Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2018 16:57 - “Мамата на нацията” https://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 313 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
“Мамата на нацията” Публикувано на 08.10.2018 в България image

Председател на Парламента, министър на правосъдието.

“Мамата на нацията” – Цецка с фалшивата диплома, която като партиен рабфак-активист и член на БКП била “закърмена с европейските ценности от най-ранно детство” (цитатът е неин).

За нея Русия е столица, а Брюксел е държава-член на ЕС и НАТО.

Положението е “цъфнал ГЕРБ” на пиянска партийна вечеринка, в нейно изпълнение.

Смешно ли ви е?

Смейте се. Но започнете от себе си.
Тя беше не само кандидат-президент на ГЕРБ и поклонник на Хилъри Родъм Клинтън, но и министър на правосъдието (с фалшива диплома за висше юридическо образование). Беше даже и председател на Парламента.

 

image“Две дипломи – едната е фалшива” (Богомил Бонев). Дипломата на Цецка Цачева е фалшива. Няма такова изписване на номера на Дипломите по това време, и никой не може да потвърди, че е бил в класа на Цецка Цачева като неин колега в Юридическия факултет тогава. Няма как и да е завършила право за периода 1978-1982, както е указано в дипломата и  

Затова и правосъдието вече е “правите съдим, пускаме кривите“, а Парламента е Парлама-Мента – политически Джурасик-парк, само че карикатурен и омерзителен – да ти се прииска да го запалиш.

Защо ли?

 

Огледайте се около вас: със сигурност с лекота ще намерите хора, гласували за ГЕРБ по един от двата начина: или наистина, в урните, или като е отишъл за гъби. Вторият начин е много по-ефективен.
Такива има в най-близкото ви обкръжение: приятели, по работа, в къщата ви дори.

Питайте ги – защо, бе, хора, защо?
И ще получите дежурните идиотски отговори “ами за кой, ако не за тях”, “ами, има ли значение”, “Само те са силни, и могат да направят нещо”.
Пълна победа на дерационализацията. До степен да не можеш да направиш разумен и полезен избор за себе си дори.

Заслужаваме си ги. Не се смейте – те са избрани, овластени и даже харесвани от нас! От хората около нас! Даже от хора в семейството ви!

Затова само за няма една седмица убиха зверски журналистка (търсим поредния клошар, за да скрием поредния поръчител, разбира се), министър на вътрешните работи става човек, който не смее да каже ясно в едно изречение “не съм бил шофьор и охрана на Мето Илиенски”, суданец-американски наемник напада жени по улиците на София (и го пускат, разбира се), в София стават престрелки. Сигурен съм, че пропускам още толкова, защото не следя не само криминалната хроника, но даже и телевизия и радио не слушам/гледам.

Но вината за всичко това е наша, разберете го!
От там започнете, преди да се смеете, или да псувате!

От ЛИЧНАТА отговорност!

На ВСЕКИ един!

Автор: Д-р Пламен Пасков




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19855324
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930