Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2023 16:08 - АЗ спря да плаща, тръгват съдебни дела! Министър Лазар Лазаров лъже за безработицата със стари данни
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 72 Коментари: 0 Гласове:
0



image Министър Лазар Лазаров вече срива имиджа на президента Румен  АЗ спря да плаща, тръгват съдебни дела! Министър Лазар Лазаров лъже за безработицата със стари данни imageот admin на 08.02.2023    

В редакцията на Narod.bg постъпиха десетки сигнали от работодатели за напълно блокиралата Агенция по заетостта, която не работи повече от 14 дни. Недоволството на работодателите е продиктувано от факта, че има забавяне в исканите от тях разрешителни за работа на чуждестранни граждани, а това води до загуби на поети от тях поръчки.


Дивашка чистка в Агенцията по заетостта! Полина Маринова изгони експерти, разкрили измами за милиони

image

Дива чистка на експерти върви в Агенцията по заетостта (АЗ) към Министерството на труда и социалната политика на печално известния Лазар Лазаров, научи Narod.bg от свой източник. Шефката на АЗ Полина Маринова, чиито беззакония се трупат, но тя продължава да е на поста, е уволнила двама експерти, които разкрили измами за милиони в Агенцията по …

 

Забавянето е от над един месец след законоустановеният срок. От агенцията под шапката на Министерството на труда и социалната политика  (МТСП) на Лазар Лазаров незнайно как излизат само определени фирми с определени посредници. Сигнали в редакцията постъпват и за спрени плащания към работодатели.

Заговорници от Агенцията по заетостта бистрят схеми за милиони на тайна среща в Боровец с мъжа на Весела Лечева (СНИМКИ)

image

Нови разкрития на Narod.bg за схемите в Министерството на труда и социалната политика и ведомствената Агенция по заетостта – в момента на супер секретна среща в Боровец са се събрали топ чиновници и бизнесмени, за да бистрят нови корупционни схеми, алармира наш източник от мястото на сбирката. Според информатора социалният министър Лазар Лазаров не присъства …


 

Неразплатени са пари за заплати, направени от работодателите, които следва да се възстановят от Агенция по заетостта, управлявана от калинката Полина Маринова. Там забавянето също е от над месец, като бюрата по труда са затрупани от преписки, но поради липса на адекватни инструкции няма как да се свърши работа.

За да е пълен екшънът източници на Narod.bg от службите вече са подали доклад към президентството за престъпната небрежност, която явно няма да бъде санкционирана от министър Лазар Лазаров, известен с брокерските си способности.

 

 

Явно зависимостта на министъра от някои външни кръгове, които вече са обект на разследване, както Narod.bg писа, и страхът му да не остане извън борда на второто служебно правителство на Гълъб Донев, са го принудили да прикрива безобразията, смятат запознати.

Въпреки това издънките няма да бъдат заметени под килима – вече има заведени дела заради забавените плащания от Агенцията по заетостта, които ще доведат до неустойки за сметка на държавния бюджет.


Замитане на следи : Шефката в Агенцията по заетостта Кремена Калчева заловена да изнася документи!

image Кремена Калчева, главен директор на гл. дирекция „Услуги по заетостта“ в Агенцията по заетостта, която е под шапката на Министерството на труда и социалната политика, е хваната да изнася документи от ведомството с вероятна цел замитане на следи от грабежите! Криминалната сага, от която със сигурност ще се заинтересува ДАНС, се разиграла тази вечер, научи …


 

След номинирането му отново за министър на труда и социалната политика Лазар Лазаров заяви, че ниският процент на безработица ще му е приоритет, но услужливо забрави да спомене, че базата, на която пресмята въпросния процент, е старото преброяване на населението от 2011-а, според което в България живеят над 7,4 милиона души.

Ако, обаче, приложи актуалния брой на населението от 2021-а, което с близо милион по-малко от 2011 г. – 6,5 млн., ще лъсне съвсем друга картинка на безработицата. Докога ще търпим комисионните, манипулациите и некадърността на Лазар Лазаров зависи от президента Румен Радев, чийто рейтинг се срива заради такива „експерти“, завършва сигналът до Narod.bg.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19831124
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930