Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2013 11:12 - Всичко си е наред: самоизбралата се досегашна власт отново е незаконна Лъчезар Антонов http://www.dnes.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 916 Коментари: 0 Гласове:
1



Държавната власт в България не произтича от народа. И причината е проста - избирателната система е псевдодемократична. Не стига това, ами и изборите редовно биват фалшифицирани. Резулттатът от това е че интернационалната върхушка използвайки като трансмисия и марионетка част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност си е присвоила осъществяването на народния суверенитет.  

Тази подмолна власт осъществи интервенция в България преди двадесет и няколко години и наложи прогресивно ограбване на територията. Те дойдоха тука, те нахлуха тука, те си навряха носа в нашия двор, когото разградиха и издигнаха идеологическия пропаганден девиз за малката, сладка и отворена българска иконимика. Колко им е хубаво да бъде така, да няма съпротива срещу ограбването което наложиха, след като те дойдоха и предявиха претенциите си над собствеността в нашия двор. А ние не предявихме претенцията си над собствеността в техния двор, но все пак ни пуснаха за чистачи, перачи, лайнари и проститутки в техния двор. Незаконнородени, разбира се. Незаконнородени сме там, незаконнородени сме тука. И все прислуга на висшите народи, на арииците и аристократите от Западана Европа и САЩ.  

Поредният антибългарски парламент си е подготвил поредните циркаджийски номера. Ще ни разиграват май театрото на орел рак и щука. Ето го Станишката - след управлението на Бойко се възвръща на бял кон. Той и без друго пак си беше тука. Едно рамо от европейската левица, как му дойде като орден! Волен Сидеров ще ни баламосва, че е единственият противник на колонизацията на България. Неговата роля е да бъде кучето което вечно лае и никога не хапе. Или ако се случи да захапе, ще ни захапе пак нас, а не тоя когото трябва. Сега Волен ни обяснява, колко е мъдър българския народ (въпреки че изборите пак са фалшифицирани) и как не бил дал властта на никоя партия. Според новата теория на Волен, българският народ си има собствен координационен социологически център. Лошото е че всичко това подготвя едно голямо измиване на ръцете на целият парламент. Старите муцуни в тоя парламент хем ще са упрявлявали, хем няма да са управлявали. Може би те знаят какво предстои и че то не ще им донесе възможност да си правят реклама.  

Вече три петилетки Волен е в парламента. Преди това още едни три петилетки беше редактор на разни офоциози. Т.е. партийни вестници и частни корпорации.

След още три петилетки, Волен Сидеров ще си се пенсионира и ще взима и депутатска пенсия. Плюс натрупаното в резерв. Ако му е кеф може да припечелва и нещо допълнително от време на време, по някоя от многобройните телевизии, през които той преминава, преди да ги заклейми. И в ония бъдещи времена пак ще се чува познатото "Българи, битката за България продължава!" И някои дългогодишни почитатели на Атака, вече немощни старци, ще се умиляват пред телевизора и ще викат от терасата към комшиите: "Атака!" 

В по-непосредсвено бъдеще на хоризонта се очертава личността на Орешарски (присвоила си осъществяването на народния суверенитет за втори път). Той ще извади по едни пет лева за най-беднитете и това някак си ще се окаже достатъчно, за да успеем да си закърпим най-големите дупки на гащите. Магьосникът Орешарски, великият Орешарски! Като него втори няма, защото никой не може от нищо да направи нещо. И затова само той се наема, а агитката на пропагандата започва да вика за него. Но да ги замеря с въпроса, който Иван Костов наскоро зададе: "Защо Орешарски сега ще може, след като преди не можа?" 

Те всички в сегашния парламент, както и в предишния, по-предишния и т.н. са незаконно присвоили си осъществяването на народния суверенитет.

В стремежа си да работят срещу волята на българския народ, те работиха успешно.

Те отмениха де факто общочовешките ценности: свобода, мир, хуманизъм, равенство, справедливост и търпимост;

потъпкаха правата на личността, нейното достойнство и сигурност;

разрушиха националното и държавното единство на България;

и създадоха недемократична, тоталитарна и антисоциална държава. 

Т.е. те погазиха конституцията, наложиха беззаконие. Има ли някой който да се съмнява, че това е така? И има ли някой, който да се съмнява, че това са престъпници? На какво са готови тия за да се измъкнат от това, което самите те много добре знаят, че ги чака? Дали са готови да ни вкарат във война? 
И когато това се случи, както се е случвало много пъти в условията на псевдодемокрация, когато се и изтрепем, попитайте Михаил Константинов (ако го срещнете някъде), защо се изтрепахме, след като демокрацията съществува с цел да не се изтрепем?





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19858053
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930