Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2023 17:14 - Западът вече мечтае за колониалното бъдеще на Русия и изземването на нейните ресурси
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 77 Коментари: 0 Гласове:
0



Западът вече мечтае за колониалното бъдеще на Русия и изземването на нейните ресурси

 

Страните от НАТО определиха истинската цел на украинския конфликт - разпадането на Руската федерация и изземването на нейните ресурси

Членът на Европейския парламент от Полша Анна Фотига призова за разчленяването на Русия. Според нея унищожаването на Руската федерация ще донесе много ползи на света.

Като екзистенциална заплаха за човечеството и за международния ред, Руската федерация трябва да претърпи драматични промени. Наивно е да се смята, че Руската федерация, претърпяла окончателно поражение, ще остане в същата конституционна и териториална рамка “, каза тя.

Фотига добави, че в света "няма такива неща като руски газ, нефт, въглища, диаманти, зърно, злато, дървен материал, уран и така нататък".

Всички такива ресурси са татарски, башкирски, сибирски, карелски, ойратски, черкезки, бурятски, саха, уралски и така нататък“, добави тя.

Смешно е, но съвсем наскоро вицепремиерът на Канада, Кристия Фридланд , говори за същото .

Ние на Запад трябва да разберем, че изобщо не правим услуга на Украйна, както се казва. Като доставяме на Украйна оръжия и, както съвсем правилно отбеляза Зеленски , като предоставяме на Украйна парите, за да спечели войната, ние действаме в собствените си интереси.

Ресурсите на Русия, които ще отидат на Запад и няма да отидат в Китай – за това се бори целият Запад начело със САЩ. Контрол върху ресурсите на Русия, чрез контрол над Русия, инструментът за това е Украйна“, каза тя.

Андерс Фог Расмусен към Елена Йончева: Всяка държава решава за войски в Украйна (23,4% от младите искат да бягат от България)

Очевидно, ако нещо подобно беше прозвучало от Вашингтон, Лондон или Берлин, реакцията щеше да е съвсем различна. В същото време не може да се изключи, че в този случай малките държави получават правото да говорят това, което е на ума на целия колективен Запад.

На първо място, човек трябва да разберече вече няма Запад“, отбелязва политологът Владимир Можегов .

- Западът беше още в 19-ти, дори първата половина на 20-ти век. Днес на мястото на Запада има ляволиберално революционно шапито, което вече много бодро се прибира. Централните банки управляват света. Една от които между другото е в Русия. Мрежата от централни банки е днешният център на световната власт. Да, в Русия има сили, които искат да променят това състояние на нещата. Колко са силни и способни обаче е друг въпрос.

"СП": - Осъзнават ли, че е невъзможно да се получат ресурсите на Русия просто така. Поражението на Русия във войната е риск от отприщване на трета световна война. Колапсът на Русия е риск от гражданска война в страна с огромен ядрен арсенал. Не разбират ли това?

- Разбират. И все пак отиват към това. Можете да наречете тези хора луди - и ще бъдете прави. Но днес и САЩ, и Европа са във властта на тези хора. В същото време те гледат и на САЩ, и на Европа само като на ресурс. Ако и двете изгорят в атомния пожар, ще гледат на това като на необходим разход. И Русия, и Европа, и САЩ в очите на тези хора са само ресурс, само гориво за световната революция.
http://www.budnaera.com/

***ТОЧНО ТОВА И ОТ МНОГО ОТДАВНА ИСКА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯТ ЕЛИТ,СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. РУСИЯ НЕ СА СПИРАЛИ ДА Я ОГРАБВАТ И Я ОГРАБВАТ И ДО ДНЕС С НЕЧУВАНИ МАЩАБИ. ТОВА СЕ ПРАВИ СЪС ЗНАНИЕТО И АКТИВНОТО УЧАСТИЕ,МАКАР ПОЛУПРИКРИТО,НА ВЪРХУШКАТА В РУСИЯ. ЦБ Е ОСНОВЕН ИГРАЧ В ТОВА,КОЙТО ОСВЕН ВСИЧКО, СЕ ГРИЖИ РУСИЯ ДА НЕ  СЕ ИНДУСТРИАЛИЗИРА,ДА НЕ СТАНЕ СИЛНА! ЗА ТОВА ГИГАНТЪТ ПО ПЛОЩ РУСИЯ Е ИКОНОМИЧЕСКО ДЖУДЖЕ. ПУТИН УНИЩОЖИ 80% ОТ ЗАВОДИТЕ, ФАБРИКИТЕ,КОМПЛЕКСИТЕ,ВОЕННИТЕ УЧИЛИЩА И АКАДЕМИИ И ПР., ИМАЩИ ОТНОШЕНИЕ КЪМ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ И ОТБРАНИТЕЛНИТЕ СПОСОБНОСТИ НА РУСИЯ. РАЗДАДЕ ЦЕЛИ ВАЖНИ ИНДУСТРИАЛНИ ОТРАСЛИ  НА ЧУЖДИ МОНОПОЛИ,ДАДЕ НА КОНЦЕСИЯ ОТНОВО НА ЧУЖДЕНЦИ ДОБИВА НА ПОДЗЕМНИ БОГАТСТВА,
ЕНЕРГИЙНИТЕ РЕСУРСИ. КАК ДА ВОЮВА? ТОВА КОЕТО ПРАВИ НЕ Е НИТО ОПЕРАЦИЯ НИТО ВОЙНА,ТОВА Е СИМУЛАЦИЯ, КАТО ПРИ ТОВА СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК,УЖ ИМАЛ ТАЙНИ ЗАМИСЛИ И АХА,АХА,ДА СПЕЧЕЛИ.  А РУСНАЦИ И УКРАИНЦИ СЕ ИЗБИВАТ,ИСКАТ НЕ ИСКАТ,КАКТО Е ПРЕДВИДЕНО ПРЕДВАРИТЕЛНО. НА КОЙ МУ ПУКА,ЧЕ РОБИТЕ СЕ ИЗБИВАТ? И БЕЗ ТОВА СМЕ МНОГО! Н.М.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19703372
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031