Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2023 17:51 - Откакто влязохме в ЕС и НАТО качеството на живота у нас се влоши, точно обратното на очакваното! 20 години в безвремие и договорена политическа престъпност
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 68 Коментари: 0 Гласове:
1



Откакто влязохме в ЕС и НАТО качеството на живота у нас се влоши, точно обратното на очакваното! 20 години в безвремие и договорена политическа престъпност

image

Николай  Марков

Откакто влязохме в ЕС и НАТО качеството на живота у нас се влоши, точно обратното на очакваното. След 20 годишен грабеж и тенденциозно стопяване на спестяваниията на българите запяха нова песен - еврозоната и шенген. Бързо забравиха изминалите години и не искат да говорят за тях. Този път вече сме щели да станем богати, само да ни сложат в задния си джоб и готово. Ясно е, че и това е поредната лъжа, но тъжното е, че милион българи загубиха живота си през това смъртно време. Без никаква милост от страна на окупаторите както, врочем, винаги са го правили! Безсъвестно.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Така минаха цели 20 години в безвремие и договорена политическа престъпност.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Днес вече всички наши политически лидери са мултимилионери. Кажете поне едно име на политик, който не е милионер от политиката на предателство, което върши - скрито или явно?

Орбан смрази: Български политици са взели милиард евро, за да вкарат страната си във война с Русия!

САЩ прехвърлят в България военно оборудване от Александруполис

Няма такъв, мили мои. Може да има само във вашите малки и празни главички, но в реалността няма! И няма как да има. Нещо повече, предстои най-лошото в цялата тази игра на смърт. Освен да ви ограбят под евроатлантическо ръководство, нашите хаджипенчовци ще изпратят и децата и внуците ви на война. Не техните деца, а вашите! Те ще избягат в първия удобен случай и ще си харчат откраднатите милиони, а за вас ще остане гробищата. Това е края на хилядолетната ни държава. Има само един изход - да направим неочакван избор. Фатален за всички тях и толкова внезапен, че да не могат да реагират.

Нещо такова, което заличава престъпниците! Завинаги и безвъзвратно.

Ако ще има война, нека всички подпалвачи изгорят в нея.

Няма да спра да ви питам, няма.

Вие наистина ли искате да съучаствате чрез гласуване във фалшифицирани избори на продажници, които ще взимат по 15 000 лева заплати плюс корупционните такси, а вие ще сте доволни, че ще достигнете средния европейски доход след 45 години? Защото това пише в прогнозните стратегически документи на ЕС/ това е обективно/ и няма никакво значение какво ви блее някой наш депутат-храниник, независимо колко и как ще го храним.

Разбирате ли какво ви казвам, българи? Събудете се и спрете да слушате палачите си.
http://www.budnaera.com/

***ДОЛАВЯМ НЕПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ И НЯКАКВО ПОКАЗНО ПРЕВЪЗХОДСТВО  У ГОСПОДИНА МАРКОВА! ПОНЯКОГА  С ОПТИМИЗЪМ КАЗВА ЗА БЪЛГАРИЯ,ЧЕ ЩЕ ПРЕОДОЛЕЕ И ЩЕ ПРЕБЪДЕ,ЧЕ ГРАБИТЕЛИТЕ И НАСИЛНИЦИТЕ ГИ ОЧАКВА НАКАЗАНИЕ, ПОНЯКОГА ВЕЩАЕ СРИВ,УНИЩОЖЕНИЕ...И ВЕЧНО АПЕЛИРА И ПРЕДУПРЕЖДАВА. "ПРЕДУПРЕДИХ ВИ!" АМА НЕ СИ ЛИ ОТ НАС?НЕЩО ОТДЕЛНО ЛИ СИ? ПОНЯКОГА ОБИЖДА НАРОДА! АМИ С ТОЯ НАРОД ЛЕВСКИ Е ПОСТИГНАЛ МНОГО! КОЙТО ГО ПЛЮЕ,ЧЕ Е МЕК И БЕЗУЧАСТЕН,ТОЙ ПРОСТО НЕ ЗНАЕ ИСТОРИЯТА.  "ИЗВИСЕНИТЕ" ДНЕС,НЕ ТРЯБВА ДА ПЛЮЯТ НАРОДА,А ДА ВИНЯТ СЕБЕ СИ,ЧЕ НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ГО ПОВЕДАТ! ИНДИРА ГАНДИ,КАК ПОВЕДЕ НЕГРАМОТНИТЕ ИНДИЙЦИ И ИЗВОЮВАХА СВОБОДАТА СИ!  МИСЛЕТЕ Г-Н МАРКОВ,С ПРИКАЗКИ НЕ СТАВА,С ПАРТИИ СЪЩО!   Н.М.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701062
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031