Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2023 18:09 - Топ геофизик и държавен лекар обвиняват глобалната програма за геоинженерство в умишлено унищожаване на биосферата на Земята
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 143 Коментари: 0 Гласове:
1



Топ геофизик и държавен лекар обвиняват глобалната програма за геоинженерство в умишлено унищожаване на биосферата на Земята 26.09.2022    

Джеймс Марвин Херндън (James Marvin Herndon) и Марк Уайтсайд (Mark Whiteside) публикуваха статия миналия месец в списание Advances In Social Sciences Research, обвинявайки Обединените нации (ООН) в участие в заговор за унищожаване на околната среда на Земята.

Авторите пишат: „Системите за поддържане на живота на Земята се унищожават, включително стратосферния озонов слой, който защитава всички висши живи организми на планетата от смъртоносната ултравиолетова радиация.“

Херндън и Уайтсайд свързват колапса на околната среда на Земята с човешката дейност, но не и с тази, която привържениците на безпокойството от изменението на климата обикновено споменават.

Топ геофизик и правителствен лекар обвиняват глобалната програма за геоинженерство в умишлено срутване на биосферата на Земята

Двама мъже на име Джеймс Марвин Херндън и Марк Уайтсайд публикуваха статия в “ Advances In Social Sciences Research Journal ” миналия месец, обвинявайки Обединените нации, че участват в заговор за унищожаване на околната среда на Земята.

Херндън има бакалавърска степен по физика от Калифорнийския университет в Сан Диего и докторска степен . степен по ядрена химия от Тексаския университет A&M, а д-р Уайтсайд има магистърска степен по обществено здраве от Университета на Маями и е медицински директор на Министерството на здравеопазването на Флорида в окръг Монро от 2008 г.

Въпреки пълномощията си, мейнстрийм медиите няма да засегнат революционните обвинения, направени в изследователската статия, публикувана от Herndon и Whiteside на 25 август.

Озаглавени „Колапсът на биосферата на Земята: Случай на планетарна измяна“, авторите пишат: „Системите за поддържане на живота на Земята се разпадат, включително стратосферния озонов слой, който защитава целия висш живот на планетата от смъртоносната ултравиолетова радиация.“

Херндън и Уайтсайд приписват срива в околната среда на Земята на човешките дейности, но не на видовете, които обикновено се цитират от алармиращите за изменението на климата.

Документът се фокусира най-вече върху геоинженерството и неговите до голяма степен пренебрегвани отрицателни ефекти върху Майката Земя.

„Представяме допълнително доказателство, че частиците пепела, използвани в геоинженерството на тропосферните аерозоли, е основната причина за изтъняването на стратосферния озон, а не хлорофлуоровъглеродите, както е „постановено“ от Монреалския протокол. Погрешната диагноза беше потенциално фатална грешка на човечеството“, пише двойката в резюмето на статията.

Разработвайки, документът гласи: „Частиците летяща пепел, издигнати към стратосферата, се събират и се улавят от полярните стратосферни облаци. През пролетта, когато тези облаци започват да се топят/изпаряват, множество съединения и елементи от летлива пепел от въглища се освобождават, за да реагират и да консумират стратосферния озон. Противно на преобладаващия наратив, стратосферният озонов слой вече е силно увреден и сега все по-смъртоносната ултравиолетова радиация, UV-B и UV-C, прониква до повърхността на Земята.

В заключението на резюмето Херндън и Уайтсайд предупреждават, че човечеството „времето е кратко за окончателно прекратяване на всички дейности по геоинженерство“, по-специално „аерозолна пепел от въглища, която според тях се разпръсква от струи и „в тропосферата“, където „систематично нарушава опората на Земята системи и отравяне на живота на тази планета.“

След прегледа на статията авторите се гмуркат в това, което наричат ​​„умишленото сриване на биосферата на Земята“.

Тук те наблюдават голямото и безпрецедентно намаляване на глобалната популация на растения, буболечки и животни през последните петдесет или шестдесет години.

Следващата част от документа, озаглавена „Съучастие на Обединените нации“, цитира договор на ООН от 1978 г., занимаващ се с техники за модифициране на околната среда, който уж позволява на „неопределени субекти“ да участват в „мирни“ дейности за модифициране на околната среда в нациите, подписали споразумението.

Пример за програмата на ООН, предоставена в документа, е въздушният феномен, известен като „chemtrails“, които са дълготрайни потоци мъгла, оставени след някои самолети.

Според лекарите „замърсяването от летящи частици пепел, показано на фигура 2 [по-долу], се извършва тайно без информираното съгласие на гражданите, които трябва да вдишват токсичните частици.“

По-късно в статията авторите твърдят, че два пъти са изпратили „гледна точка“ до Световната здравна организация само за да бъдат отхвърлени техните изявления, без да бъдат подложени на партньорска проверка.

