Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2023 16:53 - КРИПТОМИЛИОНЕРИ И ПЕНСИОНЕРИ
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 69 Коментари: 0 Гласове:
0



КРИПТОМИЛИОНЕРИ И ПЕНСИОНЕРИ image xrisi 11:57 | 24 яну 23 6076  

Целокупният електорат върло се интересува от Нексо, криптовалута, какво казвала прокуратурата в САЩ и прочие жизненоважни за българина неща. Медиите въртят скандала с Нексо, все едно ей сега ще ни сполети по къщите всичките. Всъщност това си е едно най-обикновено отклоняване на вниманието.

Да, много е лошо, че подобна компания е спонсорирала ПП и ДБ. Лошо куче, лошо! И да попитам - какво пряко ни засяга тази работа? Да припомня ли, че ГЕРБ се спонсорираше, както се говори от фондация "Ханс Зайдел" - ЧУЖДЕСТРАННА фондация? Както и от черни каси на партията от корупцията? Говори се и за едни отчисления за комисионни от оръжията за Украйна за две партии от бившите управляващи. Долна клевета, разбира се, ама говорят си хората.

Да си призная, дълбоко безинтересно ми е Нексо, ПП и ДБ. Иска ми се медиите да отделят поне половината от ефирното си време, което отделиха за криптомилионерите, на анализ как обикновен български пенсионер със средна пенсия може да живее, откъде идва поскъпването на всички стоки, колко безработни има и какъв е състава им, как държавата смята да осигури оцеляването на българите. Да обяснят има ли повиквателни за запасняците и какво смятат да правят в отбраната и ще се намесваме ли още повече в тая война? Да обяснят какви ще са точно последиците от въвеждането на еврото с ВСИЧКИ гледни точки, включително анализи и на световнопризнати икономисти като Стив Ханке.

 

 

Ей такива работи ме интересуват мен. Ще си призная, че интелектът ми не може да осмисли как точно мушенгиите на криптодружеството пряко се отразява върху живота на българите. То бай ти Пешо само с криптовалута се занимава, нали? А който не е разбрал, че политическите партии винаги се спонсорират от определени бизнесмени, по-скоро трябва да бъде освидетелстван от специализирано здравно заведение.

Всичко, което се прави в момента, е прах в очите на хората. За да не се виждат важните теми. Ама продължавайте да си говорите и пишете, много е важно какво е казал някой прокурор в Ню Йорк за някой от криптодружество и колко дарения били дали на ДБ и ПП. Само да напомня, че Америка за България спонсорира доста политици....защо това не го веете по медиите!?!

Елена Гунчева-Гривова
https://svobodnoslovo.eu




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19837940
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930