Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2023 18:13 - Кадиров: Оказва се, че жителите на Донбас, включително децата, е трябвало да загинат под бомбите на въоръжените сили на Украйна и в никакъв случай не трябва да
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 161 Коментари: 0 Гласове:
0



image Кадиров: Оказва се, че жителите на Донбас, включително децата, е трябвало да загинат под бомбите на въоръжените сили на Украйна и в никакъв случай не трябва да напускат опасните зони

19.03.2023
  Рамзан Кадиров:

 

“Оказва се, че жителите на Донбас, включително децата, е трябвало да загинат под бомбите на въоръжените сили на Украйна и в никакъв случай не трябва да напускат опасните зони.

 

Това не е мое изявление, така смята Международният наказателен съд в Хага. А спасяването на децата на Донбас те квалифицират като депортиране. Разбира се, винаги съм знаел и съм казвал, че на Запад всички каубои са подвили опашки от страх, но тук новината не е странна, а по-скоро нелепо абсурдна; бомбардирането на деца не е престъпление, но спасяването им е депортиране.

За тези деца, другари хагски паразити, трябваше да номинирате Владимир Владимирович за Нобелова награда за мир. Ние в Русия вече приютихме и нахранихме децата на Донбас, изпратихме ги в училищата. А вие дори украинските бежанци не можахте да приемете по човешки в Европейски съюз.

 

Макар че, какво да вземат от вас? Международната съдебна инстанция показа, че тя няма независим статут, а ловко се поддава на задграничния господар, бързайки да изпълнява командите му. Освен това, толкова бързаха да оближат ръката му, че не намериха време да отработят формулировката.

 

Цялата тази помпозна демокрация и либерализъм е лъжа и циркова клоунада. ЕС, НАТО, ООН и други подобни организации и сдружения отдавна са доказали, че не са независими, безпристрастни, нецензурирани. Изпълнявайки заповедите синхронно и винаги еднополюсно. Отново и отново показвайки истинското си лице. Това са просто различни марионетки, които контролират отвътре една и съща ръка на Запада.

 

Призовавам нормалните граждани на Европа (нормални във всеки смисъл, психически здрави, без мъгла в главите и гащите) да вземат положението в свои ръце и да сменят тези марионетни режими. Изграждайте нови държави с чисти доктрини без каквито и да било отклонения, малцинства, прогнили под чужди амбиции, Русия ви е приятел, а не враг. Ето за тогава не трябва да се страхувате от нея.

 

Дотогава се страхувайте.

 

Да, почти забравих, можете поне лактите да си изтриете, разписвайки вашите заповеди. Тук времето не ни променя. Путин е НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ! Русия – СИЛА!”

 Informiran.net




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19827430
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930