Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2023 18:06 - Лъсна още една глупава лъжа на Велислава К.! Тя не е „напуснала“ Народния театър, а е отстранена
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 54 Коментари: 0 Гласове:
0



Лъсна още една глупава лъжа на Велислава К.! Тя не е „напуснала“ Народния театър, а е отстранена

    Васил Василев няма да подава оставка като директор на институцията

    image image          

Лъсна поредна глупава и комична лъжа на прословутата дребна интригантка Велислава Кръстева, която от 1 март не е на работа в Народния театър. Дамата, упражняваща се в пиар от доста години, забърка най-зрелищния скандал в историята на институцията и след 4 месеца цирк директорът Васил Василев сам осъзна, че за „да има мир“ трябва да я отстрани.

image

Уволнението на Кръстева е станало по елегантен начин – чрез съкращаване на щата „пиар“ на Народния театър. Вместо да си признае, че е натирана, възрастната дама от няколки дни упорито твърди, че сама е напуснала работа и че не е уволнена чрез закриване позицията й. Тя дори си е позволила да звъни на журналисти, за да напишат, че си е тръгнала сама.

Днес обаче бившият й шеф Васил Василев директно заяви, че отстранил Кръстева и Александър Морфов. „За да запазя театъра, отстраних главния режисьор и ръководителя връзки с обществеността“, заяви той на пресконференция.

Васил Василев даде да се разбере, че няма да подаде оставка. След репортерски въпрос, той фактически обясни, че има четиригодишен мандат и смята да го изпълни.

„Няма да усуквам. Не искам повече да коментирам, но след четири месеца, за да запазя театъра, за да спася от проблеми колегите, аз взех този ход – длъжността главен режисьор, т.е. главният режисьор и ръководител връзки с обществеността вече не са част от нашата трупа и от нашия екип. Жалко, че до този момент в медийното пространство се изговориха куп интересни неща, да не казвам и лъжи. Куп фантазии. Аз щях да бъда много щастлив, ако и последните документи, които аз разписах, бяха извадени, бяха показани, за да разберем какви са проблемите, за да разберем какви са обвиненията“, каза Василев. 

„Защо никой не излезе в медиите и не каза: г-н Александър Морфов сключи два договора с Народен театър „Иван Вазов“ за продължаване на представленията „Животът е прекрасен“ и „Хъшове“, за получаване на авторски права върху всеки един спектакъл? С това си гарантирах и театърът си гарантира бъдещето на тези два спектакъла. И ако някой оттук нататък иска да свали представленията „Хъшове“ и „Животът е прекрасен“, това не е Васил Василев. Васил Василев направи всичко възможно г-н Александър Морфов да се върне отново на българска сцена, да създаде един спектакъл в Плевен, да възстанови „Хъшове“ и „Животът е прекрасен“ в София“, обяви още директорът на Народния театър.

Той обясни, че е западен човек и спазва „западните правила“. 4500 лв. била заплатата на главния режисьор.

На пресконференцията присъстваха и актьори, подкрепящи Василев. Сред тях бе и ветеранът Георги Мамалев, който дръпна и сериозна реч в защита на директора. Той обясни, че всеки спор може да се реши единствено на базата на закона. Вълненията срещу Васил Василев Мамалев определи като „опит за преврат“.
https://mignews.info/




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19833936
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930