Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2023 17:24 - „Зеленият терор“ – зелената идеология и нейния тоталитарен корен
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 55 Коментари: 0 Гласове:
0



„Зеленият терор“ – зелената идеология и нейния тоталитарен корен

image

Кристиян Шкварек

Преди години в България беше привнесен бизнес моделът на „Зелените“ от Запад. Създава се движение, регистрират се НПО-та, получаващи лобистко финансиране предимно от компании в Швейцария и се започва едно постоянно изнудване и рекет. Срещу държавата, срещу фирмите, срещу обществото.

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

В страната ни нямаше инфраструктурен проект, който да не бъде забавен или направо прекратен, заради изнудването от страна на „Зелените“. На места като Кресненското дефиле до ден днешен умират повече хора, отвсякъде другаде в страната, заради саботажа на „Зелените“, изпълняващи поръчка на швейцарски компании за изграждане на тунели. Големи компании в страната получаваха директни заплахи, че ако не си платят, техните проекти ще бъдат саботирани. И обратното - такса „спокойствие“ ти осигуряваше мълчание от страна на „Зелените“. Държавният бюджет по едно време отделяше милиони годишно по различни програми, които отиваха в джоба на „Зелените“. От преборяване на саламандър за 5 млн., до строеж на „екопътека“ за 2.4 млн. лв.

Нено Димов беше първият и единствен минстър на околната среда в България, който се опълчи открито на зелените изнудвачи, при това с ерудиция, стъпвайки на науката. Опълчи се и на зеленизма в ЕС, на идеите им за деиндустриализация и закриване на ядрената енергетика. Все неща, за които впоследствие се оказа, че Димов е бил прав още тогава - в разгара на „Зеления преход“, когато не беше възпитано да си срещу Грета.

Това му коства главата. В продължение на години беше обект на мръсна кампания във всички „демократични медии“, тези на Прокопиев - един от основните спонсори на „Зелените“. Когато започна кризата с водата в Перник тъкмо тези медии натиснаха най-силно за това вината да падне върху Димов. България ще си плати скъпо в съдебни дела и обезщетения заради това, но на тези хора никога не им е било приоритет да спестят от парите на данъкоплатеца. Важно им беше да „вземат главата“ на единствения министър на околната среда, който някога им се опълчи открито.

Още в ареста Димов е започнал да описва в книга всичко онова, което тези хора вършеха - както в България, така и по света. Основавайки се на над 110 научни труда и източника, Димов е съставил истински шедьовър в книгата си „Зеленият терор“ която разобличава както зелената идеология и нейния тоталитарен корен, така и метода, по който този политически паразит функционира.
http://www.budnaera.com




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19834006
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930