Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2023 17:47 - Пушилин: Превзехме 2 улици в Маринка и открихме Планини от Трупове на украински бойци!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 75 Коментари: 0 Гласове:
0



image Пушилин: Превзехме 2 улици в Маринка и открихме Планини от Трупове на украински бойци! 24.01.2023

На украинските войски им е издадена заповед да държат Маринка на всяка цена, въпреки огромния брой жертви. Такава ожесточена съпротива, въпреки нейната пълна безсмесленост, се постига само с помощта на заградителни (наказателни) отряди в тила. Въпреки огробния брой жертви, които ежедневно дава, противникът продължава да прехвърля там резерви и техника, но освобождаването на града е въпрос на време. Това заяви днес президентът на ДНР Денис Пушилин в ефира на «Соловьов Live.

 „В Маринско направление противникът оказва много яростна съпротива. Вече държим 90 % от града. Вчера превзехме нови 2 улици и се натъкнахме на планини от трупове на украински войници – над 1000 полуразложени трупа. Не са си направили труда дори да ги погребат. Разчетите ни показваха, че ще успеем да освободим Маринка много по-рано от Артьомовск (Бахмут). Струваше ни се, че това ще се случи буквално във всеки един миг, но не стана. Причината да са така вкопчени в Маринка е, че падне ли града, рухва цялата им линия на отбрана чак до Славянск и Краматорск. Същото е като с падането на Артьомовск (Бахмут)“, каза Пушилин.

По думите му, в отчаяните си опити да запази Маринка, Киев продължава да прехвърля там огромни количества резерви и техника.

„Някои от заповедите към украинските войници са ужасно строги. Част от тези заповеди могат да бъдат изпълнени само под дулата на заградителните отряди (наказателни батальони в тила на армията, които стрелят на месо, ако някой от украинската бойци реши да се върне назад, да дезертира или да се предаде в плен). Защото е нелогично да се инатят, когато вече всичко е ясно.

Завземането на Маринка е въпрос на време. Сега се решава единствено въпросът колко още жертви ще даде противникът, когато освободим града.

Те хвърлят хората право в огъня, често това са неподготвени бойци – току-що мобилизирани. Опитват се да компенсират качеството с количество. Относно въоръжението им- на този етап всичко при тях е наред.

Никой в Киев не се интересува от труповете на украински войници, които остават на бойното поле. Тези хора, управляващите в Киев са зверове. Така изглеждат истинските нацисти. Ако някой на Запад се съмнява в думите ми, нека дойде на бойното поле и види с очите си жертвите на любимата им нацистка Украйна“, завърши Пушилин.
https://www.informiran.net/




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19810663
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930