Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2013 21:32 - Един съвет към протестиращите. Автор: podvodni
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1217 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Четири дни нестихващи протести. Четири дни, народа показва своята сила.Четири дни народа управлява своята страна.
Или, поне така си мисли.
Независимо от цялата еуфория която се лее в нетпространството и медиите, остовом на предишните си позиции. Протеестите са желани, предизвикани и управлявани. Всеки който е следил внимателно процесите в НС, от самото му конституиране до ден днешен схваща за какаво иде реч. За много от хората, които се намират под непрекъснат контрол, певедението на партии и правителство е съвсем логично и се заключава само в простата фраза - Те знаят само да крадат! Елементарно, но и съевременно с мъничка доза истина. Защото се подготвя поредната кражба от народа. А именно- На нашата държава.
Утре 19.06.2013 ще бъде интересно на протеста, но най- интересно ще бъде в Събота срещу Неделя.
Така е планирано, така и ще стане. "Народа" няма думата!
Някоии ще попитат - Добре де, какво предлагаш, да спрем да протестираме?

Реално целият народ се намира в един много интересен капан. Ако остави нещата такива каквито са, положението никак няма да се подобрява, но ако предизвика оставка на правителството, положението ще се влошава все повече.
Много интересна ситуация, но изход има.
И той е - да се работи много здраво и безпощадно със скалпела. Или меча, ако така
е по-разбираемо. 
Но за това все още времето нее узряло.
И докато чакате да узрее и се готвите за поредният протест след края на работното време, ей така, в обедната почивка, отскочете до банката и си приберете парите, да бъдат по-близо до вас. Тези които не ги мързи, могат да си ги обърнат в някоя валута.
За всеки случай!

Отделно от това се готви нова измама за българския народ,наречена нова десница!И знаете ли кои са нейните родители? Ами същите,които до сега създаваха  "бъдеще" за народа, "партиите",които да го обгрижват,като тази на кунева и боко,като цялата виртуална политдействителност,която от елита,до последния селски кмет-мародер е тяхна работа! Това е главно българомразеца Сорос и десетките негови НПО-та ,политинститути,формации и всякакви фондове,тинк-танкове и прочие философски  идеологически,политологически,проститутски миш-маш центрове!Добре платени и сладко говорещи! ТА ВНИМАВАЙТЕ! Не само политиците,и политолозите и всякакви техни подлоги без значение с каква насоченост са и още други има-ЛЕГИОН СА,ТЕ ВСИЧКИ ИМАТ ЕДНА ЦЕЛ-ДА ВИ ЗАБЛУДЯТ,ДА ВИ ВКАРАТ В ТЯХНАТА ОРБИТА,ДА ВИ ОТНЕМАТ ПОРЕДНИТЕ ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА ВИ,ДО КАТО НАКРАЯ ВИ ПРИБЕРЕ МАЙКАТА ЗЕМЯ,КОЕТО Е И ТЯХНАТА ЦЕЛ! НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ,НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ! иМА ЛИ ЧУЖДО ИМЕ-АУТ! АКО ГО КРИЕ-ПАК АУТ! И ВНИМАВАЙТЕ ЗА ЧЕСТНИТЕ И ИСКРЕНИТЕ,БЕЗГРЕШНИ НЯМА,ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗЯТ!
  Н.М.



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19916777
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930