Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2014 13:53 - Еврейски равин Исак Кадури , разкрива името на Месията - Скоро след смъртта на Ариел Шарон Исус се връща Автор: ezdra
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1440 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Еврейски равин Исак Кадури , разкрива името на Месията - Скоро след смъртта на Ариел Шарон Исус се връща


Еврейски равин Исак Кадури , разкрива името на Месията
(Месията ще се завърне скоро след смърта на Ариел Шарон)






 image


http://www.youtube.com/watch?v=sYrMUCJQYQg (Английско аудио.) 


   Преди известно време попаднах на тази информация , но до днес нямах причина да я споделям. 
 Ще преведа най-съществените части от видеото: 

"На 30 Април 2007 година , списание "Israel today" публикува на първа страница  невероятна статия озаглавена : "Равин разкрива името на Месията." 


  image


  "Равин Исак Кадури е бил известен с това , че е знаел наизуст Тората , талмуда и други еврейски писания. Той е бил много увъжаван учител ..  И е бил особено почитан , не само заради внушителната си възраст от 108 години , но и неговата изключителна харизма. Главните равини са гледали на него като на праведен човек.Хиляди са идвали при него за съвет и изцеление. Неговите последователи са били свидетели на много чудеса и свидетелстват , че той е пророкувал голям брой бедствия.Няколко месеца преди Кадури да умре на възраст 108 години , той удивил своите последователи като им казал , че лично е срещнал Месията. Той му се явил , а след това Кадури оставил Неговото име в кодирано съобщение. В официалния сайт на Кадури , също споменават това кодирано съобщение. И неговият син свидетелства , че през последната година баща му е имал множество сънища и видения за скорошното идване на Месията.... Когато почива , този велик еврейски учител , оставя бележка с кодираното име на Месията със специалното поръчение , тя да не се отваря преди да измине 1 година от смъртта му. Една година по късно през 2007 бележката била отворена и на нея пише : 
"Що се отнася до буквите , името на Месията е абревиатура , Той ще издигне Неговия народ и  ще докаже , че Неговото Слово и Закон са валидни"
     Абревиятурата от еврит , която се получава след спелуване на всяка първа буква от това съобщение Йешуа (в български превод :  Иисус ) . След това разкритие еврейското ортодоксално общество е вкарано в смут.Равини и учители от неговата семинария , започват да спорят , че със сигурност Равин Кадури , не е оставил най-точните инструкции за разчитане на съобщението. От тогава медийте и духовните учители в Израел се опитват да подтиснат истината , за това съобщение. 
  Не за първи път Исус се разкрива лично пред известен и увъжаван еврейски учител , подобно Той се разкри и на фарисея Савел , на път към Дамск , преди около 2000 години .  Невероятен е факта , че водещият израелски учител , до 2006 година , на своето смъртно легло е провъзгласил , че Исус Христос е Месията и предстой скоро да се завърне. Също удивителен е факта , че на Равин Кадури му е било казано , че Исус ще се завърне кратко време след смъртта на Ариел Шарон. "

  image

 http://www.youtube.com/watch?v=oY_h98bRcKg
 

   Днес  на 85 годишна възраст почина , бившия Израелски МП - Ариел Шарон. 

"Скоро след" може да са и 5 години , а дори и 10 - 15 , но със сигурност събитията на последното време започват сега. 

   Само няколко минути преди да попадна на тази новина , разбрах , че нашето грижовно слънце отново ни е бонбандирало със Х рей лъчи и то също днес. 
image


http://www.youtube.com/watch?v=YfDtwr2eB7o
 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19869468
Постинги: 45083
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930