Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2023 18:44 - Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис предлага закон за забрана на цифровата валута на централната банка
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 84 Коментари: 0 Гласове:
2



Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис предлага закон за забрана на цифровата валута на централната банка

 

„Тук съм, за да призова законодателната власт да приеме законодателство, което изрично да забрани използването на CBDC като пари в рамките на единния търговски кодекс на Флорида“, каза ДеСантис.

ДеСантис критикува идеята, че правителството има „пряк поглед върху всички потребителски дейности“.

„Какъвто и да е начин, по който могат да влязат в обществото, за да изпълняват дневния си ред, те ще го направят […] Откъде знаем? Защото сме виждали това да се случва в други части на света“, обясни ДеСантис.

ДеСантис посочи, че централната валута не е същата като традиционната криптовалута , която е децентрализирана.

Той също така заяви, че всеки CBDC, емитиран от чуждестранен резерв или санкционирана от правителството централна банка, ще бъде забранен съгласно предложението.

„Това ще гарантира, че всяко усилие за приемане на световна цифрова валута никога няма да се случи в свободния щат Флорида “, каза той.

 

ДеСантис призова други щати да приемат подобно законодателство и да отхвърлят всякакви промени в техния единен търговски код, който официално ще признае цифрова валута на централната банка.

Източник: https://insiderpaper.com/ron-desantis-proposes-law-to-ban-central-bank-digital-currency/

ТОВА Е СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ АКО НЕ ИЗБИРАТ МАШИНИТЕ НА СОРОС И ГЕЙТС

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ Бърз факт: SVB е била с максимален рейтинг, преди да фалира. Толкова за мЪдис и всички “рейтингови агенции“. Всичките тия глупости с колапса на банките са режисирани и са с една-единствена електронна цел – стадото да приветства дигиталните валути  (ЕЦБ заяви официално,-че еврото ще е цифрово) на банкстерите в предстоящия електронен концлагер…

CBDC – дигиталната валута/дигиталният концентрационен лагер (ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА


„Светът е управляван от една печатница и дузина ненормални печатари“, – Димчо Димов Когато чуете  “TheGreatReset” (RE:SET) , така нареченото „Голямо зануляване“ – какво ви идва наум? Кое точно ще ни зануляват? Мозъчната активност, която у мнозина отдавна е не занулена, а направо приключила? Нашето съществуване, за да не хабим ресурсите на планетата, които шепа психопати-печатари са решили, че им принадлежат? Кое е това, върху което пълна власт имат психопатите-печатари, а на нас ни се внушава, че уж и ние имаме някаква власт? Да, това, което без съмнение може да бъде занулено са нашите банкови сметки. „Голямото зануляване“ има смисъл …
https://thebulgariantimes.com



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19786076
Постинги: 44942
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930