Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2014 17:48 - Алекс Джоунс е пионка на ционистите ANONYMOUS BULGARIA
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1405 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Алекс Джоунс е пионка на ционистите  

image

Знаехте ли, че:

Жена му на Алекс Джоунс е еврейка, както и двете /или трите вече/ му деца – според талмудските закони.

Да, както и Роб Джейкъбсън е евреин, а той е оператора на Джоунс, който също прави филми и редактира видео.

Друг евреин в екипа на Джоунс е Аарън Дайкс, който прави уеб-мастеринга и видео за сайтовете на Джоунс – Infowars и Prisonplanet. Джейсън Бермас, той е домакин на радио шоуто му „The Alex Jones Show“, когато Джоунс е на почивка. Наскоро той нападна всички критици на евреите и ги нарече „антисемити“, и че всички те трябвало да умрат.

Водещата радио станция на Джоунс „KLBJ AM“, в Остин, Тексас, е собственост на „Emmis Communications“, медиен конгломерат със седалище в Индианаполис, Индиана. Основател, председател, президент и главен изпълнителен директор на „Emmis“ е гражданин на САЩ и на Израел – ционисткият евреин Джефри Смулян.

Радио-шоуто на Джоунс се излъчва по „Sirius XM“. Председателят на „Sirius XM Radio“ е евреинът Еди Хартенщайн. Главният изпълнителен директор на „Sirius XM Radio“ е евреина Мел Кармазин. Председателят на „Sirius XM Radio“ е евреина Скот Грийнщайн. От шестте висши ръководни кадри на „Sirius XM Radio“ – петимата са евреи.

Това не е всичко, защото се оказа, че между спонсорите на Алекс са също евреите: Хенри-Джеймс Тайлман, президент на „EcoloBlue Life & Energy“. Стив Шенк, директор на „Michael Stevens Group“. Ален Л. Шулц, собственик на „Pre-Paid Legal Services, Inc“. Както и още над 20 спонсора, всички ционисти.

С правните въпроси на ционистката Холи Бронфман-лев (сестра на Едгар Бронфман младши, който е основател на „Bet Lev Foundation“ и 100% собственик на „Lev Group Ltd, както и президент на „Time Warner“) се занимава адвокатката Елизабет Шуриг, а по някаква „случайност“ именно тя се занимава и с правните въпроси на Алекс Джоунс.

Кантората на Шуриг се намира на „100 Congress Avenue, 22nd Floor, Austin Texas 78701″. От особено значение е, че на 3 януари 2008 г., Шуриг промени адресната регистрация на „Jones Productions LLC“ и го записа на същият адрес. Управителния съвет на „Jones’ Infowars LLC“ и „Jones Report LLC“ също са на същият адрес.

Това показва, че Алекс Джоунс не може да разобличава свободно световния ционизъм, нали?

Друго доказателство е, че от сайтовете на Джоунс се цензурират връзки към сайтове, които нападат световния ционизъм, като примерно сайта на брат Натанаил Капнър – realjewnews.com.

Джоунс преди време интервюира ционистът-евреин, професора Джонатан Леви, който в разговора спусна типичният еврейски стил на „модата“ срещу католическата църква, като част от Новия световен ред, но не се обели нито дума от двамата за ционисткото еврейство, което е най-истинската сила движеща и стояща зад Новия световен ред.

Преди години Милтън Уилям Купър (известен конспиратор) разобличи Джоунс и го нарече „измамник“. След няколко седмици Купър беше жестоко застрелян и убит. Това е мнението на Купър за Джоунс:

Ето на това му се казва да показваш истината, но да криеш чрез нея тоталната истина. Умно, нали?





Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19866119
Постинги: 45083
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930