Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2013 19:41 - Меглена Кунева: Няма европейски гражданин и компании, които да чакат на границата, за да започнат да купуват българска земя Автор: fascindoo
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 698 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Меглена Кунева: Няма европейски гражданин и компании, които да чакат на границата, за да започнат да купуват българска земя  
/Манипулативни курвенски приказки!При това,тази мърша,не е българка! Както  всички,които искат да продаваме НАШАТА ЗЕМЯ! Толкова много либерастия,че ще ни изгонят от къщи,нахалните гости! РАЗБИРАТЕ ЛИ,ТЕ ЧУЖДЕНЦИТЕ У НАС,НЕБЪЛГАРИТЕ,КРЕЩЯТ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРОДАВАМЕ,НАШАТА,БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ! НА ТЯХ ЕСТЕСТВЕНО! ЩЕ ПРОДАДЕМ И ПОСЛЕ...ПРОСТО ЩЕ БЪДЕ КЪСНО НАРОДЕ,НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА НИ ПОМОГНЕ,НИТО ДА ЧУЕ ВОПЛИТЕ НИ,НИЕ ПРОСТО.. ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ!!!... бел моя- Н.Москов/

Това заяви в неделя председателят на Движение "България на гражданине" Меглена Кунева по повод европейския скандал с решението на парламента да удължи мораториума за продажба на земя на чужденци.

image

Ма, има си хас да има, пък и да чакат на границата, за да започнат да купуват българска земя, като ББ и Миро Мършата отдавна са направили списъците.

Защото:

Имало едно време през 2009-та... и дойде...

И то дойде Бойко, взе си за земеделски министър Мирослав Найденов или както още е по-известен - Миро Мършата, заради нелегалния внос и продажбата на 75 т. заразено 25 годишно дълбоко замразено месо от Ирландия през 2006 г. и както писа в-к. „Десант”, двамата опънаха табелата:

„Продава се държава! Лице за контакти: Б.Б.”.

image Мършата не само ни тровеше с развалени меса и храни, но заложи продаването и на земята ни 

На 19 април 2011 г. „Десант” написа:

„Продава се държава! Лице за контакти: Б.Б.”.

Поводът бе намерението на правителството да продаде остатъчния дял в енергийните дружества.

ГЕРБ и Миро Мършата слагат на тезгяха и земята ни!!!

Но никой от нас не е предполагал какво се задава. А оказа се, очаква ни и разпродажба на българската земя. Буквално!
Към тезгяха се засилват ниви, полета, почва, върху която от векове израстват българи.

Този път лицето за контакт е земеделският министър Мирослав Найденов. Или още както е известен - Миро Мършата, заради нелегалния внос и продажбата на 75 т. заразено 25 годишно дълбоко замразено говеждо от Ирландия в България през 2006 г. Дисциплинарно уволнен, но назначен от пожарникаря в Кметство София-град, а по-сетне и за министър. Очевидно за "особени заслуги".

В първите дни на юни 2011 г. той бе в Израел и превърна посещението си в борса, където да изложи „стоката”.

Но да се чудим ли?

В средата на май Найденов се видя и с китайска бизнес делегация. След срещата стана ясно, че корпорация от азиатската страна иска да арендува или купи 12 000 във Видинско и около 40 000 декара край Ямбол. Найденов щастливо потриваше ръце.

Според „Fermer.bg” - (умишлено цитираме сайта, тъй като фермерската общност добре е запозната с делата на министъра) - на сергията са сложени 1 млн. декара. Те са една трета от общия Държавен поземлен фонд. Тях правителството се мъчи да бутне на когото свари.

Няма скрито покрито:

„Израелските компании проявяват интерес към покупката на земеделски земи в България. България разполага с държавни земи, които в кризата държавата не може да управлява добре и възнамерява да продава част от имотите на Държавния поземлен фонд.”,

съобщи най-официално и спокойно пресцентърът на Министерството на земеделието след срещата на Найденов с израелския му колега Шалом Симхон.

Какво излиза?
Заради некадърността, мафиотското управление и нискочелието на управляващата партия, държавата ще разпродава земята си.


При встъпването си в длъжност Найденов обеща да разследва далаверите с поземления фонд, наследени от тройната коалиция.

Резултатите не са известни.
Обеща и да раздаде земята на нуждаещи се български фермери, т.нар. малки стопанства. Вижда се, че и това няма да стори. Декарите плодородна българска земя, засилени към пазарската сергия, са най-голямото олицетворение на престъпното отношение на държавата към собствените си ресурси.

Като си продадем земята, престават да бъдат наши хлябът, плодовете, зеленчуците, а и всичко, върху което стъпваме и живеем. Чуждият собственик ще си гледа най-вече своя интерес - ще изнася печалби, ще сее и обработва каквото и както поиска, ако желае – бурени ще остави и змии ще отглежда.

Ако бяхме истинска държава, прокуратурата щеше да разследва намерението да се разпродава поземления фонд, тъй като това е заплаха за националната сигурност.

image Б.Б. като министър-председател в еврейска синагога с нахлузена на темето му юдейска кипа

С нея, според думите му, ще изхранваме света. Но пропуска, че ролята на българите ще е  да бъдат ратаи на чужди чорбаджии и най-вече евреите.

А:

Защо евреите не продадат поне 1 декар на палестинци?


Предателската роля на ББ пролича когато техния премиер министър Бенямин Нетаняху беше през юли тук и ББ му обещал да не признава Палестина...

image

Това подтвърждава тезата за далечно планирания отвън таен възход на един пожарникар на върха на държавата през 2009-та!

Да бъде разфасована и разпродадена на чужденци - предимно евреи, руснаци и турци - най-ценното останало на България - земята й.

 

За Плевен Онлайн Портал:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19854195
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930