Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2023 18:06 - Всичко, което ви трябва да знаете за подкрепата на Вашингтон и Глобо-хомо за Украйна – с думите на самите „елити“
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 427 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всичко, което ви трябва да знаете за подкрепата на Вашингтон и Глобо-хомо за Украйна – с думите на самите „елити“

25.02.2023 г.

„Единствената разлика между другите случаи на намеса на Вашингтон и наскорошната намеса в Украйна е, че този път може да предизвика Трета световна война или още една пълномащабна война в Европа, която да доведе до поредно масово убийство на бели европейци в собствените им родни земи.“ – Преводна статия на Крис Блек

image

Какво каза Байдън в своята реч? Целта е да се „запази демокрацията“ и „свободата“ на Украйна да бъде гейска и еврейска. Още не мога да повярвам, че някой в нашите среди продължава да мисли, че Вашингтон подкрепя Украйна, за да „спаси украинския народ от геноцид“, когато реално там не са подложени на геноцид, нито им се помага чрез удължаване на войната.

Дори по-смехотворна е идеята, че Вашингтон подкрепя Украйна, за да спаси конкретно бели хора от изтребление. Говорим за същия режим, който активно участва в замяната на белите по света и у нас.

Да, точно така

Наистина съжалявам нормалните украинци, които са заложници на Вашингтон в тази прокси война. Но това не означава, че съм длъжен да взема страна в конфликта или да приема официалните приказки на Вашингтон. Тежкото положение на украинския народ е само една нишка в кълбото от прежда, в което повечето други нишки са лъжи и пропаганда.

За обикновения украинец войната може да бъде въпрос на живот и смърт. Съмнявам се, че там се интересуват много от опорните точки на Вашингтон за „свобода“ и „демокрация“ или от манията за величие на Зеленски, особено когато

до голяма степен Вашингтон поначало е виновен, че те са в това положение

В общи линии подкрепям идеята за независима Украйна, но на практика не мога да направя компромис с моята анти-Вашингтон позиция. Именно Вашингтон съсипа перспективата за суверенна Украйна, когато инсталира марионетни правителства на ЦРУ и разпали продължителната гражданска война, която предшестваше руската инвазия.

Далеч от това да са „руски опорни точки“, моите наблюдения са, че тук просто имаме преразказ на същия филм, който сме гледали толкова много пъти в толкова много други държави.

Украйна не е уникална в това отношение

Държавният департамент, Министерството на отбраната и ЦРУ на САЩ са правили същата рутинна операция в десетки други държави. И няма нищо, което можете да кажете, за да ме накарате да ги подкрепя, било и „само този път“. Не беше редно, когато го правеха в Латинска Америка, не беше редно в Близкия изток и продължава да е погрешно и сега.

image

Единствената разлика между другите случаи на намеса на Вашингтон в разни държави и наскорошната намеса в Украйна е, че този път може да предизвика Трета световна война или поредна пълномащабна война в Европа, която да доведе до масово убийство на бели европейци в собствените им родни земи.

Забравете за шестте милиона. Нека поговорим за двадесетте милиона и петдесетте милиона… А този път само един Бог знае колко много ще бъдат.

Автор: Крис Блек

Превод: Иван Стаменов

Източник: Investment Watch  https://www.otizvora.com/2023/02/15286




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. bojinkata - С мерак и българите да се набутат в ...
24.03.2023 09:26
С мерак и българите да се набутат в месомелачката!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19845126
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930