Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2023 20:37 - Press-титутките мълчат, цифрите крещят! (+ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ – БГ СУБ) 13.03.2023
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 79 Коментари: 0 Гласове:
0



Press-титутките мълчат, цифрите крещят! (+ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ – БГ СУБ) 13.03.2023      

 

Дойде време пробудените да заговорят, непробудените да замълчат. Някои от вторите, за съжаление – завинаги.

Внимателно прочетете и проникнете в цифрите. Свръх смъртността е факт в страните с най-висока бустеризация и най-много набодени.

Press-титутките мълчат, цифрите крещят!

До съвсем неотдавна press-титутките (и тук включвам не само, тези, които уж се водят „журналисти“,  и техните колеги политически мъпети и любимата ми категория „инФЛУенцъри“) не спираха да пищят денонощно числата на : „заразените от ковид“, на „умрелите от ковид“ и т.н. Интересно защо не пищяха, че на въпросния ковид никой никъде не изолира този „вирус“. Риторичен въпрос. Те пищят само за това, за което им се плаща. А, че се е плащало здраво е видно от публикации в италианската преса от миналата година.

На 2 януари 2022 година LIndipendente  щастливо ни информира, че „Публичното финансиране на вестниците се е удвоило по време на пандемията“

Il finanziamento pubblico ai giornali и raddoppiato durante la pandemia -2 Gennaio 2022 – 15:00

 

lindipendente.online/2022/01/02/il-finanziamento-pubblico-ai-giornali-e-raddoppiato-durante-la-pandemia

Там четем, че откакто „ковид“ станал основната новина, публичното финансиране на вестниците се удвоило. Тази тенденция била валидна за цяла Европа и за Италия цифрите са както следва : от 175, 6 милиона е нараснало на 386,6 милиона, тоест с увеличение от 120%.  Интересно такива цифри за България къде можем да намерим? А за материалното „подпомагане“ на инФЛУенцъри от социалните медии да манипулират хората да се включат на мястото на лабораторните плъхове с експерименталните инжекционни течности?

Във всеки случай, продължава статията, държавата харчи много повече отколкото декларира. Това можело да се види от бележка в доклада, която посочвала, че различните мерки за рефинансиране на „Извънредния фонд за интервенции в подкрепа на издателската дейност“ са довели до общо публично разпределение от 1 милиард и 813 милиона: разпределени  през 14-те години, взети под внимание (от 2014 до 2027), са 130 милиона годишно. Много повече от посоченото.

Това са огромни суми (от шарени хартийки, които нямат реална стойност, но на нас столетия ни е набивано в главите, че имат) които са дадени, за да може хората да изпаднат в състояние на масова хипноза и да се включат в крайна сметка в експеримента с инжекционните mRNA.

Тъй като става въпрос за експеримент някои държави тихомълком публикуват данни на броя на включилите се в тази генна терапия, с колко дози са се включили и какъв е броят на починалите за всеки месец от годината. Имаме данните за 2022, когато експеримента течеше с бясна сила сега можем да ги анализираме и да видим какъв е резултатът, нали?

Тук са данните за Англия: ons.gov.uk

Цифрите са публични и всеки може да си свали таблиците от сайта. Deaths by vaccination status England – coronavirus.data.gov.uk  и да си поиграе с цифрите.

Да вземем данните за месец декември 2022 по възрастови групи. Записваме процента на включилите се в експеримента и колко са починалите. Нека сега да изчислим колко статистически би трябвало да умрат и после да сравним числото с действително починалите.

И така: 290 смъртни случая и умножаваме по 0,691 и получаваме 200. Това означава, че от 290 смъртни случая,  200 ваксинирани статистически е трябвало да починат. От броя на реално починалите виждаме, че има 24 човека в повече от очакваното. В последната таблица е показана свърхсмъртността и е видно, че тя присъства  във всички групи. В първата група има увеличение с 12% на смъртността, тоест починали са повече от 12% отколкото статистически се е очаквало. Цифрите крещят, че във всички възрастови групи свърхсмъртността е завишена. С две думи ваксинираните имат завишена смъртност, която започва от 12% в групата на 18-39 годишните и стига до 3% в групата на 90+.

Ако се върнем назад във времето и направим същите изчисления за месец юни 2022 ще видим, че в групата от 18-39 години имаме по-малко починали сред участниците в експеримента, отколкото се  е очаквало. Това се е променило в рамките на шест месеца и от по-малко починали от очакваното вече имаме завишена смъртност с цели 12%. Групата на 40-49 годишните също е интересна. Тук през юни имаме 2% завишена свърхсмъртност, но през декември тя вече е нараснала на 6%.

Тук се налага изводът, че колкото по-дълго е бил „ваксиниран“ даден индивид, толкова повече нараства вероятността да се пресели в отвъдното.

