Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2023 17:43 - Пиарката на Народния театър изнесе „доклад“ за медиите на събитие на ДПС. Мургавелката се натиска пак за парламента
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 362 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Пиарката на Народния театър изнесе „доклад“ за медиите на събитие на ДПС. Мургавелката се натиска пак за парламента

  Велислава К. нарече медиите на Иво Прокопиев “бухалки”
    image image           Свързани новини „Заради европейските ценности“: Шефът на Народния театър намекна, че ще уволни Морфов   Артисти от Народния театър: Кръстева да се маха, за да не се разправяме с нея!   Брътвежите на едно нищо, което си въобразява, че е нещо   Велислава К. изгонила и друг важен човек от Народния театър, още артисти искат да напуснат   Велислава К. нарече Морфов „насилник“…

Прословутата дребна интригантка Велислава Кръстева, която в момента е „пиар“ на Народния театър, е изнесла доклад на тема „Отговорност на медиите“ на националната среща на жените активисти на ДПС „Перспективи за бъдещето: Отговорност“, която се проведе през уикенда във Велико Търново, съобщава „Фокус“.  Абсурдният форум е организиран от евродепутата Илхан Кючюк, чрез когото Кръстева през годините правеше опити да източва пари от ДПС за „пиар и реклама“.

В доклада си некадърната пиарка на Народния театър е казала, че дебатът за медиите е непопулярен и че в него трябва да става дума както за политиците, така и за останалите структури от гражданското общество.

„Ние сме единствената партия, която се осмели да каже „царят е гол“, говорейки за медиите бухалки на Иво Прокопиев, изпълняващи поръчки, далеч от професионалните стандарти на високата журналистика“, е заявила завеждащата „Връзки с обществеността“ на  Народния театър.

Събитието, събрало десетки жени – депесарки от цяла България, се е провело във Велико Търново. Сред лекторите са били председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на НС Йордан Цонев, д-р Нигяр Джафер, Емел Етем, Филиз Хюсменова, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Алиева-Вели, журналистката Валерия Велева и политологът Димитър Ганев.

Сред разискваните теми са били равноправието на жените в съвременното общество, поведението на партиите в днешната ситуация, стратегическите позиции на ДПС в политическата конфигурация.

Според неофициална информацията, мургавелката се натиска за избираемо място с листите на ДПС за предстоящите извънредни парламентарни избори. През декември миналата година, алкохолизираната и миришеща на бъчва Кръстева пробвала да пусне слух сред журналисти, че се „връща в политиката“, а скандалът в Народния театър ще й помогне да се уреди с избираемо място в депутатската листа на етническата партия. Само в политиката има пари и се краде безпроблемно, обяснявала тя разпалено на чашка в компанията на две свои верни приятелки – репортерка от БТВ и от в. „Капитал“, наричан от нея „бухалка“.
https://mignews.info




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708816
Постинги: 44673
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031