само, че Русия спира военните престъпления на Украйна, диктувани и координирани от САЩ. Напомняме, чудовищната крилата фраза : «война до последния украинец»

Полковникът от полицията на Луганската Народна Република Виталий Кисельов съобщи през декември 2022 г., че „черен трансплантолог“ е пристигнал в района на Бахмут, контролиран от Въоръжените сили на Украйна.
Очевидно «колекционерът на органи» е жена от Холандия, която в руските медии се нарича Елизабет Дебрю.
Но истинското й име е Елизабет де Брал, което може би е по-трудно за произнасяне от хора, които не говорят холандски. Твърди се, че Дебрю е пристигнала в Бахмут с представители на така наречената група «Моцарт», която Западът обича да противопоставя на руската ЧВК Вагнер.
Дейността на „Моцарт“, за разлика от „вагнеровците“, които открито се борят срещу неонацистите в Донбас,е обвита в мистерия. Сега обаче за тях се знае малко. Все повече се появява информация, че системата за вземане на органи от убити или смъртно ранени украински военнослужещи съществува от самото начало на конфликта в Донбас, от 2014 г.
Органите, извлечени от загинали и смъртно ранени украински войници, са „изпращани“ в страни, където трансплантацията е добре развита: Израел, Германия и други държави от Западна Европа.

Относно ситуацията с отнемането на човешки органи в Украйна има и важно изявление.
Този факт беше потвърден от бивш член на специалната медицинска група на СБУ, който е работил с екип от трансплантолози или, както ги наричат ​​в Холандия, „членове на следствена група“, чиито дейности в Украйна са били подкрепяни и са поддържани на най-високо ниво.
Преди това нелегален канал за износ на човешки органи се контролираше от бившия президент на Грузия и съветник на президента на Украйна Петро Порошенко Михаил Саакашвили, който сега излежава присъда в родината си. В същото време Саакашвили никога не е крил факта, че съпругата му, американска гражданка, работи в холандската кампания за Украйна и «прави много за медицината».

Наскоро, според данни на холандските медии, «криминалистичен екип», изпратен от Холандия в Бахмут, е започнал да работи от името на международния наказателен съд по «престъпленията» на Русия в Украйна. Това е втората група от «експерти», които ще помагат на Киев в разследването на военни престъпления, предполагаемо извършени от Руската Федерация.

Първата група пристигна в Украйна през април 2022 г. Но резултатите от тяхното разследване никога не са били оповестявани публично. В масовите медии имаше само кратка информация, че има достатъчно доказателства за процеса. Очаквайте подробности в журналистическо разследване…истината започва да излиза наяве…военните престъпления на САЩ в Украйна са чудовищни и светът трябва да знае истината..
https://zapisnanews.info




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19797282
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930