Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2023 21:17 - Форумът в Давос, едно от трите главни глобалистки съвещания за спускане на задачи по мрежата на глобално управление, тече с пълна сила
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 88 Коментари: 0 Гласове:
0



Форумът в Давос, едно от трите главни глобалистки съвещания за спускане на задачи по мрежата на глобално управление, тече с пълна сила image xrisi 18:37 | 17 яну 23 3941  

Форумът в Давос, едно от трите главни глобалистки съвещания за спускане на задачи по мрежата на глобално управление, тече с пълна сила. Клаус Шваб, който не присъства лично, произнесе реч, а президентът на СИФ зарадва стадата с „новости“.

Главната дума на тази среща е ПОЛИКРИЗА. Това означава няколко кризи едновременно. Това искат, няколко кризи едновременно – пандемия и локдаун, климатичен локдаун (не можеш да излизаш от вкъщи, за да не замърсяваш околната среда), електронен срив на комуникациите и енергозахранването (спиране на интернета и тока, което ще блокира живота и ще предизвика катастрофичен хаос).

Ако някой още не е разбрал, Световният Икономически Форум са криминални престъпници, изключително опасни хора за човечеството, способни на всичко, което може да превърне живота на Земята в ад.

 

 

Най-лошото е, че всичко това е замаскирано зад противно блудкавата фасада на емпатия и грижа за Земята и хората, които тези наричат – справяне с кризи.

Единственият официален представител на България там, собственикът на Търговска лига, разбира се, че главното депо за лекарства в една държава, е център на гнездото „спасители“ от кризи, дал просторно интервю, пуснато в 24 часа и Епицентър, колко ОПТИМИСТИЧЕН ДУХ ВИТАЕ ВИНАГИ В ДАВОС И ФОРУМЪТ Е ЕДНА МАГИЯ. Да, магия е! Престъпниците винаги се опиват от успехите си в престъпленията. И как няма да витае оптимизъм в Давос, та там са 12 те процента, които използват, източват, консумират и усвояват енергията на останалите 88 процента от човечеството! Мега оптимизъм е това, са си притежаваш Земята и да си правиш каквото искаш с нея. И народите се радват – Това са спасителите, а един само е агресорът. Ми да….

Ако някой не е разбрал, само хората могат да спрат това безумие. Просто им се взема властта и парите от ръцете, съд, присъда и задължително трудова повинност за всички. Никакви убийства! Всички на трудовите площадки, да строят новия живот. У нас все някой трябва да построи магистрала Хемус. Бригадата на Кристалина Георгиева ми се вижда подходяща.

Чудя се като спрат интернета как, ще управляват масите?

Анастасия Гешева

https://pogled.eu/     https://svobodnoslovo.eu




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19796974
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930