Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2023 16:15 - И ще дойде ден, когато ще се усетиш, българино, че отново си бил заблуден от един показен и измамен фалш!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 101 Коментари: 0 Гласове:
0



И ще дойде ден, когато ще се усетиш, българино, че отново си бил заблуден от един показен и измамен фалш!

image xrisi 10:09 | 14 мар 23 4991  

И ще дойде ден, когато ще се усетиш, българино, че отново си бил заблуден от един показен и измамен фалш! Въоръжете се с търпение да прочетете написаното и след това коментирайте! От няколко дни бивам упрекван и хулен с всякакви изразни средства от ръководството и членове на Възраждане, което ме ласкае. Това е в пълно противоречие на обратното, което твърди Дренчев, че са коректни, усмихнати, не използват езика на омразата и обидни квалификации, а в действителност се случва точно противното.

Според нивото на интелектуалния капацитет. Сега, уважаеми членове и симпатизанти на Възраждане, подкрепям и заставам на Вашата страна в идеите, които защитавате, но категорично не приемам двуличието, високомерието и горделивостта на елита Ви. Съгласен съм, че групата на Възраждане до 25 януари винаги е гласувала против помощта за Украйна и че на първо четене са против поправките на ЗОВС, но само след една седмица се обръщат на 180 градуса и подкрепят поправките.

Въпросът е кое наложи тази промяна и кой натисна копчето? Няма да се спирам в детайли на поправките, видимо на пръв поглед са незначителни, но аз твърдя те са съществени и развързват ръцете на всяко правителство да взема решение за изпращане на български военнослужещи на война. По същество и в предишните членове на закона се даваше право на българската армия да участва в международни мисии, но процедурата за вземане на подобно решение беше усложнена. "Козметичните" промени конкретно казват български формирования ще участват във военни операции в съюзнически формат, както извън територията, така и на територията на страната. Тя, БА е задължена да пази териториалната цялост и държавния суверенитет, какви поправки са необходими, никакви!?

 

 

Другият съществен елемент, че в съюзнически формат ще се предоставя евентуално командването на българските формирования на чужди командири и щабове. Тук ще дам пример нашият стратегически съюзник САЩ никога не са разрешавали американски войник да бъде под чуждо командване.Та, да си дойдем на думата, ако не се планира изпращането на български военни формирования да участват в конфликта в Украйна, кое наложи тези бързи поправки в ЗОВС и защо Възраждане на второ четене си променят позицията? Ето това, което ме кара да вярвам, че се постъпва подмолно и зад гърба на народа. Според мен по този начин те станаха част от коалицията на войната. Сегашните им аргументи издишат от всякъде, като оправдание. Не желая да се спирам в подробности и за другите странни решения и постъпки на ръководството им, които се разминават драстично с проповяданите идеи и цели, но ще припомня някои от тях - даряването на субсидията за инвитро, ваксинираните депутати, сметките в Евро, слагането на челни позиции и вкарване, като депутати членове на семействата, странни съвпадения в гласуванията с тези, срещу които уж се борят.

Това е една малка част от фактите, които не ми дават основание да вярвам в ръководството на Възраждане и да изразявам своето мнение, което е неотменно мое право. Ако бяха истински загрижени за Отечеството и народа ни те трябваше да предложат формула за единение с всички родолюбиви партии и движения, а не да се държат високомерно. Явно това е целта им да сме разединени и противниците ни да спечелят. Това е моето лично мнение в най-общ вид. Не желая да обиждам в личен план, който и да е, но и няма да мълча и ще давам гласност на всякакви задкулисни договорки.

Не членувам в партии, бил съм член на БКП от 1985 до 1990 г., да бил съм кандидат като гражданин в листите на ВМРО и Патриотичната коалиция, както и сега съм кандидат в една много добра коалиция - автентична и пробългарска с ясно изразени симпатии и признателност към Русия и няма да го отричам, защото съм честен и искрен, а не както другите и то партийни лидери да си крият политическата биография. Аз съм за България, моето Отечество! Неутрална България с номер 6!

Димитър Шивиков https://svobodnoslovo.eu



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19840646
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930