Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2023 17:13 - Читатели на “Гласове”: Когато бият демонстранти във Франция, това е демокрация. Когато бият демонстранти в Русия, е диктатура
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 48 Коментари: 0 Гласове:
0



Читатели на “Гласове”: Когато бият демонстранти във Франция, това е демокрация. Когато бият демонстранти в Русия, е диктатура

image

"Протестиращи французи запалиха кметството на Бордо + Търси се леля, която да черпи с курабийки протестиращите"; "Американското посолство оглушително мълчи за насилието употребено от режима на Макрон срещу протестиращите свободни френски граждани. Генералния секретар на НАТО и той упорито мълчи като риба, иначе не можеш им затвори зиналите усти"; "Изглежда, Макрон и Френските граждани не споделят едни и същи евроатлантически ценности"; "За пореден път Европейският съюз ще се обозначи като участник във войната срещу Русия. Надяваме се, най-после президентът Радев да повтори призивите си за мир не само в България, но и на заседанието на Европейския съвет, с което да оправи малко имиджа си в страната след връчените ордени на посланиците на Украйна и САЩ": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Тарильома

Французите загърбиха жълтите жилетки и избраха Макрон. Той катастрофира Франция в Африка, подложи я под САЩ, включи я във войната в Украйна, но французите нехаеха и пак го избраха в 2022г., а правителството му започна да управлява заобикаляйки Националното събрание. Сега се усещат, че нещо е станало?!

Мери

Като гледам, едва ли е само за пенсионната им реформа.

лекарството

Браво на французите. Не случайно д-р Гийотен там е изобретил уредът, който лекува всякакви наглеци и кретени, тероризиращи народите си. Да го имат предвид натовците, бандеровците и евроатлантиците. Защото хората търпят, търпят, пък им писне.

@Протестиращи французи запалиха кметството на Бордо

+ Търси се леля, която да черпи с курабийки протестиращите.

Изглежда,

Макрон и Френските граждани не споделят едни и същи евроатлантически ценности.

Рене от съпротивата

Американското посолство оглушително мълчи за насилието употребено от режима на Макрон срещу протестиращите свободни френски граждани. Генералния секретар на НАТО и той упорито мълчи като риба, иначе не можеш им затвори зиналите усти.

Ха-ха! Много точно!

Макрон си има бабичка в къщи и началник във фамилията Ротшилд и не му пука. Когато бият демонстрантите във Франция и в Нидерландия, това е демокрация. Когато бият демонстрантите в Русия, това е диктатура/автокрация.

Това, че Конституцията

познава само биологичния пол, не означава, че правото на ЕС, което българският съд прилага редом с националното, не познава социалния пол. Тепърва ще плащаме обезщетения за популизма на част от политиците и тесногръдието на част от конституционните и върховните ни съдии. Някой трябва да ограничи щетите. Най-подходящи за целта са съдиите от общите и административните съдилища.

Валентин Христов

Една от най-уважаваните професри на България по генетика в 7/8 Студио Х,много точно и ясно обясни,че Господ Бог/за мен/,за други е приридата,същеатвуват само два вида пола-мъжки-хормозоми и женски-хормозоми.Ако искаш се направи на жена или мъж,ако искаш се направи и на марсианец,все тая.Или си се родил мъж или жена.И в двата случая на какъвто и да се обърнеш все трябва да взимаш хормони от пола който си се родил за да се подържаш. Така че, моля съдиите не се месете там където не ви е работата.Няма и не съществува-трети пол.Другото е САТАНИЗЪМ и СЛУГИНАЖ ЗА МНОГО ПАРИ И ВЛАСТ.

обозначаване

За пореден път Европейският съюз ще се обозначи като участник във войната срещу Русия. Надяваме се, най-после президентът Радев да повтори призивите си за мир не само в България, но и на заседанието на Европейския съвет, с което да оправи малко имиджа си в страната след връчените ордени на посланиците на Украйна и САЩ. Другото е лицемерие!

Делта

"Ако подкрепата на САЩ отслабне, ще отслабне и подкрепата от редица европейски страни........" С едно просто изречение - ако господаря изчезне, слугите ще изчезнат също и ще отидат ...... при друг господар. А ние като сме слуги на слугите какво ще правим?

Калоян

Боже ,боже щели да арестуват Путин , да видим как ще стане . А всички Американски президенти , които водеха незаконни воини къде ли не , що никой не им потърси отговорност ?Нима не си спомняме , Югославия , Ирак , Виетнам ,Либия , Афганистан , Сирия и редица други . Що никой не потърси отговорност на Американските войнолюбци и военнопрестъпници ?

Съдилища всякакви има сега и е имало в историята

затова че някъде имало съд не значи годен да съди, затова и държавите свободно избират чий съд да признаят. А за съда в Хага е известно, че по тази причина той няма юрисдикция над американски граждани, затова той никога досега не е обвинили нито един американски гражданин, дори след СВО-тата на Сащ и Нато по света, дори след разкритията за мъчения за затвора Абу Гариб, дори след видео материалите за военни престъпления в Ирак показани от Асандж. Защо досега не направи същото, което сега е направил срещу Путин? Нали уж е съд за даване на справедливост? Защо? Отговорете си сам за да разберете защо не всеки съд заслужава това име.

Състав на престъплението

Путин е извел деца с украинско гражданство в РФ, за да ги яде ли, или да ги прехвърля в галера да да гребат като роби? От мотивите на съда не става ясно защо е престъпление да ги изведе от зона на военни действия? Не е питал Зелнски дали да му ги остави да ги обстрелва по блокпостове, докато чакат да преминат в контролираните от руснаците територии, или в Донцек, докато чакат автобуса.Какво значи незаконно прехвърляне на територия на РФ, ако децата са от Мариупол, да речем. Ленчето на Зеленски отдавна ги дрънка тия и все без правен контекст и позоваване на някакъв конкретен състав на престъплението.

Оле Отвори Очички

НЕ МОГАТ нас българите, да ни набутат. Такава буря ще стане, че може и да има линчуване по базите им. Хората са настръхнали и в лични разговори това е първа реплика, преди цените, без оглед на политическа окраска. Затова е и напъна някак да се пролее кръв между нас и руснаците. Но и това няма да помогне защото вече всичко е в контекст и дори ще има "backfire" ако опитат. Изобщо не става дума за русофилство само по себе си. На всички им писна наглоста и "дърварското" насилване.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19830502
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930