Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2023 17:19 - ЯДЕШ ГОЛИ ОХЛЮВИ И СЕ ПРЕВРЪЩАШ В ПЛУЖЕК
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 51 Коментари: 0 Гласове:
0



ЯДЕШ ГОЛИ ОХЛЮВИ И СЕ ПРЕВРЪЩАШ В ПЛУЖЕК image xrisi 10:18 | 28 яну 23 6867  

 

Вече няколко дни с погнуса чета за "разрешението", дадено от ЕС, в храните на европейските народи да бъдат включвани съставки от насекоми. Благодаря на всички автори, които бият камбаната, предупреждавайки българския народ за новото покушение срещу бялата раса. Едва ли представителите на ДД и техните лакеи от ЕС, които явно  отдавна са взели това решение и сега го изпълняват, ще се облажат с  подобно лакомство. Те великодушно ще го предоставят на нас. Ще наврат празните ни чутури в копанята с гадости. 

Неотдавна четох, че в Лос Анджелис и в други местенца по света, съществували ресторанти за най-отбрана клиентела, в които се сервират изискани блюда от човешка плът. Тия заведения се радвали на заслужена гастрономическа слава. Симпатичната Мерил Стрийп например, била очарована от един специалитет в менюто, който бил приготвян от "кълцан черен дроб от младо здраво тяло с екзотични подправки". Вкусно?  А за нас остават хлебарките, червеите, ларвите и личинките. 

 

 

Тая поредна грандиозна гавра с бялата раса, която със сигурност ще срине здравето на европейците, ще ни бъде представена като единствена възможност за изхранване на застрашително увеличаващото се човечество, което вече е изгризало почти всички хранителни ресурси на планетата. Въпреки очевидния факт, че броят на европейците драстично намалява. Телевизорите ще набиват в черепите ни колко неоценимо полезни вещества всъщност съдържат щурците и торните бръмбари и колко нещастни са били предишните поколения, които не са имали шанса да опитат от тая благинка. Цялото войнство от подлоги, което изби домашните животни под кретенски предлози, организира ковид пандемията и противоковидните мерки, ваксинира ни с Пфайзер и Астра Зенека, и сега праща танкове в Украйна, ще подеме гръмогласно пропагандата за невероятните ползи от брашното от насекоми. Ще ни опияни с разкази за  пиршествата на сетивата, насладите на небцето и радостта от живота, които ни чакат! Киро и Бойкикев ежедневно ще атакуват екраните с нови доказателства за възкръснали мъртъвци, които дължат чудодейното си изцеление на някой гол охлюв или въшка, натъпкани в устата им ин артикуло мортис. Бойко Борисов ще погълне публично пред камерите тлъста гъсеница - по същия начин, по който се и "ваксинира". За него ще приготвят фалшива гъсеница, но предназначените за нас червеи ще бъдат истински.

Три десетилетия разни здравни гурута ни атакуваха с аксиомата "човекът е това, с което се храни". Звучи елементарно и опростенчески, но този афоризъм не е съвсем безпочвен. Не съм биохимик, но знам, че има вещества, които са в  състояние да променят ДНК на човека - още повече, когато са консумирани постоянно. Ние и сега сме обезчовечени от отровите, които гигантските хранителни монополисти смесват в продуктите. Защото храната е стратегическо оръжие и неслучайно - и не само поради колосалните приходи - хранителните вериги са притежание на подставеници на ДД. Храната е оръжие за масово унищожение и това вече стана ясно дори на нас, дебилите - подир оповестеното "решение" на ЕК.

Случайно или не - народите, които традиционно ручат насекоми и червеи, са известни с ниския си ръст. И със силната си податливост към манипулация. Не съм специалист, не мога да правя паралели, но съм сигурна в едно - щом лакеите от ЕС прокарват тази нова хранителна политика - това ще е само в ущърб на здравето и идентичността на европейските народи. 

Надявам се, че ще се намерят почтени учени, които ще ни осведомят за последствията от постоянната консумация на насекоми. Питам се дали тези, които се хранят само с подбрани кашерни продукти, ще проявят желание да  заменят традиционната си храна - с червеи? 

Производителите на хранителни продукти са длъжни подробно да описват съставките им и да информират клиентите. Но при цунамито от лъжи, което удави всяко поето задължение и всяка почтеност към покупателя, е ясно, че това няма да стане. Ще ни мамят. Ще си играят с нас на "тука има, тука нема". Ще ни информират за съдържанието на скакалци в някои продукти, а за наличието им в други - ще премълчат.
https://svobodnoslovo.eu

Ние можем да се борим с това ново ( всъщност не знаем дори дали е толкова ново! ) сатанинско посегателство над нас, като бойкотираме веригите монополисти. Като не купуваме поне храните с указано съдържание на насекоми. Можем да върнем тези монополисти към реалността и - в случай, че се опитат да ни измамят и не вписват нужната информация за съставките на някои продукти - да се съберем и да им изпотрошим прозорците. Но това означава, че трябва да купуваме продукти от българските магазинчета, чиито собственици и доставчици също са измамници. В голямата си част. Лошото е, че вече почти няма български производители, а ние - обитателите на градовете - от независими човеци, се превърнахме в "клиенти" и "консуматори". Щом си "консуматор", ще глътнеш и някой плужек.

Ето го въплътен в действителността чудовищния кошмар на Кафка - събуждаме се в едно чудесно утро и осъзнаваме, че сме се превърнали в бръмбари.

Милена Върбанова




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19827242
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930