Те също така обвиняват Програмата на ООН за околната среда, че се фокусира твърде много върху парниковите газове, когато става дума за неща като глобалното затопляне, вместо върху тропосферните частици, които се манипулират чрез геоинженерство.

„От една страна IPCC на ООН заблуждава обществеността относно причината за глобалното затопляне [45]. От друга страна, санкциите на Организацията на обединените нации всъщност причиняват глобално затопляне и климатичен хаос чрез „геоинженерни“ действия, предприети тайно под егидата на нейния Международен договор за Троянския кон “, заявява двойката.

Докато се казва, че ООН създава кризата и лъже за истинската причина, лекарите казват, че Световната здравна организация изпълнява своята роля, като игнорира и потиска всяко „споменаване на неблагоприятните последици за общественото здраве“.

Изследването продължава, за да описва как програмата за геоинженерство „chemtrail“ уж унищожава стратосферния озонов слой на Земята.

Спомняте ли си медийния блиц за озоновия слой през 90-те?

Е, Херндън и Уайтсайд казват, че „Монреалският протокол“ на ООН от 1989 г., който регулира химикалите, съдържащи халоген, които лесно образуват газове, и етикетира тези химикали като основната причина за изтъняването на озоновия слой, е объркал всичко.

Те пишат, че през 33-те години от приемането на „Монреалския протокол“ „стратосферният озон на Земята продължава да намалява, а атмосферните учени или не знаят, или не искат да кажат колко зле е увреден озоновият слой“.

„Изтъняването на стратосферния озон може да е най-непосредствената заплаха за биосферата“, твърдят те, а не хлорофлуоровъглеродните газове, както глобалният елит би ни накарал да вярваме.

Документът дава представа за това как летливата пепел от въглища реагира с различни видове облаци и как нейните първични елементи могат да бъдат намерени в снеговалежи след chemtrail, които не трябва да съдържат големи количества като барий и алуминий.

В заключението на статията авторите заявяват: „Аерозолните частици летяща пепел от въглища са отговорни не само за унищожаването на стратосферния озон, който предпазва живота на повърхността от смъртоносната слънчева ултравиолетова радиация, но и за увреждане на здравето на хората и околната среда, включително невродегенеративни заболявания , ХОББ и респираторни заболявания, рак на белия дроб, сърдечно-съдови заболявания, covid-19 и имунопатология.“

Глобалната програма също „нарушава местообитанията, замърсява околната среда с живак, унищожава популациите на насекоми, прилепи и птици, убива дървета, изостря горските пожари, позволява вредни водорасли в нашите води и унищожава озоновия слой в стратосферата“, пишат те.

Херндън и Уайтсайд описват ситуацията, пред която е изправено човечеството, като „глобална технологична атака срещу естествената среда на нашата планета и цялата й биота от варварски същества без състрадание или угризения на съвестта“ и наричат ​​глобалистката програма „не по-малко от планетарна измяна “.

В заключение, те предупреждават, че „времето е малко“, преди човечеството да изчезне, и призовават всички „тропосферни струйни пръскания на летлива пепел от въглища и всякакви други прахови частици“ да „престанат и да се откажат“, за да можем да спасим жизненоважните животоподдържащи системи на Земята, като напр. стратосферния озонов слой.

В понеделник Херндън се присъедини към „Coast to Coast AM“ с Джордж Нури, за да обсъди допълнително откритията си.

 

Той каза на Noory: „Има глобална кабала, която иска да превземе Земята“, която включва Организацията на обединените нации и предполагаеми лоши актьори, които участват в екологична „война“ срещу човечеството.

Основателят на Infowars Алекс Джоунс е в челните редици на разкриването на програмата, отравяща нашето небе от десетилетия, интервюирайки експерти по геоинженерство като Розалинд Питърсън и Дейн Уигингтън.

Преди близо 14 години Джоунс обсъжда проекти за геоинженерство и манипулиране на времето, включително операции „chemtrail“.

 Сега, само преди три месеца, беше разкрито, че тайна програма на ООН за химически следи в Испания е пръскала смъртоносни пестициди върху населението, за да се предполага, че помага в борбата с изменението на климата и COVID-19.

Гледайте как Джоунс отразява испанския проект по-долу:

 

Несъмнено има тайни геоинженерни операции от различни видове, които се извършват в световен мащаб и е правото на всички хора да имат надзор над тези потенциално крайни за света програми.

  • Превод: Петър Симеонов
  • https://thebulgariantimes.com/



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19832611
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930