Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2023 19:05 - Британски депутат и американски кардиолог: САЩ да бъдат разследвани за Ковид пандемията и нарушаване на Договора за биологичните оръжия
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 68 Коментари: 0 Гласове:
0



Британски депутат и американски кардиолог: САЩ да бъдат разследвани за Ковид пандемията и нарушаване на Договора за биологичните оръжия

image
  • Автор: Гласове
  • 15 Март 2023
 

Британският депутат Андрю Бриджън и американският кардиолог д-р Ричард Флеминг


Депутат и американски кардиолог призовават парламента на Обединеното кралство да потърси отговорност от правителството на САЩ за нарушаването на Договора за биологичните оръжия

Депутатът от Обединеното кралство Андрю Бриджен и американският кардиолог д-р Ричард Флеминг съвместно призоваха Камарата на представителите на Обединеното кралство да потърси отговорност от правителството на САЩ за пандемията от коронавирус и използването на експериментални генетични ваксини. 

В прессъобщение от 13 март 2023 г. г-н Бриджен и д-р Флеминг - физик, интернист, кардиолог и ядрен кардиолог - насърчават и Конгреса на САЩ да разследва финансирането на Ковид от САЩ и подчертават, че британските граждани плащат цената за американската програма за биологично вирусно оръжие и генетична ваксина, финансирана от NIAID и Министерството на отбраната на САЩ.

 

"Или САЩ ще потърсят отговорност от своите престъпници, или ние трябва да потърсим отговорност". 

"Броят на смъртните случаи в света от вирусното биологично оръжие е над 6,7 милиона, включително над 203 000 смъртни случая в Обединеното кралство. Въз основа на информация отпреди 3 месеца (октомври 2022 г.) в Обединеното кралство са регистрирани повече от 2400 смъртни случая след употребата на генетични ваксинални продукти, които са копия на американското биологично вирусно биологично оръжие", се казва в изявлението.

В изявлението също така се отбелязва, че в системата "Жълта карта" са докладвани 1,6 милиона нежелани реакции след инжектиране на "генетичните ваксини".  То продължава:

"Призоваваме Парламента да потърси отговорност от страна на правителството на САЩ за нарушаването на Договора за Конвенцията за биологично оръжие, довело до пандемията Ковид и безпрецедентното използване на експериментални генетични ваксини, които превръщат червените кръвни клетки в сиви и предизвикват съсирване на кръвта при контакт, като по този начин причиняват увреждане на сърцето, включително прионова болест (амилоидоза) и миокардит, инсулти, рак, спонтанни аборти и смърт."
 

По-долу е изображение на пълното съобщение за пресата. 

image

 

Съобщението за пресата следва туит на г-н Бриджън от неделя, в който той потвърждава, че по време на посещението си във Вашингтон в края на миналата година е бил "информиран, че Министерството на отбраната на САЩ е отговорно както за вируса, така и за ваксините. Посочен е Форт Детрик. Също така и съоръжение в Канада. Очаквам до края на месеца да започнат наказателни производства срещу много политици и длъжностни лица, които са отговорни по целия свят."

I can confirm that during my visit to Washington DC last Christmas/ New Year I was informed that the US DoD were responsible for both the virus and the vaccines. Fort Detrick was named. Also a facility in Canada. (1/2)

— Andrew Bridgen (@ABridgen) March 12, 2023

 Източник: expose-news.com  https://glasove.com




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19804844
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930