Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2023 16:57 - УТРЕ ВСЯКА ПЕДЯ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ ВЪВ ВРЪХ ШИПКА!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 69 Коментари: 0 Гласове:
1



УТРЕ ВСЯКА ПЕДЯ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ ВЪВ ВРЪХ ШИПКА! image xrisi 16:26 | 05 мар 23 595  

Днес "прелиствах" Гугъл, пресявайки постното отразяване на Националния празник в новинарските сайтове. И попаднах на абсурдно заглавие в news.bg, отнасящо се до паметното събитие със снежните топки на връх  Шипка на Трети март миналата година - когато народът показа на Простия Киро какво е отношението на българите към националните предатели. Нелепото заглавие гласеше: "Има задържан за кощунството на Шипка", а под него се мъдреше текст, нанизан от малограмотното перо на някой скромен редакционен "син на Лойола и брат на Юда". Копирах го за читателите - за да оценят по достойнство това кратко шедьовърче на еничарската мисъл:

"Мъж е установен в Добрич след активни издирвателни действия, започнали във връзка с проверка по преписка, образувана на 4 март в ОДМВР - Стара Загора.

Изяснява се съпричастността му към инцидент по време на честванията на връх Шипка за Националния празник на 3 март, при който е опетнено знамето на Европейския съюз - престъпление по чл. 108, ал. 2 от НК, съобщиха от МВР. Предстои мъжът да бъде транспортиран до територията на ОДМВР - Стара Загора и задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР с оглед на последващи действия спрямо него и доклад на компетентната прокуратура по случая.

 

 

Припомняме, че на 3 март на Шипка Кирил Петков беше замерван със снежни топки, а нецензурни подвиквания, викове за оставка, скандирания "Нато вън!"," Русия" и освиркване заглушиха думите и на председателя на парламента Никола Минчев, и премиера по време на честванията.

Мъж пък в началото на церемонията проби кордона на охранителите, махна знамето на Европейския съюз и на негово място сложи знамето на Руската федерация". ( край на цитата )

Разбирате ли сега какво означава кощунство, според евангелието на евроатлантическите юди? Това е "опетняването"(?!) на знамето на ЕС, замерянето със снежни топки и с нецензурни думи на Простия Киро и на неговия аватар Минчев, който пръв в световната парламентарна практика въведе желязната ограда като висша форма на демокрация, виковете "Оставка", "НАТО ВЪН" и "РУСИЯ!", както и свалянето на байряка на ЕС и заменянето му с флага на РФ!

За такива "престъпления" МВР на Бойко Рашков е преследвало и тероризирало след 3 март 2022 г. български граждани!

А не е ли кощунство окачването на знамето на ЕС на Паметника на Шипка? Знамето на съюза, чийто държави-основателки пет века поддържаха османския поробител, а накрая - след Освобождението на нашето Отечество със силата на  руското оръжие, организираха Берлинския конгрес и разделиха на кървави късове току-що създадената млада българска държава? С Берлинския сатър те предпоставиха всички войни и трагедии на България от лятото на 1878-а година до днес! Предпоставиха нейното безсилие, зависимост и унизително преклонение пред волята тоя или оня покровител и господар! Предпоставиха всички нейни проблеми, породени от слабата държавност, провинциализъм и чувство за малоценност! Предопределиха разделението на българската нация!

А не е ли кощунство на Шипка да липсва тъкмо знамето на държавата, на която дължим нашето Освобождение от дивачеството, робията и чуждата нам религия? Не е ли кощунство на върха, на който руси и българи завинаги скрепиха с кръв  своето братство и вляха душите си една в друга, да не се вее руското знаме, а някакъв си атлантически политкоректен парцал?

Какви са националните интереси на България в района на Атлантика? Все питам - и никой до днес не ми е обяснил!

Не е ли кощунство на връх Шипка да подаде нос вулгарният плазмодий Кирил Петков, чието главно занимание е малоумно да плеще срещу Русия? Най-долният до този момент държавен изменник и  родинопродавец! Най-послушничкият изпълнител на плановете на българоубийците! Не е ли кощунство ухиленият даун с кривата уста да скверни българската светиня? 

Та той и на този Трети март - 2023 г. - доказа, че не е достоен дори да го заплюеш, защото започна предизборната си кампания точно на Националния празник на България, но не под нейното знаме, а под ненавистния флаг на Истанбулската конвенция - символът на педофилите и скотоложците!

Не е ли кощунство това? Не е ли кощунство Киро, Асенка, Минчев, Лорер, Бойкикев и Гнома изобщо да бъдат допуснати да участват в изборите? Не е ли кощунство да им позволяваме дори да сънуват власт? Не е ли кощунство да тъпчат земята българска, след като са ясни намеренията им да я продадат за  бойно поле на чудовищната античовешка война, разпалена, за да изпепели 7/8 от човечеството?

Казвам ХВАЛА на неизвестния син на Майка България, дръзнал да извърши съвременния подвиг, наречен "кощунство" от еничарите! "Пробил кордона на охранителите"! Егати и охранителите! Егати и държавниците, които се крият от народа зад кордон от охранители!

Те не протестираха, дори не отвориха смрадната си уста, когато българското национално знаме и паметниците на националните ни герои - бяха поругавани от маргиналите и американските НПО-та!

Блудството с България за такива юди  не е "кощунство"!

Още в навечерието на Празника се досетих, че тази година на Шипка ще бъде пратен омърлушеният сивушко Гълъб. За да няма "кощунства"! Срещу мижавите заместители не си струва да се хвърлят ни снежни топки, ни камъни! 

А аз си пожелавах някой от архипредателите да се дотътри под заветния връх! И "камъни и дървье" да полетят върху него и шайката му, както са летели срещу ордата на Сюлейман Безумни!

И черните проклятия на народа да го поразят в гърдите - точно в празното място, където у свестните човеци бие сърцето!

За да не стъпи повече там, а да се обеси в подножието - на сухо дърво - като Юда!

И това ще стане! 

Утре всяка педя българска земя ще се превърне във връх Шипка.

Милена Върбанова
https://svobodnoslovo.eu




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19827140
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930