Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2023 18:29 - «WEATHER MODIFICATION» Defense Technical Information Center: През 2025 г. ще притежаваме времето (ДОКЛАД)
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 78 Коментари: 0 Гласове:
1



«WEATHER MODIFICATION» Defense Technical Information Center: През 2025 г. ще притежаваме времето (ДОКЛАД) 28.02.2023       ВОЕННИ ОПЕРАЦИИ

МОДИФИКАЦИЯ НА ВРЕМЕТО

Според резюме на официален доклад, одобрен за „публично пускане“ и публикуван на сайта на Defense technical information center (Отбранителен технически информационен център – правителствена агенция във Форт Белвар, Вирджиния, основана през 1945 г. , САЩ), през 2025 г. аерокосмическите сили на САЩ могат да притежават времето, като се възползват от нововъзникващите технологии и фокусират развитието на тези технологии върху приложения за водене на война.

Такава способност предлага на военния изтребител инструменти за оформяне на бойното пространство по начини, невъзможни досега.

Той предоставя възможности за въздействие върху операции в целия спектър от конфликти и е уместен за всички възможни бъдещи ситуации. Целта на доклада е да очертае стратегия за използване на бъдеща система за промяна на времето за постигане на военни цели, а не да предостави подробна техническа пътна карта.

В резюмето се казва:

«Усилие с висок риск, висока награда, изменението на времето предлага дилема, подобна на разделянето на атома, докато някои сегменти от обществото винаги няма да са склонни да разглеждат противоречиви въпроси като изменението на времето, огромните военни възможности, които биха могли да произтекат от това поле, се пренебрегват на наш собствен риск. От подобряване на приятелски операции или прекъсване на тези на врага чрез дребномащабно адаптиране на естествени метеорологични модели до пълно господство на глобалните комуникации и контракосмически контрол, модификацията на времето предлага на военния боец ​​широк набор от възможни опции за победа или принуда на противник.
Някои от потенциалните способности, които една система за модифициране на времето може да предостави на главнокомандващия CINC, са изброени в таблица:
Технологичният напредък в пет основни области е необходим за интегрирана способност за модифициране на времето:
1. усъвършенствани техники за нелинейно моделиране;
2. зчислителни способности;
3. събиране и предаване на информация;
4. глобален сензорен масив и
5. техники за намеса във времето.»

Ако вие сте от тези „сегменти на обществото“, които намират тези въпроси за „противоречиви“, можете да отворите официалния сайт и да се запознаете с пълния текст на доклада по-долу в линка.

Водят ли се атмосферни войни или просто следите в небето са от въглеродния диоксид отделян от кравите?

Няма смисъл от тези въпроси, на които никой не иска да отговори. Преди време се смеехме на това, че щели да ни вземат въздуха и да ни се налага да си плащаме за него. Вече е ясно, че данък-въздух ще си го плащаме през храната, която употребяваме. Храните без въглероден отпечатък ще са по-евтини, а цените за другите, които замърсяват въздуха ще ни спират дъха.

Ето как, след като свикнахме да си плащаме за питейна вода в тръбите, от която не пием, след като свикнахме питейната вода да ни я продават бутилирана, ще си плащаме и въздуха.

Показаха ни го още с въвеждане на маските. Поне тези дето още ги слагат – от срам да казваха, че е заради мръсния въздух, за да не изглеждат толкова нелепо!

А през това време проекти като този за „атмосферните войни“ ще създават „системните капани“, за да ни продават препарати за лекуване на водата, на храната, на въздуха и почвата. За хората вече е ясно – всяка къща е една мини-аптека. Да не си задаваме повече излишни въпроси като едни Санчо Пансовци, зяпайки нагоре в небето и да си публикуваме снимки на атмосферата!

За съжаление, същото е положението и във водата в моретата, която е най-големия доставчик на кислород.

  • БАДЖ
  • https://thebulgariantimes.com



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702500
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031