Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2023 16:48 - Не забравяйте имената на партиите и лидерите им, които гласуваха в парламента "за" изпращане на оръжие на Украйна в пълно противоречие с настроенията
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 72 Коментари: 0 Гласове:
0



Не забравяйте имената на партиите и лидерите им, които гласуваха в парламента "за" изпращане на оръжие на Украйна в пълно противоречие с настроенията на българските граждни image xrisi 13:29 | 07 фев 23 4249  

Не забравяйте имената на партиите и лидерите им, които гласуваха в парламента "за" изпращане на оръжие на Украйна в пълно противоречие с настроенията на българските граждни. Тези партии подмениха волята на цялата нация, защото аз не съм срещнал нито един гражданин, който да е заявил открито, подобна мотивирана подкрепа. В този смъсъл ГЕРБ, ДПС, ПП, БСП, Демократична България и Български възход на онова нещо Янев, извършиха национално предателство и с действията си замесиха България във военния конфликт. Доставянето на оръжие на една от воюващите страни не е просто "търговия с оръжие", а заемане на страна и другата воюваща страна вече има право да употреби оръжие и срещу доставчиците. Такива са правилата произлизащи от медународните документи относими към запазване на неутралитет на произволна страна и всяка друга интерпретеция е долнопробна лъжа.

Всички знаете, че украинският фронт се командва от Рамщайн и това командване е натовско, не украинско. По тази причина България няма как да запази неутралитет, освен ака не се движи по унгарската политическа тангента. Но българските политици и техните партии правят точно обратното за съжаление. Затова считам, че трябва сериозно да помислите по темата и дори да сте били симпатизант или член на някоя от тия вражески за страната ни партии, вднага да се разграничите от тях като не гласувате подкрепа на предстоящите избори. Нещо повече, трябва да говорите лично с всеки ваш познат и да му обясните, че няма нищо лично в това, да се събудим. Горните партии докараха на България кафявата чума и ние сме неделима част от нейната военна подкрепа в Украйна. С нашите оръжия и логистика, а скоро и с войници, ще бъдат убивани нашите вековни руски братя и сестри в Христос, нашия Бог.

Затова се събудете, станете активни и бойкотирайте напълно тези фалшиви избори, които неминуемо и независимо от вашата воля ще произведат "пак от същото". Това е неизбежно, защото така работи мафиотизираната и престъпна държава в която всеки нов партиен играч е скрит слуга на някой утвърден бандит. Зная, че много от вас мислят, че техния глас може да бъде в полза на тоя или оня, но това се дължи само на неразбиране и манипулация от страна на алчни, лицемерни и подли същества.

 

 

България е отвлечена и съкрушена държава! От терористи.

Първо трябва да си я върнем, а след това всичко останало с много ясни правила.

Николай Марков
https://svobodnoslovo.eu/




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19792981
Постинги: 44961
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930