Нека върнем една година назад и да разгледаме данните за декември 2021. Тогава свърхсмъртността е изглеждала по съвсем различен начин. Колкото повече вървим напред във времето толкова повече свърхсмъртността нараства и то очеизвадно тези цифри са в пъти завишени в групата на участниците в експеримента. Дори и най-платените слуги на психопатите трудно ще обяснят как така от – 14% през декември 2021 свърхсмъртността в групата на 18-39 годишните през декември 2022 вече е 12%. От декември 2022 във всички възрастови групи на участниците в експеримента има завишена свръхсмъртност.

Как стои този въпрос в групата на тези, които устояха на психологическия натиск  и не се включиха в експеримента. Вземаме данните за декември 2022 и тук ясно се вижда, че смъртността сред всички възрастови групи е по-ниска от очакваната.

Suprise, surprise – изненада, изненада! Тези, които не се включиха в експеримента противно на всички „прогнози“ (да се чете платени, поръчкови изказвания) от „експерти и инФЛУенцъри“ (да се чете платени слуги на психопатите) отказват на умрат и при тях няма завишена свърхсмъртност.

 

Има ли връзка между броя на експерименталните инжекционни течности и завишаването на  смъртността? Нека разгледаме по месеци смъртността в Англия, броят на тези, които са се бустерирали и статистически колко е трябвало да умрат и колко в действителност са умрели.

Очеизвадно е, че тук има корелация (за сороспиите : куролация) между броя на инжекционните течности и начина, по който нараства свърхсмъртността. Да ме прощава създателя на тази матрица, в която живеем, но аз бих препоръчала на всеки, който рекламираше инжекционните течности, който се хвалеше и манипулираше хората да се включат в експеримента да не се колебае сега и смело да се подложи на бустериране : Бацелова (Бацилова) и нейните последователи, които тя манипулираше в специални групи във Фашистбука, че единствения начин да продължат да живеят, е като се присъединят към експеримента на Биг Фарма; Пурко и неговите последователи, които се кикотеха на моите постове, че това е ПЛАНдемия, а не пандемия и че инжекционните течности нямат нищо общо с ваксините, а са част от генен експеримент; Кристи, която, вместо да се мъчи да яде скорпиони или може би скоро и хлебарки, нека да демонстрира какъв ще е ефекта при нея след бустера и да убеди последователите си, да я последват; Ирини Зикидикис, която ме блокира, след като я тагнах с броя на убитите от експерименталките по данни от ЕМА, може да продължи да агитира последователите си да се бустерират, точно както ги убеждаваше, че няма нищо лошо в това да се включат в експеримента.

Сега от позицията на времето, когато вече и на слепите е ясно, че пандемия нямаше (нивото на смъртност от въпросния „ковид“ (или каквото и да е) беше едва 0,6% ) и всичко беше бутафорна инсценировка, за да може хората да бъдат докарани до масова психоза и по този начин принудени да се включат в генния експеримент , тези, които агитираха и приеха да служат на психопатите – как се гледат в огледалото? Не се ли питат каква съдба е сполетяла тези, които са се подвели по техните постове? Живи ли са? Дали не са пострадали от участието си в експеримента? Знам, че не им плащат да си задават такива въпроси, но ако нещо човешко е останало у тях трябва да си ги задават. И като казах пострадали от експеримента, за тези, които не са гледали документалния филм „Безопасни и ефективни – Второ мнение“ – изгледайте го

 

Споделете го с тези, които ви агитираха. Питайте ги за тяхното „експертно“ мнение. Докога ще ги следвате? Ако не успяха да ви убедят да участвате в този експеримент, съвсем скоро (през 2024 ) ще има нов и може би тогава (ако не минат в онези кУролиращи проценти на бустерираните) може да успеят да ви заблудят. Голата истина невинаги е приятна за гледане, но пък в конкретния случай спасява животи.

Автор: Таня Тодорова

 

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

Имайте предвид, че май месец ако (като) се подпише споразумението със СЗО тогава никой няма да може да се защити от задължително «ваксини»ране, защото ще е облечено в закон
Поради тази причина ви моля споделете тази статия максимално

 

Новият световен ред във възход: Пандемичното споразумение на СЗО и какво означава то за световното население (ОБНОВЕНА)


Поредна много добра статия на Таня Тодорова, в която се описва начинът, по който ще ни поробят Идва ли Новият световен ред през задната врата на Световната здравна организация? Между 5 и 7 декември 2022 г. (WHO Director-General’s opening remarks at 3rd meeting of the  Intergovernmental Negotiating Body (INB3) – 5 December 2022 (WHO Director-General’s opening remarks at 3rd meeting of the Intergovernmental Negotiating Body (INB3) – 5 December 2022) представители на държавите-членки се срещнаха, за да изработят глобално пандемично споразумение, което освен всичко друго предвижда задължителна ваксинация срещу коронавируса. Очаква се споразумението да бъде подписано през май 2024 г. Критиците подозират, че …



https://thebulgariantimes.com




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19828466
Постинги: 45046
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930