Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2023 16:53 - ЕВРОПА СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ! В ИСПАНИЯ УЗАКОНИХА СЕКСА С ЖИВОТНИ!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 66 Коментари: 0 Гласове:
1



ЕВРОПА СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ! В ИСПАНИЯ УЗАКОНИХА СЕКСА С ЖИВОТНИ!

image xrisi 10:21 | 04 мар 23 6601  

Долната камара на испанския парламент, Конгресът на депутатите, прие законопроекта за хуманното отношение към животните, забраняващ убиването на мишки и змии, които влизат в домакинството, както и използването на отрова за плъхове под наказание до две години в затвор.

Този нормативен акт включва и други форми на "любов" към животните.

Досега испанското законодателство включваше абсолютна забрана на зоофилията по отношение на домашни, домашни или стадни животни. Сега испанският парламент реши да премахне забраната, позволявайки възможността за полов акт с всички гръбначни животни, освен в случаите, когато животното е наранено.

 

 

Специфичното испанско законодателство вече съдържа разпоредба, която гласи:

„половият контакт с животно е незаконен, ако споменатото действие причинява нараняване, изискващо ветеринарно лечение за възстановяване на здравето на гръбначното“.

Преди законът да бъде приет, той трябва да бъде одобрен от горната камара - Сената. Някои консерватори се надяват, че сенаторите ще коригират законопроекта и ще запазят скотоложството незаконно. Това обаче е малко вероятно, тъй като по-голямата част от местата се контролират от лявата коалиция.

Изкукуригалите европейци базират подобни извращения на идеята, че животните също имат права и чувства и тези чувства могат да бъдат споделени със стопаните им по всякакъв начин, включително и сексуално. В този дух не е далеч времето, когато се бъдат узаконени и браковете между хора и животни.

Най-страшното е, че такива решения почти винаги стигат и до Брюксел и после започват опитите за налагането им в цял ЕС. За това вече алармират политици от Полша, Италия и Унгария. Така се случи с еднополовите бракове и LGBTQR+ идеологията, която от "безобидната" идея за някаква свобода на ненормалните стигна до истински LGBTQR + фашизъм, превръщащ постепенно нормалните мъже и жени в нещо ретро, обект на посмешище и подигравки. Днес от цял ЕС еднополовите бракове или форми на съжителство не са законни само в България, Румъния, Словакия, Литва, Латвия, Монако и Сан Марино!

В същото време да си някакъв транс, крос, интер или пост сексуален е абсолютна мода. Скоро и зоосексуален ще е мода. Тези парафилии се разпространяват сред децата в западна Европа. Да си колкото се може по - queer е тренд, подобно на всички други моди. Затова и там създаването на нормални семейства и поколение е "оставено" основно в ръцете на нарастващата имигрантска общност от Азия и Африка.

У нас също има много зомбита, възприели западния либерален сатанизъм за фатална неизбежност. Част от тях вече са нелечими. Там може само с бой и рестрикции. Има, обаче и много нормални българи, които гледат с насмешка на тези процеси, не ги приемат насериозно. Това поведение издава недалновидност и откровена простотия. Не е далеч времето, когато тези гадости ще ни бъдат наложени насилствено. Между другото, в образованието ни отдавна се работи по този въпрос. А, както знаем, промият ли мозъците на децата, бъдещето ни ще е предначертано...

Иван Спирдонов
https://svobodnoslovo.eu




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696891
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031